Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمد علوی رئیس مرکز بهداشت خوزستان، امروز در حاشیه ستاد کرونای استان، با بیان کاهشی بودن روند ابتلا در شهرهای خوزستان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روند ابتلا نسبت به هفته گذشته ۳۳ درصد کاهش یافته و طبعاً در هفته‌های آینده تعداد بستری‌ها و فوت ناشی از کرونا افت محسوس پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه برخی فکر می‌کنند به دلیل ابتلا به این بیماری از ابتلای مجدد در امان خواهند بود و از تزریق واکسن خودداری می‌کنند، بیان کرد: هیچ مبحث علمی در این خصوص اثبات نشده و مبتلایان پس از بهبودی کامل و گذر زمان مشخص باید نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد:  پیک ششم با شیب ملایمی در حال گذر است اما رعایت شیوه نامه ها از سوی شهروندان خوزستانی کافی نبوده است.

علوی افزود: میزان کشندگی این سویه در کشور حدود ۲ درصد بوده که این رقم در خوزستان ۱.۷ درصد است، در پیک جدید کرونا که ناشی از غالب بودن سویه امیکرون بوده،  دلیل بالا رفتن شاخص مرگ و میر در کشور، مراجعه دیرهنگام، داشتن بیماری زمینه‌ای و یا خودداری از تزریق واکسن بوده است.

وی در خصوص میزان استقبال شهروندان خوزستانی از واکسیناسیون علیه کرونا، عنوان کرد: شش میلیون و ۹۷۵ هزار دز واکسن به شهروندان خوزستانی تزریق شده است که این پوشش واکسیناسیون نسبت سایر نقاط کشور و از میانگین کشوری کمتر است. این در حالی است که پوشش نوبت اول واکسیناسیون دانش‌آموزان در خوزستان حدود ۹۵.۴ درصد و نوبت دوم واکسیناسیون نیز ۷۵.۲ درصد بوده است.

علوی به پوشش زیر ۸۰ درصدی نوبت اول واکسیناسیون در برخی نواحی خوزستان از جمله شهرهای شادگان، اندیکا، کارون، دشت آزادگان، رامشیر و باوی اشاره کرد و گفت: وضعیت رعایت بهداشت فردی، استفاده از تهویه، استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی در خوزستان در مقایسه با کشور بهتر است.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان یادآور شد: در حال حاضر کارمندان بانک‌ کمترین آمار افراد واکسینه نشده را به‌خود تخصیص داده و فعالان در باشگاه‌های ورزشی، مغازه‌های نانوا و رستوران‌ها بیشترین افراد واکسن‌ نزده هستند که باید در جهت تسریع و تشویق این موضوع تمهیداتی اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه استفاده از ماسک در خوزستان ۴۴.۷ درصد و در حاشیه شهرها ۹ درصد است. خاطرنشان کرد: متاسفانه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در مطب‌ها، داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌های برخی شهرستان‌ها مانند اندیکا، شادگان، دشت آزادگان و لالی غیرقابل قبول است.

 

علوی ادامه داد: تست‌های مثبت کرونا در خوزستان کاهش داشته است‌.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به این موصوع که در حال حاضر از هر ۱۰۰ تست پی سی آر در خوزستان، ۵۶ مورد مثبت هستند، تصریح کرد: ۴۱۳ مسافر ایرانی مبتلا به کرونا از مرز شلمچه و ۲۹ مورد از مرز چذابه در هفته گذشته شناسایی، و بدون قرنطینه وارد کشور شدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی واکسیناسیون واکسن مرکز بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۳۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، به زودی وصله هایی کوچک جایگزین تزریق واکسن برای کودکان می شود. پزشکان امیدوارند این گزینه های بدون درد جایگزین تزریق واکسن با سرنگ شوند تا به این ترتیب والدین بیشتری به واکسینه کردن فرزندانشان ترغیب و از شیوع بیماری های مذکور جلوگیری شود. نیازی نیست وصله های گفته شده توسط پرسنل پزشکی آموزش دیده به بدن کودکان منتقل شوند.

آنها به نام وصله های میکروآرایه نیز معروف هستند به وسیله مجموعه ای از برجستگی های میکروسکوپی که به لایه رویی پوست نفوذ می کنند، دارو را به بدن می رسانند و دیگر نیاز به تزریق نیست.

از سوی دیگر واکسن های مایع حتما باید در یخچال نگهداری شوند و پرسنل آموزش دیده آنها را تزریق کنند و در کنار این موارد باید ایمنی و دور انداختن سرنگ ها نیز در نظر گرفته شود. اما وصله های جدید در مقابل حرارت مقاوم هستند، حمل ونقل آنها ساده تر است و انتقال آنها به بدل به آموزش کمی نیاز دارد. طبق نتایج تحقیق که در نشریه لنسنت منتشر شده، این امر سبب می شود انتقال واکسن به مناطق دور افتاده در انگلیس و همچنین سراسر جهان ساده تر باشد.

در آزمایش مذکور ۱۲۰ کودک ۹ تا ۱۰ ماهه، ۱۲۰ کودک نوپا ۱۵تا ۱۸ ماه و ۴۵ بزرگسال ۱۸تا ۴۵ ساله در گامبیا شرکت کردند. وصله ریز سوزن که روی بازوی آنها قرار گرفت واکنش ایمنی در بدنشان ایجاد کرد به اندازه واکنش ایمنی حاصل از تزریق واکسن های معمول قدرتمند بود.

آزمایش انتقال یک دوز از واکسن به وسیله وصله ریز سوزن نشان داد از هر ۱۰ کودک بیش از ۹ نفر در مقابل ابتلا به سرخک محافظت و تمام نوزادان پس از دریافت درمان در مقابل سرخجه نیز ایمن شدند.

کد خبر 6093759 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال