Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:18:32 GMT

ولاگری رسانه نوین عصر شبکه‌های اجتماعی

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۲۲۷۳

ولاگری رسانه نوین عصر شبکه‌های اجتماعی

ایسنا/خراسان رضوی  اولین رویداد تخصصی ولاگری ایران با هدف فراگیری ولاگری با حضور متخصصان حوزه‌های رسانه‌های اجتماعی، رشد فردی، بازاریابی و فروش در ولاگ پارک مشهد برگزار شد.

محمدرضا اسماعیل زاده مدیر استارتاپ ولاگ پارک مشهد در حاشیه این رویداد اظهار کرد: ولاگ تاک اولین رویداد تخصصی است که در حوزه ولاگری در ایران انجام می‌شود و از این جهت با توجه به پتانسیل‌های بالای شهر مشهد می‌تواند گام موثری در ارتقاء سطح کار حرفه‌ای در این راستا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ولاگ یا ویدیو بلاگ مهمترین ابزار رسانه‌ای عصر رسانه‌های اجتماعی است، افزود: بر اساس آمار اعلام شده در سال ۲۰۲۰ روزانه حدود ۱ میلیارد ساعت ویدئو تنها در یوتیوپ دیده می‌شود و این به معنای این است که هر نفر در دنیا روزانه  ۸ دقیقه زمانش را صرف محتوای ویدئویی می‌کند که در سوشال مدیا منتشر می‌شود.

اسماعیل زاده بیان کرد: با توجه به اینکه کم کم تمام محتواها به سمت مولتی مدیا شدن حرکت می‌کند و مخاطب وقت خود را صرف خواندن متن‌های طولانی نمی‌کند؛ بنابراین ولاگینگ دقیقا پاسخ به نیاز مخاطبی هست که وقت و حوصله‌ای برای خواندن متن‌های طولانی ندارد.

مدیر نخستین مرکز تخصصی ولاگری در ایران با بیان اینکه استفاده از رسانه‌های اجتماعی تصویری فقط مخصوص جوانان نیست، عنوان کرد: تولید مدیا مهمترین ابزار رسانه‌ای در کشور برای اعتمادسازی و متقاعدسازی مخاطب است و  این بدین معناست که با هر هدفی برای توسعه فعالیت‌های کاری می‌توان از ولاگری ارزش کسب کرد.

چرا انسان‌ها خرید می‌کنند؟

در ادامه حمید صباغی، مدرس حوزه بازاریابی در خصوص استراتژی محتوا در بلاگری، فرآیند سه مرحله‌ای احساس، منطق و آگاهی را برای تاثیرگذاری بر مخاطبان موثر خواند و اظهار کرد: معرفی جزئیات سودآور برای مخاطبان، ارائه موضوعات آموزشی با هدف معرفی راهکار و یا حل مشکلات مخاطبان بخشی از راهکارهایی است که می‌توانند به تقویت این فرآیند کمک کنند.

وی در مورد توجه به سه دلیل عمده خرید برای تولید محتوای بازاریابی  افزود: حفظ و افزایش ثروت، سلامتی و ارتباطات سه عامل و انگیزه مهم برای خرید است که توجه به این حوزه‌ها و تولید محتوای متناسب برای ترغیب و اغنای کاربران می‌تواند به افزایش تعاملات ولاگرها با مخاطبان کمک قابل توجهی کند.

نقش تولید محتوا در موفقیت ولاگرها

در ادامه رضا گلشنی، مدرس فروش این ولاگ‌تاک در رابطه با درآمدزایی و فروش از طریق ولاگری با اشاره به اهمیت استفاده از محتوا برای موفقیت ولاگرها، اظهار کرد: تحریک نیروی احساسی مخاطبان از طریق ایجاد یک حس خوب در کنار روایت‌گری که مزیت‌های حال و آینده موضوعات موردنظر ما را بیان می‌کند، می‌تواند یک محتوای اثرگذار را توسط ولاگرها تولید کند.

وی در مورد انواع محتوای قابل ارائه توسط ولاگرها در فضای مجازی نیز افزود: توجه به محتوای ترند و جذاب، آموزش مهارت‌ها و رپرتاژ آگهی از مهم‌ترین موضوعات محتوایی است که ولاگرها می‌توانند در مورد آن‌ها محتواهای جذاب و پرطرفدار تولید کنند.

ولاگر موفق از چه مسیری می‌گذرد؟

در ادامه الیاس فرخ، مدرس سوشال مدیا در اولین ولاگ‌تاک ایران، طراحی یک شخصیت متمایز برای ولاگرها را از مهم‌ترین عوامل موفقیت آنان عنوان و اظهار کرد: متأسفانه تقلید از شخصیت‌های تکراری و استفاده از ایده‌ها و یا محتوای دیگران که برخی از ولاگرها اقدام به انجام آن می‌کنند، می‌تواند از مهم‌ترین موانع رشد یک ولاگر جوان باشد.

وی در ادامه در مورد گام‌های رسیدن به موقعیت یک ولاگر موفق بیان کرد: تولید محتوای کاربردی و موردنیاز مخاطبان و همچنین موضوعات به‌روز می‌تواند در جلب توجه و در نهایت موفقیت یک ولاگر نقش بسزایی داشته باشد.

این مدرس سوشال مدیا در اولین ولاگ‌تاک ایران با اشاره ‌به موقعیت ممتاز ولاگ پارک در خانه خلاق و نوآوری محتوای دیجیتال نیتک به عنوان اولین پارک تولید محتوای کشور بیان کرد: این محل می‌تواند به عنوان یک نقطه عطف و سرمایه ارزشمند ولاگران باشد تا به افرادی که دارای ایده‌های مناسبی هستند و یا نیازمند کمک‌های لازم برای رشد خود در حوزه ولاگری هستند، مشاوره‌های لازم را ارائه دهد.

فرخ همچنین در مورد افراد حرفه‌ای شاغل در این حوزه گفت: تولید محتوای حرفه‌ای برای این دست از افراد حائز اهمیت است و ولاگ پارک می‌تواند در این رابطه، خدمات متمایز و قابل توجهی را ارائه دهد.

ولاگرها، نیازمند توسعه مهارت‌های فردی

در ادامه بهاره یاری، مدرس رشد فردی و بهبود روابط عاطفی در مورد مهم‌ترین عوامل رشد فردی یک ولاگر، اظهار کرد: پیدا کردن نقاط ضعف و قوت و توجه به تقویت آن‌ها اولین اقدام موثر برای رشد مهارت‌های فردی یک ولاگر است. 

وی افزود: حتی استفاده از برخی نقاط ضعف به عنوان عوامل کلیدی ورود به عرصه‌های مختلف، می‌تواند در افزایش مهارت‌های فردی یک ولاگر اثر قابل توجهی داشته باشد. 

یاری با تشریح استفاده از نمودار swot در توسعه فردی، بیان کرد: تعیین نقاط قوت و ضعف و همچنین فرصت‌ها و تهدیدها با هدف توسعه فردی، می‌تواند جایگاه و استعدادهای یک ولاگر برای فعالیت در عرصه‌های مختلف را تعیین کند.

وی تصریح کرد: گاهی درونگرایی به عنوان یکی از نقاط ضعف یک فرد شناسایی می‌شود که همین موضوع می‌تواند با توجه به شناخت او از افراد مشابه وی را در عرصه تولید محتوا کاربردی برای چنین افرادی، یاری کند.

باید و نبایدهای ولاگری

 نوید سپیدنام، قدیمیترین فودولاگر ایران نیز در این رویداد در مورد شکل صحیح اجرای تبلیغات توسط ولاگرها گفت: تولید محتوای غیرتکراری و مناسب می‌تواند در ایجاد جذابیت‌های لازم در راستای جلب توجه مخاطبان تأثیر بسزایی داشته باشد.

وی افزود: در این عرصه ممکن است برخی از انتقادات و حتی توهین‌ها باعث دلسردی یک ولاگر شود که نباید به آن‌ها اهمیت داد و انجام کار حرفه‌ای و تخصصی و پرهیز از تقلید و فعالیت‌های غیر حرفه‌ای می‌تواند در مدت زمان معینی یک ولاگر را به رشد لازم برساند.

سپیدنام با بیان اینکه برای موفقیت باید از ورود حوزه‌های زندگی شخصی به عرصه کاری ولاگری و فضای مجازی پرهیز کرد، افزود: تمرکز بر یک حوزه مشخص و شناسایی بازار هدف پس از تحقیقات لازم می‌تواند یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت یک ولاگر در فضای مجازی باشد.

به گزارش روابط عمومی خانه خلاق و نوآوری محتوای دیجیتال نیتک، این رویداد با عنوان ولاگ‌تاک با حضور حدود ۱۰۰ نفر از ولاگرهای حوزه‌های مختلف سبک زندگی، آنباکسینگ، مد و لباس، سرگرمی، رسانه و فروش در محل خانه خلاق و نوآوری محتوای دیجیتال نیتک توسط استارتاپ ولاگ پارک مشهد برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی شبکه های اجتماعی فضای مجازی تولید محتوای تولید محتوا مهم ترین مهارت ها حوزه ها حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۲۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

رئیس دانشکده دین و رسانه از برگزاری همایش "دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین" روزهای هشتم و نهم خرداد در تهران و قم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محورهای این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده ‌و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محورهای این همایش است.

وی عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالشهای دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنرهای رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محورهای این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری 17 پیش نشست در طول 6 ماه گذشته و برگزاری 11 نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • تبدیل برمودا به یکی از ویژندهای شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد دارد
  • تبدیل «برمودا» به یکی از نماد‌های شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد را دارد
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • نقش بازاریابی محتوا در ساخت یک حضور آنلاین پرقدرت