Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدارحم امیری زاده روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:خشکسالی و تنش آبی در تابستان سال آینده در بیشتر مناطق خوزستان به ویژه مناطق مرکزی و غرب استان سایه خواهد افکند از این رو برنامه‌ریزی برای تشویق کشاورزان به کشت محصولاتی که به آب کمی نیاز دارند مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه کشت شلتوک و ذرت در حوضه رودخانه کرخه سال آینده ممنوع خواهد بود گفت: ذخایر آب سد کرخه در وضعیت بحرانی قرار دارد و آب آن به هیچ وجه کفاف شلتوک کاری را نخواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امیری زاده با بیان به اینکه از هم اکنون اطلاع رسانی به کشاورزان شروع شده تا به سمت کشت "آب بَر" نروند افزود: کشت محصولاتی همچون کنجد که متناسب با شرایط آب و هوایی غرب خوزستان است و مصرف آب آن کمتر از یک سوم شلتوک است توصیه می‌شود.
رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان ادامه داد: تابستان سال آینده در بسیاری از مناطق خوزستان ممنوعیت و محدودیت کشت اعمال خواهد شد.

وی افزود: کشت محصولات کشاورزی در خوزستان تا ۹۵درصد به آب‌های سطحی شبکه‌های آبیاری وابسته است بنابراین برنامه ریزی برای کشت تابستانه با ذخایر آب سدهای خوزستان گره خورده است.

سال زراعی گذشته با وجود ممنوعیت کشت شلتوک در خوزستان ، حدود ۸۰هزار هکتار از زمین‌های استان به زیرکشت این محصول رفت و منابع آب استان با بحران شدید رو به رو شد.

پیشنهاد مدیریت توزیع آب به نظام صنفی کشاورزان خوزستان
رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان از پیشنهاد مدیریت توزیع آب به نظام صنفی کشاورزان استان خبر داد.
امیری زاده افزود: بهترین روش برای توزیع آب در شرایط خشکسالی، واگذاری آن به خود کشاورزان است و به طور قطع نتایج بهتری در توزیع عادلانه شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه در کشت تابستانه گذشته نیز با شرایط سختی برای توزیع آب در بخش کشاورزی رو به رو بودیم ادامه داد:باید از تجارب گذشته برای توزیع آب کشاورزی به گونه‌ای که همه کشاورزان از منافع آن بهره مند شوند استفاده شود.
 
افزایش ۲۰درصدی سهمیه سوخت ماشین آلات کشاورزی
رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان از افزایش۲۰ درصدی سهمیه سوخت ماشین آلات کشاورزی در آستانه برداشت محصولات کشاورزی در استان خبر داد.
امیری زاده افزود: بیشتر کشاورزان خوزستان از ناکافی بودن سوخت ماشین آلات کشاورزی در تنگنا و رنج هستند که امیدواریم با هماهنگی صورت گرفته با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی خوزستان ، سهمیه سوخت بخش کشاورزی استان دست کم ۲۰درصد افزایش یابد.
به گزارش ایرنا برداشت محصولات کشاورزی از ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ به بعد شروع می‌شود.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵میلیون تن محصولات زراعی ، باغی ، فرآورده‌های دامی و لبنی ، عسل و آبزی پروری در جایگاه نخست کشوری قرار دارد.

برچسب‌ها کشاورزی اراضی کشاورزی خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی اراضی کشاورزی خوزستان کشاورزی اراضی کشاورزی خوزستان اهواز کشاورزی خوزستان امیری زاده توزیع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۱۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر مظلومی در خصوص تامین، تدارک و وضعیت توزیع کود در سال ۱۴۰۲ (افزایش ۲۷ درصدی نسبت به پنج سال گذشته و ۱۷ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱) ابراز خشنودی کرد و افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آمادگی دارد نیاز کودی استان درکشت بهاره را تهیه و تامین کند.

او گفت: برنامه ابلاغی پارسال، تامین، تدارک و توزیع ۱۱۸ هزار و ۵۲۵ تن انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه بود که با برنامه‌ریزی مناسب و تمهیدات لازم اجرا شد.

 

 

دیگر خبرها

  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند