Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، « منوچهر فخری» روز شنبه در جلسه بررسی مصوبه شورای شهر در خصوص تعرفه جرایم و تخلفات ارجاعی به کمیسیون ماده ۱۰۰؛ افزود: ۱۵ سال از آخرین بازنگری طرح تفضیلی شهر کرمانشاه می گذرد، در حالی که طبق قانون باید هر ۱۰ سال یکبار این طرح بازنگری شود زیرا نیاز شهری و شرایط تغییر می کند و باید مصوبات قواعد و قوانین وضع شود که جوابگو آن شرایط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی علت بسیاری از پرونده های ساختمانی کمیسیون ماده ۱۰۰ را ناشی از عدم جواب دهی مصوبات طرح تفضلی شهر کرمانشاه با نیاز مردم و مالکان ساختمان سازی دانست و خواستار تسریع بازنگری طرح تفضلی این شهر شد.

فخری همچنین از اداره کل راه و شهرسازی استان خواست هرچه سریعتر طرح جامع شهری کرمانشاه را پیگیری کند تا براساس برنامه ریزی های مدون تر و منظم تر برای ساماندهی و مدیریت شهری کرمانشاه تصمیم گیری شود.

معاون هماهنگی امور استانداری کرمانشاه اضافه کرد: باتوجه به تاکید استاندار کرمانشاه از مدیرکل دفتر فنی استانداری کرمانشاه خواست هرچه سریعتر یک کارگروه متشکل از؛ بخش خصوصی، شهرداری، اعضای شواری شهر کرمانشاه، نظام مهندسی، اداره کل راه و شهرسازی در راستای حل کارشناسی مشکلات فعلی کمیسیون های ماده ۱۰۰ و ماده پنج راهکار ارایه کنند تا بر مبنای آن مصوباتی برای اجرا وضع نمایند.

فخری با بیان اینکه باید به شدت با تخلف ساختمان سازی برخورد کنیم، گفت: هیچ کس از متخلف پشتیبانی نمی کند ولی ابتدا باید شرایط جرم و تخلف را با مصوبات منطقی از بین ببریم، اگر شرایط مناسبی را برای صنعت ساختمان سازی فراهم کنیم کسی تخلف نمی کند.

وی همچنین از شهرداری کرمانشاه خواست قوانین و مصوبات که توسط اعضای شورای شهر یا کارگروه ها وضع می شود، عطف به ما بعد آن کنند و عطف به ماسبق نشود، زیرا بسیاری از اعتراض ها به همین موضوع است که قانونی که امروز مصوب می شود، مشمول به گذشته هم می شود و این با منطق، قانون و عقل جور در نمی آید. 

 پارکینگ خط قرمز ماست

معاون هماهنگی امور استانداری کرمانشاه در بخش دیگر از صحبت های خود همچنین با اشاره به مشکلات عدیده و فراوان ترافیک شهری و پارکینگ خودروها در سطح شهر کرمانشاه از شهرداری و اعضای شورای شهر کرمانشاه خواست، حتما ایجاد پارکینگ های طبقاتی در سطح شهر و معابر را در دستور کار قرار دهند و از احداث آن به ویژه در اماکنی که فروشگاه دارد، پشتیبانی کنند.

فخری همچنین جانمایی و احداث پارکینگ در ساختمان ها را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: پارکینگ خط قرمز ماست و در کمیسیون ماده ۱۰۰ به هیچ عنوان نباید از این تخلف چشم پوشی کرد.

وی در بخش پایانی خود با اشاره به عدم انطباق درآمد شهرداری با هزینه های آن گفت: قبول داریم با شیوع کرونا هزینه های شهرداری بسیار بیشتر از درآمد آن است.

کلانشهر کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد و شهرداری در قالب هشت منطقه شهری به شهروندان این شهر خدمات ارائه می دهد.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه پروژه ساختمانی کمیسیون ساماندهی مشاغل اصناف و فعالیت های شهری شورای شهر کرمانشاه صنعت ساختمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه پروژه ساختمانی استانداری کرمانشاه پروژه ساختمانی صنعت ساختمانی استانداری کرمانشاه شهر کرمانشاه ساختمان سازی شورای شهر ماده ۱۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۲۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، فاطمه زارع افزود: با این حال برخی از نقاط شهر دچار مشکل و حادثه شد که نسبت به شناسایی آنها اقدام و قراراست با حفر چاه‌های متعدد و سایر راهکار‌ها رفع شود.

وی افزود: نقاط حادثه خیز شهر در بارندگی اخیر ازجمله میدان صنعت، بلوار شهید بارتکوب زاده، محله حسن آباد و برخی معابر شهر است که در صدد هستیم در اسرع وقت رفع تا در هنگام وقوع بارندگی دیگر شاهد آبگرفتگی در هیچ منطقه‌ای از شهر نباشیم.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر یزد در بخش دیگر از سخنان خود مطرح کرد: همچنین در این نشست از کمیسیون با توجه به ارائه گزارش سازمان پسماند مقرر شد جهت حفظ بهداشت و محیط زیست شهری و جلوگیری از آلودگی آب و خاک، محل دفن پسماند‌های مراکز درمانی با ظرفیت دفن ۵ ساله با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال احداث شود.

دیگر خبرها

  • ۱۷۰۰ نیروی شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی معابر کرمانشاه پای کار هستند
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد