Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – سیده زینب رزم گیر؛ ۱۳دی ماه ۱۴۰۰، در نشست هم‌اندیشی مسئولان اندیشکده‌های اقتصادی، داود منظور رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور بیان کرد در صورتی که افراد پرونده مالیاتی نداشته باشند، باید تشکیل پرونده بدهند، وگرنه پوز بانکی آنها قطع می‌شود. ۱۵دی نیز سازمان امور مالیاتی اعلام کرد درگاه‌های پرداختی که در نظام بانکی و پنجره واحد سازمان امور مالیاتی ثبت نشده باشند، به صورت خودکار غیر فعال می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین ترتیب قرار شد دستگاه‌هایی که تا پایان دی تعیین و تکلیف آنها نهایی نشود، طبق مقررات قانونی غیرفعال شده و امکان استفاده از آنها از بین برود.

در این بین، با اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی، کلیه اشخاص دارای ابزار پرداخت‌های بانکی می‌توانستند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir فهرست تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود را مشاهده و نسبت به الصاق آنها به پرونده‌های مالیاتی قبلی و یا تشکیل پرونده مالیاتی جدید اقدام کنند.

در آخرین روز از مهلت تعیین شده(۳۰ دی) سازمان امور مالیاتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به درخواست مکرر صاحبان کسب‌وکار برای تمدید مهلت و بروز برخی اشکالات ایجاد شده در روزهای پایانی برای ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیکی، مهلت ایجاد اتصال بین دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های اینترنتی پرداخت با پرونده مالیاتی تا پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۰ تمدید می‌شود.

در اوایل بهمن این هشدار به صاحبان کارتخوان‌ها داد شد که اگر تا پایان بهمن ماه نسبت به رسیدگی به دستگاه‌های خود اقدام نکنند، سه اقدام عدم استفاده از مشوق برای فعالان اقتصادی، جرایم و غیرفعال سازی کارتخوان‌ها نسبت به آن‌ها اعمال خواهد شد.

همچنین مشوق‌هایی از جمله معافیت مالیاتی که برای سال ۱۴۰۰ به میزان ۳۶میلیون تومان برای اصناف و دارندگان کارتخوان در صورت ثبت کارتخوان‌های خود در سامانه سازمان امور مالیاتی قرار داده شد و این موضوع که الزام اتصال کارتخوان‌هایشان به پرونده‌های مالیاتی صرفا به منظور انضباط و ساماندهی مبادلات مالی فعالان اقتصادی و مشاغل است و جنبه درآمد مالیاتی ندارد شفاف‌سازی شد.

بنابر این با پایان مهلت مجدد(تا ۳۰بهمن) قرار شد طی چند روز، اطلاعات کارتخوان‌هایی که به پرونده مالیاتی متصل نیستند به همراه جزییات آن به بانک مرکزی ارایه شوند تا آنها را غیرفعال کنند.

 به گفته مدیر عامل شرکت شاپرک، روز گذشته غیرفعال سازی ۲۰۰هزار دستگاه کارتخوان انجام شد. البته گفته شد که این غیرفعالسازی موقت است و دارندگان دستگاه‌ها جهت تکمیل پرونده با مراجعه به دستگاه‌های مربوط، می‌توانند کارتخوان‌های خود را فعال کنند. به گفته داود منظور در این مهلت داده شده بالغ بر هفت میلیون کارتخوان تعیین تکلیف شد. 

با وجود اینکه مهلت مقرر در روز ۳۰ام بهمن ماه تمام شده است اما رییس کل سازمان امور مالیاتی از احتمال تمدید دو هفته‌ای برای اتصال آن دسته از کارتخوان‌هایی که موفق به اتصال و یا ثبت نام در نظام مالیاتی نشده‌اند خبر داد. معاون وزیر اقتصاد نیز گفت در این هفته احتمال دارد امکان ثبت‌نام و تعیین تکلیف کارتخوان‌های بانکی فراهم ‌شود و پس از مهلت مقرر، اطلاعات صاحبان کارتخوان‌هایی که به سامانه مالیاتی متصل نشوند به بانک مرکزی برای غیرفعال‌سازی ارسال خواهد شد.

طبیعی است برای اجرا کردن چنین اقدامات گسترده‌ای باید زمانی حساب شده و معقول در نظر گرفته شود تا هدف مورد نظر با نظم و دقت لازم حاصل شود. بدیهی است تمدیدهای مداوم در این تصمیمات از عزم و جدیت افراد برای اقدام به موقع کاسته و منجر به طولانی‌تر شدن فرآیند مورد نظر شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کارتخوان سازمان امور مالیاتی پرونده مالیاتی دارندگان کارتخوان ها سازمان امور مالیاتی پرونده مالیاتی کارتخوان ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۱۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور از رصد عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

به گزارش ایسنا، عباسی با اشاره به طرح جامع آسیب‌های اجتماعی و تدوین برنامه جامع در باره آن گفت: وظایف و ظرفیت‌های دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی احصا و دفترچه‌ای در این باره تدوین شده است.

وی اضافه کرد که رئیس جمهور سازمان امور اجتماعی را مکلف کرده است عملکرد همه دستگاه‌های مربوط در حوزه آسیب‌های اجتماعی را روزانه به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند. در حقیقت نوعی شتاب بخشی دستگاه‌ها در اجرای وظایف خود در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

عباسی درباره آمارهای آسیب های اجتماعی در کشور، گفت: خوشبختانه مساله مربوط به حوزه طلاق در دو سال اخیر دولت سیزدهم کاهش داشته است. همچنین در حوزه اعتیاد در جامعه ایران نیز روند آن متوقف شده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در خاتمه با اشاره به کاهش سکونتگاه‌های غیررسمی به دلیل توجه دولت به نقاط  حاشیه ای در کشور، در عین حال تاکید کرد که علیرغم همه کاهش‌ها باید به این موضوعات همچنان توجه صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد تمدید شد
  • تمدید مهلت تأیید سوابق تحصیلی پشت کنکوری‌ها تا 18 اردیبهشت
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد