Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجوز قانونی آغاز مطالعات بالینی نخستین واکسن ایرانی کرونا برای سویه اومیکرون ازسوی وزارت بهداشت صادر شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسن جلیلی، مدیرعامل کارخانه شفافارمد با اعلام خبر صدور مجوز برای آغاز مطالعات بالینی نخستین واکسن ایرانی کرونا علیه سویه اومیکرون گفت:صبح امروز وزارت بهداشت پس از بررسی مستندات علمی و مؤفقیت مطالعات حیوانی واکسن اختصاصی اومیکرون، کداخلاق آغاز مطالعه بالینی واکسن برکت پلاس را صادر کرد و به زودی تست انسانی این واکسن در مجموعه گروه دارویی برکت آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلیلی درباره افرادی که حائز شرایط برای حضور دراین مطالعه بالینی هستند افزود: در این مطالعه تمام افراد بالای 18 سال که که قبلا دو دوز واکسن کووایران برکت و یا سینوفارم دریافت کرده‌اند و از دریافت دوز دوم‌شان حداقل 3 ماه گذشته می‌توانند پس از بررسی‌های اولیه پزشکی و داشتن معیارهای مطالعه، کاندید دریافت واکسن اومیکرون شوند.

وی خاطرنشان کرد: در این مرحله  واکسن به 210 داوطلب تزریق خواهد شد و نتایج اولیه هم دو هفته بعد از دریافت دوز یادآور به سازمان غذا و دارو ارائه خواهد شد.

جلیلی تأکید کرد: محل انجام مطالعه نیز همانند سایر مطالعات کووایران برکت در هتل ارم تهران است و نحوه ثبت‌نام داوطلبان نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

مدیرعامل کارخانه شفافارمد درخصوص آخرین آمار از تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا نیز گفت: تاکنون حدود 60 میلیون دوز واکسن کووایران برکت در خطوط تولیدی شفافارمد تولید شده است.

گفتنی است با شیوع سویه اومیکرون و انتشار گزارشات علمی مبنی بر فرار این سویه از آنتی بادی‌های تولید شده توسط تمام واکسن‌های فعلی موجود در دنیا و کاهش تأثیر‌گذاری آن‌ها و توصیه سازمان بهداشت جهانی به تولیدکنندگان واکسن برای به روزرسانی واکسن‌ها، گروه دارویی برکت و کارخانه شفافارمد تولید واکسن اختصاصی اومیکرون را یک ماه پس از شناسایی این ویروس در کشور به نتیجه رساند و مطالعه‌ واکسن را روی مدل حیوانی اجرا نمود که نتیجه مطالعات نشان‌دهنده خنثی سازی 100 درصدی سویه‌ اومیکرون توسط واکسن جدید بود که گزارش آن به‌صورت پیش مقاله در سایت "بیوارکایو" منتشر گردید.

همچنین تولید انبوه واکسن "برکت پلاس" در کارخانه شفافارمد آغاز شده تا پس از پایان مطالعه بالینی انسانی و اخذ مجوزهای لازم ، در اختیار عموم مردم قرار گیرد.

آمار کرونا در ایران| فوت 224 نفر در شبانه‌روز گذشته3 عامل مهم در عدم استقبال مردم از تزریق دوز سوم واکسن کرونا/ عادی‌انگاری کرونا تقصیر مردم است یا مسئولین؟

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن برکت سویه اومیکرون بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا واکسن برکت سویه اومیکرون بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا نخستین واکسن ایرانی کارخانه شفافارمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۳۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟

ایتنا - این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.
ما از چند سالگی «پیر» محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد که پاسخ این پرسش در حال تغییر است، چرا که عمر مردم طولانی‌تری شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند. 

طبق پژوهشی که نتیجه آن اخیرا در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

مارکوس وتشتاین، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: «درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌اند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آن‌ها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.»

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند و پژوهش‌ها از بهبود سلامتی قلب، قابلیت‌‌های شناختی و کیفیت کلی زندگی در جمعیت مسن آلمان در طول این سال‌ها خبر می‌دهد.

وتشتاین می‌گوید: «افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.»

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

البته برخی کارشناسان هشدار داده‌اند که این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد. زیرا دیدگاه‌‌های فرهنگی درباره پیری و روند‌ تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹، به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید، در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌اند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل، افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند، بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

دیگر خبرها

  • بدمستی در برابر مست عشق
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز