Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از آغاز عملیات اجرایی فاز دوم پروژه مس شهید باهنر از فروردین ماه سال آینده با سرمایه گذاری بیش از ۶۰۰ میلیارد و اشتغال ۱۰۰ نفر مستقیم و ۳۰۰ نفر غیر مستقیم در استان کرمان خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، دکتر محمدرضا پورابراهیمی در نشست مشترک مدیرعامل شستا و اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان با حضور استاندار کرمان در محل کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزار شدبا اشاره به موضوعات مربوط به طرح های سرمایه گذاری در مجموعه مس شهید باهنر کرمان بیان کرد: با توجه به اینکه روند فعالیت های شرکت مس شهید باهنردر طول دو سال گذشته بر استفاده از ظرفیت های پنهان این شرکت تولید سودآوری و افزایش ظرفیت صادرات قرار گرفته خوشبختانه این امکان وجود دارد که بتوانیم با حمایتی که در استان کرمان صورت می دهیم طرح های توسعه ای جدید را به شکل جدی پیگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورابراهیمی به توافقات انجام شده در نشست های قبلی که با مدیرعامل شستا در کرمان برگزار شد اشاره کرد و اظهار داشت: درخواست ما این است با توجه به توافقات انجام شده موضوع راه اندازی پروژه مس شهید باهنر دوم در جوار کارخانه فعلی در کرمان هرچه سریع تر عملیاتی شود و بزودی شاهد عملیات اجرایی آن باشیم.

وی از استاندار کرمان به دلیل پیگیری ها و هماهنگی در شورای معادن به منظور واگذاری معادن مس به شرکت مس شهید باهنر به منظور تامین مواد اولیه خود تقدیر کرد و گفت: از استاندار کرمان درخواست می شود هر چه سریع تر مصوبه لازم برای در اختیار گذاشتن معادن مورد نیاز شرکت مس شهید باهنر در خصوص مس را فراهم کند تا این شرکت بتواند با تامین مواد اولیه با حجم تولیدات به مراتب بیشتر در خدمت اقتصاد استان کرمان قرار گیرد.

استاندار کرمان نیز در این نشست با تاکید بر درخواست دکتر پورابراهیمی از تشکیل جلسه در کمیسیون اقتصادی و میزبانی این کمیسیون برای رفع مشکلات استان صمیمانه تشکر کرد و گفت: آماده هرگونه همکاری با شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی به دلیل جایگاه این شرکت در اقتصاد کشور و توسعه شهرها و مناطق مختلف در بخش های کشاوری، معدنی و خدمات و ... هستیم.

زینی‌وند همچنین اعلام آمادگی کرد واگذاری معدن در چارچوب ضوابط قانونی به شرکت مس شهید باهنر به عنوان اولویت در شورای معادن استان کرمان مطرح و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شود.

رستمی مدیرعامل شستا نیز در این جلسه بیان کرد: با توجه به توافقات انجام شده قبلی با دکتر پورابراهیمی و نشست امروز برنامه زمانبدی اجرای پروژه، طرح جدید و بزرگ پروژه دوم شهید باهنر کرمان بزودی اجرایی و برنامه زمانبندی آن عملیاتی می شود.

پورابراهیمی در پایان افزود این طرح با سرمایه گذاری ۶۲۸ میلیارد تومان موجب اشتغالزایی ۱۰۰نفر نفر به طور مستقیم و ۳۰۰ نفر به طور غیرمستقیم ظرف 2 و سال و نیم در استان کرمان اجرا می شود.

شایان ذکر است، در این جلسه نمایندگان شهرستان های شهربابک، بافت، رابر و ارزوئیه، زرند و کوهبنان، جیرفت و عنبرآباد و سیرجان، مشکلات سرمایه گذاری این مناطق را متناسب با ظرفیت های موجود با مدیرعامل و معاونان شستا و اعضای هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی مطرح کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی مس شهید باهنر کرمان استاندار كرمان شرکت مس شهید باهنر استاندار کرمان سرمایه گذاری استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۳۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس در این آیین گفت: در کشور ۸ هزار و ۳۳۶ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که با تزریق اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومانی این سازمان در بودجه سال ۱۴۰۳، برنامه‌ریزی شده در شش ماهه اول امسال، ۲ هزار طرح به ظرفیت ۱۰ هزار کلاس درس برای دانش‌آموزان آماده شود.

حمیدرضا خان محمدی با بیان این‌که خیران همیشه در اجرای طرح‌های عمرانی و ساخت و تجهیز مدارس پیشگام بوده‌اند، افزود: بیشتر طرح‌های مقاوم‌سازی و استحکام بنا در مدارس با کمک خیران اجرا شده و وزارت آموزش و پرورش آن را ادامه داده است.

وی گفت: در برنامه هفتم مصوب شده تا اعتبار برای مدارسی که نیاز به مقاوم‌سازی، تخریب و بازسازی دارند زودتر ابلاغ شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز گفت: اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سند چشم‌اندازی را تهیه کرده و از ثبت احوال آمار و اسنادی را از متولدان دریافت کرده‌اند که با توجه به آن مشخص می‌شود برای سال‌های ۱۴۰۵- ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ چه تعداد کلاس درس و برای چه مقاطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به این‌که نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم گفت: با تکمیل عملیات اجرایی این ۸ مدرسه افزون بر ۵۰ کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود.

علی موحدی افزود: در استان بوشهر ۲۶۰ هزار دانش‌آموز داریم که در شماری از مدارس مانند بوشهر تراکم دانش‌آموزان بالا و کلاس‌ها ۴۰ نفره است، اما در برخی مناطق تراکم استاندارد و ۲۰ تا ۳۰ دانش‌آموز در هر کلاس هستند.

وی اظهار کرد: در زمان حاضر بیشترین نیاز در آموزش و پرورش استان بوشهر ایجاد کلاس درس در مرکز استان و پس از آن در شهرستان‌های تنگستان، دشتستان و دشتی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به این‌که هزار و ۷ کلاس درس فرسوده در استان داریم، گفت: با تفاهمنامه‌ای که میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور منعقد شده، یک هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

به گفته وی با این اعتبار، از هزار و ۷۰۰ کلاس درس فرسوده اعتبار نوسازی ۸۰۰ کلاس درس تامین خواهد شد که معادل ساخت مدرسه در ۱۰ سال گذشته خواهد بود و امیدوار هستیم بقیه کلاس‌های درس هم با اختصاص اعتبار در سال‌های بعد در کمیته برنامه‌ریزی و از محل اعتبار نفت بازسازی شود و به شرایط مطلوب برسیم.

موحدی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل ۸ طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز گفت: هزینه ساخت ۸ مدرسه با ۵۴ کلاس درس که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد افزون‌بر ۳۵۰ میلیارد تومان است که بیشتر این مدارس بزرگ مقیاس هستند.

ابراهیم احمدی افزود: این طرح‌ها شامل دبستان ۶ کلاسه امام خمینی (ره) شهرکاکی با ۵۳ متر مربع زیربنا و ۷۰ میلیارد ریال اعتبار، دبستان ۶ کلاسه روستای بردخون کهنه با زیربنای ۵۱۷ مترمربع و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۳ کلاسه مرحومه خاتون جعفری در روستای احمدی شهرستان بوشهر با زیربنای ۴۷۵ مترمربع و ۱۶۵ میلیارد ریال اعتبار، دبیرستان ۹ کلاسه فاطمه زهرا در شهر دیر با زیربنای هزار و ۹۲۷ مترمربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه شهرگناوه با ۲ هزار و ۲۵۵ متربع، هنرستان ۹ کلاسه فارابی در دیر با هزار و ۹۲۵ متر مربع، دبیرستان ۱۲ کلاسه نیایش با ۲ هزار ۲۵۵ متر مربع زیربنا و هنرستان ۱۲ کلاسه شهید اسماعیل محمدپور تنگک با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

وی اضافه کرد: همچنین امر هنرستان ۱۲ کلاسه انقلاب اسلامی با زیربنای ۲ هزار و ۳۷۲ مترمربع و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهر بوشهر به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: برنامه‌ریزی شده تا هفته دولت آغاز عملیات اجرایی ۵۰ مدرسه را در استان داشته باشیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی چهارراه شهدای محمودآباد
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان