Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران؛ مجله تصویری سلاح – روسیه از نظر نوع، تنوع و تعداد موشک هایی که در اختیار دارد، یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان محسوب می شود. یکی از جدیدترین نمونه ها در زرادخانه موشکی این کشور، یکی از ترسناک‌ترین آنها نیز در نظر گرفته می شود!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی شیطان روسی

موشک بالستیک قاره پیمای "سرمت" (Sarmat) که به نام "شیطان 2" نیز شناخته می شود، از سرعت، برد و قدرت تخریب چشمگیری برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، طی سخنرانی خود در مجلس فدرال این کشور در سال 2018 به جهان اعلام کرد که کشورش ابرسلاح جدیدی را توسعه داده و از آن با صفت "شکستناپذیر" یاد کرد.

این موشک بالستیک قاره پیمای اَبَرصوت به عنوان سلاحی با توانایی پنهان باقی ماندن از سامانه های دفاعی ضد موشک، معرفی شده که با پرواز از فراز دو قطب کره زمین قادر است هر نقطه ای را بدون هشدار قبلی هدف قرار دهد.

موشک آراس-28 سرمت که در ناتو با نام اس‌اس-اکس-30 شیطان 2 شناخته می شود، سلاحی است که روسیه حداقل از سال 2009 توسعه و ساخت آن را آغاز کرده است.

موشک های بالستیک قاره پیما شبیه به نمونه هایی هستند که برای ارسال ماهواره ها و فضانوردان به مدار استفاده می شوند، اما موشک های بالستیک قاره پیما به کلاهک های جنگی مجهز شده و اهدافی روی کره زمین را مورد اصابت قرار می دهند.

مشخصات شیطان 2

شیطان 2 یک موشک سیلو پرتاب سه مرحله ای دارای سوخت مایع است که بردی بین 10 هزار تا 18 هزار کیلومتر برای آن گزارش شده است. سرعت این موشک نیز بیش از 20 ماخ (24500 کیلومتر بر ساعت) عنوان شده است. سرمت به عنوان جایگزینی برای موشک بالستیک قاره پیمای آر-36 که در ناتو با نام "شیطان" شناخته می شود، توسعه داده شده است. آر-36 یک موشک سیلو پرتاب دو مرحله ای دارای سوخت مایع است که توسعه و ساخت آن در دهه 1970 صورت گرفت.

موشک سرمت با طولی برابر با 35.3 متر و قطر 3 متر به عنوان یک موشک بالستیک قاره پیمای سنگین شناخته می شود که توانایی حمل 10 تن محموله را داشته و به انواع مختلفی از کلاهک های جنگی مجهز می شود. به گفته رسانه های روس، سرمت توانایی حمل تا 10 کلاهک جنگی بزرگ یا 16 کلاهک جنگی کوچک، ترکیبی از کلاهک های جنگی و اقدامات متقابل، یا موشک های آوانگارد (موشک هدایت‌پذیر اَبَرصوت) روسیه را دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی قدرت انفجاری

این به مفهوم آن است که موشک بالستیک قاره پیمای سرمت می تواند قدرت انفجاری معادل هشت مگاتن تی‌ان‌تی داشته باشد که این قدرت بیش از 400 برابر بیشتر از بمب های هسته ای است که آمریکا در سال 1945 روی ژاپن فرو ریخت و در مجموع به کشته شدن تقریبا 150 هزار نفر منجر شد. به گفته رسانه های روسیه، قدرت تخریب موشک سرمت می تواند موجب نابودی زمینی به مساحت کشور فرانسه یا ایالت تگزاس در آمریکا شود.

فناوری مورد استفاده برای رساندن چندین کلاهک جنگی به اهداف مختلف به نام "هدف گیری مستقل چندگانه" (MIRV) شناخته می شود. چنین حمل کننده هایی کلاهک های جنگی خود را پس از رسیدن به سرعتی که می تواند بیش از 24 هزار کیلومتر بر ساعت باشد، رها می کنند. با توجه به محل رها کردن کلاهک جنگی در فضا و نحوه مانور آن، هر یک از آنها می توانند اهدافی که صدها کیلومتر از هم فاصله دارند را مورد اصابت قرار دهند.

چرا پوتین شیطان 2 را شکستناپذیر عنوان کرده است؟

به گفته دیوید رایت (فیزیکدان و کارشناس موشک)، موشک شیطان 2 دارای سامانه های هدایت پیشرفته و احتمالا برخی اقدامات متقابل است که برای فریب سامانه های ضد موشک طراحی شده اند. این ممکن است شامل طعمه های بسیار سبک وزنی باشد که شبیه کلاهک های جنگی ساخته شده و موجب گمراه کردن سامانه های دفاعی شود.  

رایت همچنین روش های دیگری برای عبور از سامانه های ضد موشک را مورد مطالعه قرار داده که از آن جمله می توان به سامانه های خنک‌کننده کلاهک جنگی که ممکن است سامانه های ضد موشکی جستجوگر گرما را گمراه کرده و استتار یک کلاهک جنگی واقعی برای متفاوت جلوه دادن آن اشاره کرد.

موشک سرمت پس از چند سال تاخیر قرار است پس از پشت سر گذاشتن آزمایش های نهایی طی سال جاری میلادی عملیاتی شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: موشک بالستیک قاره پیمای کلاهک های جنگی شناخته می شود کلاهک جنگی ضد موشک شیطان 2

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۲۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد در شرایط حاضر هیچ بستری برای آغاز گفت‌وگوهای صلح بین اوکراین و روسیه وجود ندارد.

وی با اشاره به شکست گفت‌وگوهای مقامات اوکراینی و روس در ماه‌های اولیه جنگ در استانبول ترکیه گفت: دلیل امتناع اوکراین از ادامه مذاکرات در استانبول فشار مستقیم از سوی لندن بود، باقی همه حدس و گمان است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خردادماه پارسال در نشست با رهبران آفریقایی که با هدف میانجی‌گری مذاکرات صلح بین مسکو و کی‌یف، به روسیه سفر کرده بودند، برای نخستین بار اسنادی محرمانه را افشا کرد!

پوتین در این نشست فاش کرد که پس از «توافق صلح پارسال بین مسکو و کی‌یف در ترکیه»، نیروهای روسیه از کی‌یف و مناطق تحت کنترل اوکراین خارج شده بودند. وی اضافه کرد که «پس از خروج داوطلبانه نیروهای روسیه به عنوان بخشی از این توافق، کی‌یف از امضای توافق خودداری کرده است.»

به گفته پوتین، مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ در استانبول به طور ضمنی با پیش‌نویس این توافق که «پیمان بی‌طرفی دائمی و ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین» نام داشته، موافقت کرده بودند و پس از آنکه روسیه به تعهدات خود ذیل این توافق عمل کرده و از کی‌یف خارج می‌شود، اوکراین بدعهدی کرده و از امضای توافق خودداری می‌کند.

براساس این سند، انگلیس، چین، روسیه، آمریکا، فرانسه و ترکیه به عنوان ضمانت‌دهندگان ایفای نقش می‌کردند. به باور پوتین، عدم تعهد کی‌یف به این توافق ناشی از «اقدامات و تلاش‌های مخرب غرب» بوده است. رئیس جمهور روسیه به نقل از گزارش نشریه «فارین اِفرز»، خاطرنشان کرد که این تحولات (بدعهدی اوکراین) با سفر بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس به کی‌یف تلاقی داشته و جانسون، طلایه‌دار تلاش‌های غرب برای مانع‌تراشی در مسیر اجرای این توافق بوده است.

به نوشته این نشریه، چند منبع آگاه پیش‌تر درباره تأثیر تلاش‌های جانسون برای متوقف کردن مذاکرات، روشنگری و تأیید کرده بودند که در جریان سفر به کی‌یف، جانسون، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را ترغیب کرده تا مذاکرات با روسیه را به دو دلیل اصلی متوقف کند؛ نخست آنکه «مذاکره با پوتین ممکن نیست» و دوم اینکه «غرب در حال حاضر (در آن برهه) آمادگی پایان جنگ را ندارد.»

کد خبر 6089884

دیگر خبرها

  • دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • غنیمت جنگی ویژه برای پوتین؛ تانک پیشرفته آمریکایی اسیر شد | فیلم
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • این تیم شکست ناپذیر است! گل روبرت آندریش به اشتوتگارت در دقیقه 96 (بایرلورکوزن 2-2 اشتوتگارت)
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد