Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه شهید چمران اهواز در سال ۱۴۰۰ که آذرماه امسال در مراسمی به صورت مجازی معرفی شدند، با حضور دکتر علی‌محمد آخوندعلی سرپرست دانشگاه، برگزار شد.

دکتر علیرضا کیاست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این آیین که امروز (۷ اسفندماه) برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس آیین‌نامه‌های ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هفته پژوهش و فناوری ۲۰ تا ۲۵ آذرماه امسال برگزار شد که دانشگاه‌های استان میزبان برگزاری برنامه‌های متنوعی در این هفته بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه شهید چمران اهواز، وی بیان کرد: در این هفته دانشگاه شهید چمران اهواز با برگزاری روز دانشگاه با درهای باز میزبان شماری از دانش آموزان مدارس اهواز بود و برای نخستین بار با ارسال فراخوانی از دانش آموزان مدارس کمتر برخوردار اهوازی نیز برای شرکت در این برنامه دعوت شد و این دانشآموزان با بخش‌های مختلف دانشگاه از جمله موزه، کتابخانه و... آشنا شدند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به برگزاری نشست‌های این هفته در دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: برگزاری ۱۲۹ وب‌نشست علمی و آموزشی، ۲۶ وب‌نشست دانشجویی، ۶۰ وب‌نشست نیازسنجی و نیازشناسی با حضور شماری از مدیران و کارشناسان صنایع برگزار شد.

کیاست خاطرنشان کرد: همچنین با تشکیل کمیته شناسایی و معرفی پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه فعالیت سه ساله‌ گذشته اعضای هیات علمی بررسی شد و فعالان این حوزه ۲۴ آذرماه در آیینی به‌صورت مجازی معرفی شدند.

وی گفت: امسال از دو پژوهشگر و عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز که در میان یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند نیز تجلیل شد.

اسامی پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه بدین شرح است:

پژوهشگر برگزیده در محور علوم پایه:

دکتر ناهید پوررضا؛ استاد گروه شیمی دانشکده علوم

دکتر ایرج کاظمی‌نژاد؛ استاد گروه فیزیک دانشکده علوم

پژوهشگر برگزیده در محور علوم انسانی:

دکتر نجمه حمید؛ دانشیار گروه روان‌شناسی دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی

دکتر عبدالحمید حبیبی؛ استاد گروه فیزیولوژی ورزشی- دانشکده علوم ورزشی

پژوهشگر برگزیده در محور دامپزشکی:

دکتر مهدی پورمهدی بروجنی؛ دانشیار گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی دانشکده دامپزشکی

پژوهشگر برگزیده در محور کشاورزی:

دکتر مهدی قمشی؛ استاد گروه سازه‌های آبی دانشکده‌ مهندسی آب و محیط‌زیست

دکتر منا گلابی؛ دانشیار گروه آبیاری و زه کشی دانشکده مهندسی آب و محیط‌زیست

پژوهشگر برگزیده در محور فنی مهندسی:

دکتر علی حقیقی؛ استاد گروه عمران (محیط‌زیست) دانشکده مهندسی عمران و معماری

دکتر مهدی جامعی؛ استادیار گروه مکانیک- پردیس صنعتی شهدای هویزه

دکتر محسن ریحانیان؛ دانشیار گروه مهندسی مواد دانشکده مهندسی

دانشمندان یک درصد پر استناد سال ۱۴۰۰:

دکتر حمید محمدصدیقی؛ دانشیار گروه مکانیک دانشکده مهندسی

دکتر محمد بهبهانی؛ استادیار گروه مکانیک پردیس صنعتی شهدای هویزه

پژوهشگر برگزیده در محور پژوهش‌های کاربردی و فناورانه:

دکتر سید محمد اشرفی؛ استادیار گروه عمران دانشکده مهندسی عمران و معماری

دکتر حسین ملتفت؛ استادیار گروه علوم اجتماعی دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی

پژوهشگر پیشکسوت:

دکتر مرتضی زرگر شوشتری؛ استاد بازنشسته گروه فیزیک دانشکده علوم

دکتر فریده عصاره؛ استاد بازنشسته گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی

پژوهشگر برگزیده بسیجی:

دکتر منصور فربد؛ استاد گروه فیزیک دانشکده‌ی علوم

شرکت فناور برتر مرکز رشد دانشگاه:

محمدرضا توکل‌فرد؛ مدیرعامل شرکت ایلیا دنیاداده آراد

دانشجویان پژوهشگر برگزیده:

زهرا شهریاری؛ گروه مهندسی مواد دانشکده مهندسی (دانشجوی مقطع دکتری)

احسان لطفعلی قصاب؛ گروه ریاضی دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر (دانشجوی مقطع دکتری)

محمد علیپورزاده؛ گروه فیزیک دانشکده علوم (دانشجوی مقطع کارشناس ارشد)

علی حلیبد شرشاب الحسیناوی؛ گروه زبان و ادبیات عرب دانشکده الهیات و معارف اسلامی (دانشجوی مقطع کارشناس ارشد)

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه شهید چمران اهواز پژوهشگران برتر دانشگاه شهید چمران اهواز پژوهشگران و فناوران گروه فیزیک دانشکده دانشکده مهندسی استادیار گروه دانشکده علوم دانشیار گروه دانشجوی مقطع استاد گروه برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: دکتر محمدعلی مجتهدی، برای ساختن دانشگاه صنعتی شریف در پایتخت به دنبال زمین می‌گشت. چندین نقطه مختلف به او معرفی و پیشنهاد داده و در نهایت زمینی در محله طرشت برای راه‌اندازی این دانشگاه انتخاب شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

دکتر مجتهدی این زمین را اینگونه توصیف می‌کند: «زمین در جاده مهرآباد روبه‌روی دبستان (محمد) عاصمی بین میدان شهیاد (آزادی) و مهرآباد (بود). روبه‌روی دبستان عاصمی، یک جایی بود که ساخته بودند تا هنرستان شود. ولی مدت‌ها می‌شد که این ساختمان همین‌طور افتاده بود بی‌ در و پنجره. عرض زمینش را یادم نیست. از دم جاده به نظر ۴۰ متر بود یا ۶۰‌متر. ولی عمق زمین خیلی زیاد بود و شرق و غربش هم زمین‌های بایری بود؛ می‌شد خرید.» در نهایت ۱۱ آبان ۱۳۴۴ با تصمیم شورای‌عالی آموزش، دانشگاه صنعتی شریف در این مکان راه‌اندازی شد.

دکتر محمدعلی مجتهدی در خاطراتی در برنامه تاریخ شفاهی هاروارد گفته: «می‌خواستم اثبات کنم در مملکت ما جوانان با استعدادمان در دانشگاه‌های خوب آدم حسابی خواهند شد و این جوانان فاضل و دارای اعتمادبه‌نفس قوی هستند که احتیاجات مملکت را مرتفع می‌کنند. تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز صنایع کشور، مخصوصا صنایع سنگین، و انجام پژوهش علمی و تکنولوژی در شمار دانشگاه‌های معتبر جهان به شرحی که در سالنامه‌های دانشگاه چاپ شده است هدف از این تاسیس بود».

در نهایت دانشگاه صنعتی شریف در مکان فعلی بنا شد. همچنین ساخت و معماری آن را حسین امانت، جوانی از فارغ‌التحصیلان کالج البرز، انجام داد که پیش از این برج آزادی را طراحی کرده بود.

برای دانشگاه شریف در ابتدا ۶ دانشکده مهندسی برق، مکانیک، شیمی، مهندسی متالورژی، علوم شامل رشته‌های ریاضی و فیزیک و در نهایت دانشکده مدیریت صنعتی و اقتصاد مهندسی برای دوره تکمیلی مهندسی تخصصی پیش‌بینی و برای سال تحصیلی ۱۳۴۴‌ـ ۱۳۴۵ مسابقه ورودی با شرکت ۵ هزار و ۳۲۱ داوطلب در روزهای چهارم و پنجم تیر ۱۳۴۵ برگزار می‌شود و از دروس ریاضیات، مکانیک، فیزیک، شیمی، رسم فنی امتحان می‌گیرند که در این میان ۴۱۲ دانشجو به‌ترتیب معدل نمرات پذیرفته می‌شوند.

این دانشگاه پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸ به نام یکی از دانشجویان شناخته‌شده خود، مجید شریف‌واقفی، به اسم دانشگاه صنعتی شریف تغییر نام داد. مجید شریف‌واقفی جزو نخستین دانشجویان راه یافته به این دانشگاه صنعتی بود که در رشته مهندسی برق تحصیل می‌کرد.

کد خبر 845754 برچسب‌ها هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • شرکت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه