Web Analytics Made Easy - Statcounter

آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت ، ضمن اشاره به کارنامه کابینه سیزدهم و برخی تصمیمات  غیراقتصادی دولت،  اظهار داشت: برای مثال در اینکه آزاد سازی سواحل در نوع خود اقدامی مثبت تلقی می شود تردیدی وجود ندارد، اما مسئله مهم و نگران کننده کوچک شدن سفره های مردم است که ناشی از تداوم بی سابقه تورم در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: نامه حزب روی میز وزیر کشور رسید / درخواست مجوز برگزاری تجمع اعتراضی علیه طرح صیانت

چالش جدید وزارت کشور با حزب اتحاد ملت: آذر منصوری حکم محرومیت از فعالیت اجتماعی دارد، نمی تواند دبیرکل شود

خط فقر درحال گسترش است

وی گفت: اقلام غذایی ماه به ماه در حال حذف شدن از سفره های مردم است. سرعت بالارفتن خط فقر به حدی است که افزایش حقوق ها کفاف آن را نمی دهد و به همین دلیل است که شاهد هستیم؛ سطح و دامنه اعتراضات در مقایسه با قبل تا چه حد افزایش پیدا کرده است.

این سیاستمدار اصلاح‌طلب با انتقاد از بی‌برنامگی اقتصادی دولت سیزدهم، بیان داشت: از ابتدا هم مشخص بود با این سطح از این کسری بودجه  با چاپ کردن پول و استقراض از بانک مرکزی، تغییری در این روند ایجاد نخواهد شد. اما مشکل اصلی بر می گردد به رویکردی که بر اساس آن کشور اداره می شود.

هشدار درباره شکاف دولتملت

منصوری ادامه داد: این رویکرد در سیاست داخلی و سیاست خارجی به شکاف دولت – ملت دامن می زند، دولت را روز به روز در حل مشکلات کشور ناتوان تر می‌کند و می‌بینیم دولتی که با کمک به محرومان و حمایت از اقشار آسیب پذیر روی کار آمد و همواره منتقد دولت قبل بود، امروز از حل این مسائل و تحقق وعده هایی که به مردم داده بود ناتوان مانده است.

اقتصاد بدون تعامل با جهان به پیش نمی‌رود

دبیرکل حزب اتحاد ملت در بخش دیگری از این گفت‌وگو در مواجهه با این پرسش که چرا دولت رئیسی از عمل به وعده‌های اقتصادی خود ناتوان مانده، اظهار داشت: اقتصاد و تولید را نمی شود بدون تبادل و تعامل با دنیا سامان بحشید. آن هم تبادل و تعاملی که باید در خدمت اقتصاد و تولید و سرمایه ملی در کشور باشد.

زندگی مردم را به تحریم‌ها گره زده‌اند

وی تصریح کرد: هیچ کشوری با وجود تحریم نمی‌تواند اقتصاد پویا و رو به رشدی داشته باشد، موانع تولید را از سر راه بردارد و تصور کند که می شود بدون تعامل و تبادل با دنیا از عهده مشکلات اقتصادی و اشتغال و کسب و کار و معیشت مردم بر آمد. به رغم شعاری که در انتخابات داده شد و متاسفانه همچنان برخی روی آن اصرار دارند، که تحریم ها و سیاست خارجی را نباید با اقتصاد کشور پیوند داد، اما شاهد بودیم پس از استقرار دولت و گرفتن سکان اداره کشور نقض این ادعاها ثابت شد.

آیا دولت دست به دامان کاسبان تحریم می‌شود؟

دبیرکل حزب اتحاد ملت گفت: با وجود کسری بودجه، تورم و رکودی که وجود دارد، یا باید دولت با وجود تحریم ها، میدان را به کاسبان تحریم بدهد که با دور زدن تحریم ها نفت ما را آن هم محدود و هم با قیمت پایین تر بفروشند و همین وضعیت کژدار مریز ادامه پیدا کند که بدون تردید به نارضایتی ها دامن زده خواهد شد.

منصوری اضافه کرد: یا اینکه یکی از مهم‌ترین راه‌ها برای دولت فعلی این است، برجام را احیا و رفع تحریم ها را در قالب فرآیندی ببیند که در وهله اول با مذاکره مستقیم با طرف اصلی یعنی «آمریکا» این تحریم ها رفع شود، و بعد برای پیشگیری از ارجاع مجدد پرونده ایران به شورای امنیت باید سطح تعامل و تبادل تجاری خود را با همه کشورها من جمله آمریکا افزایش دهد. یعنی نه شرقی و نه غربی پس از دوران جنگ سرد باید بشود «هم شرقی و هم غربی» در چهارچوب منافع ملی کشور و افزایش صادرات و ‌واردات. زیرا بدون صادرات و واردات هیچ اقتصادی و تولیدی به رونق نخواهد رسید. بنابراین در چنین فضایی هم باید برجام احیا شود و هم مسئله FATF حل و فصل شود.

 دولت به دنبال برنامه نفت در برابر غذا نباشد

دبیرکل حزب اتحاد ملت در پایان گفت: این ادعا که بدون برجام و رفع تحریم ها و حل و فصل FATF می شود کشور را اداره کرد و اقتصاد را بهبود بخشید ادعایی گزاف بیش نیست. نفت در برابر غذا یعنی اداره کشور با شیوه عصر حجر.

۲۱۲۱۹

کد خبر 1607203

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حزب اتحاد ملت آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۲۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود

به زعم بسیاری از کارشناسان، همسایگان بهترین و در دسترس ترین بازارهای صادراتی و وارداتی هر کشوری محسوب می شوند. از نظر آنان، گسترش روابط با کشورهای همسایه علاوه بر اینکه به لحاظ اقتصادی برای طرفین مزیت دارد، به لحاظ امنیتی و سیاسی نیز حائز اهمیت است.کارشناسان اعتقاد دارند، افزایش روابط تهران با کشورهای منطقه می تواند به ایجاد ثبات سیاسی در منطقه منجر شود و امنیت بیشتری را برای همگان به ارمغان بیاورد.

از سوی دیگر، بسیاری از کارشناسان بر موقعیت ژئوپلتیک کشورمان به عنوان یک فرصت می نگرند و معتقدند باید از این موقعیت به نحو احسنت استفاده کنیم. به زعم آنان، تبدیل شدن به یک هاب منطقه ای انرژی دور از دسترس نیست. می توانیم از طریق به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی فعال انرژی و افزایش روابط با همسایگان به این موقعیت دست یابیم.

وزارت نفت طی سال های گذشته نگاه ویژه ای به همسایگان داشته است. به ویژه دولت سیزدهم به جای نگاه به غرب، به بهبود روابط با کشورهای همسایه متمرکز شده است. دیپلماسی در دنیای امروز از اهمیت بالایی برخوردار است. بهبود روابط با همسایگان و افزایش مراودات می تواند بسترسازی ای برای دستیابی به اهداف کشور باشد.

نظرات فریدون عباسی، عضو کمیسیون انرژی مجلس را در خصوص دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم در ادامه می خوانید. عباسی در خصوص دیپلماسی فعال انرژی که دولت سیزدهم در منطقه به اجرا گذاشته است، تصریح کرد: اقداماتی که اخیراً وزارت نفت در زمینه افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به اجرا گذاشته، نشان دهنده فعال شدن دیپلماسی انرژی کشور است که مثبت ارزیابی می شود. این تلاش ها شروع خوبی برای گسترش روابط با کشورهای همسایه به شمار می رود.

وی ادامه داد: قطعاً هر کدام از کشورهای همسایه مشکلاتی دارند. به طور مثال، پاکستان که تلاش داریم خط لوله صلح را با این کشور پیش ببریم، ممکن است در تأمین هزینه های انرژی موردنیازش مشکل داشته باشد. عراق که به عنوان مشتری گازی کشورمان مطرح است، تحت تأثیر سیاست های برخی کشورها مانند آمریکا قرار دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: مشکلاتی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، نباید ما را از به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی در منطقه و در مقابل همسایگان بازدارد. باید با در نظر داشتن این مشکلات به سمت گسترش روابط با کشورهای همسایه حرکت کنیم. در نظر گرفتن این ملاحظات در روابط مان با کشورهای همسایه می تواند به ما در پیشبرد بهتر دیپلماسی انرژی کشور کمک کند.

عباسی گفت: سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی نیز سیاست درستی بود که به اجرا گذاشتیم. لازم است به موازات اعمال این سیاست به افزایش تعاملات نظامی خود با کشورهای هدف بپردازیم. به نحوی که به این کشورها در ایجاد ثبات سیاسی در کشورشان کمک کنیم تا زمینه برای مداخله قدرت های دیگر مانند آمریکا در آن ها به وجود نیاید و نوعی امنیت برای سرمایه گذاری خودمان به وجود بیاوریم.

وی ادامه داد: به طور مثال، برنامه ریزی کرده ایم که تا پایان سال جاری میلادی به سهامداری در یک پالایشگاه در سوریه بپردازیم. باید در کنار این سیاست گذاری، برای جوانب امنیتی موضوع نیز چاره اندیشی داشته باشیم. این سیاست را باید طوری پیش ببریم که زمینه را برای امنیت متخصصان ایرانی که قرار است به این کشور بفرستیم، فراهم کنیم. بنابراین، سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات نظامی با کشور هدف پیگیری شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: پیگیری سیاست سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی کشورهایی مانند ونزوئلا و نیکاراگوئه نیز به درستی در دستور کار قرار دارد و موجب تحول بزرگ در بازارهای سنتی ایران و رسیدن به یک بازار تضمینی جدید شده است.. تعامل به این شکل با کشورهای همسو با ایران بسیار مثبت و مهم است. این نکته مهم است که بتوانیم ارتباط با آن ها را به صورت پایدار حفظ کنیم. در این مسیر توانستیم رشد صادرات نفت و رشد درآمدهای ارزی داشته باشیم که کمک بزرگی به رشد اقتصادی کشور نیز داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • ایجاد استان تهران شرقی و غربی به منظور اداره بهتر انجام می شود
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • تقسیم استان تهران به دو استان شرقی و غربی در حال پیگیری است