Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@17:53:05 GMT

قنات سلیمانیه در منطقه ۱۳ احیا شد

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۴۷۲۸

قنات سلیمانیه در منطقه ۱۳ احیا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی علی احمدی، از قنات‌ها به عنوان میراث بر جای مانده از گذشتگان نام برد و گفت: قنات‌ها علاوه بر آنکه به دلیل پیشینه تاریخی ارزشمندشان در زمره میراث ملی ایران قرار دارند، به جهت سازگاری با محیط طبیعی نیز رکن اصلی برای سلامت سرزمین به حساب می‌آیند.

شهردار منطقه ۱۳ با بیان اینکه با توجه به مزیت‌های مسلم قنات در سازگاری با طبیعت، لازم است به حفظ آنچه از گذشتگان رایگان به دست ما رسیده، اقدام کنیم، افزود: از این رو حمایت و حفاظت از قنوات باید در اولویت قرار گیرد، در این راستا، بازسازی و احیای قنات سلیمانیه در خیابان ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۱ نیروی هوایی اداره مسیل‌ها و قنوات منطقه ۱۳ به اتمام رسید.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای شناسایی دقیق مسیر قنات، حفر آب بند، نصب میله و ایجاد کوره اظهار کرد: این طرح در آبیاری فضای سبز با توجه به کمبود منابع آبی مؤثر بوده و در حال حاضر این طرح به سمت خیابان ۳.۳۲ نیروی هوایی پیشروی کرده است و حفر میله‌ای به طول ۲۵ متر در خیابان سوم نبش ۳۲/۳ در حال انجام است.

احمدی عنوان کرد: قنات یا کاریز سازه‌ای متشکل از چاه‌های متوالی است که به وسیله مجرایی زیر زمینی به هم می‌پیوندند.جریان آب قنات از درون این مجرای زیر زمینی عبور می‌کند و در نهایت به سطح زمین می‌رسد.

کد خبر 5434010

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری منطقه 13 قنات شهرداری تهران آلودگی هوا هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قوه قضاییه شورای شهر تهران میراث فرهنگی عزت الله ضرغامی پلیس راهور تهران آموزش و پرورش کاظم غریب آبادی ترافیک کلاهبرداری اینترنتی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۴۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد

شهردار بافت تاریخی یزد با اشاره به اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد گفت: اتصال فاضلاب‌های خانگی به قنات‌های متروکه اصلی‌ترین عامل فرونشست در شهر یزد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری بافت تاریخی یزد، علیرضا نقوی با اشاره به انتشار مطالب نادرستی در فضای مجازی مبنی بر انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها اظهار کرد: منطقه بافت تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شد و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

وی به فرونشست‌هایی که پس از بارندگی‌های اخیر ایجاد شد پرداخت و افزود: در تقاطع ایرانشهر حفره ایجاد شده در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بوده که متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند و ضروری است تا شرکت آب و فاضلاب هم به این مهم تاکید بیشتری داشته باشند.

شهردار بافت تاریخی یزد ضمن تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان گفت: بخشی از کسبه و ساکنین اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن آن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر که باعث بروز خسارات جبران‌ناپذیر و جانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، برای جلوگیری از اینگونه مخاطرات، همکاری بیشتر دستگاه‌های خدمت‌رسان در آموزش‌های بیشتر به شهروندان را می‌طلبد.

کد خبر 751179

دیگر خبرها

  • اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تملک صحرای پرتمان
  • تداوم اجرای نهضت آسفالت در نواحی کم‌برخوردار اهواز
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد
  • آسفالت بیش از ۵۰۰۰۰ مترمربع معابر در هفته سی و هفتم در شیراز
  • «ارومیه» واقعا احیا شد؟