Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - حامد تقوایی دبیرکل نخستین دوره کنگره جهانی محمد (ص) پیامبر رحمت در آیینه ادب و هنر گفت: در نخستین دوره کنگره جهانی محمد (ص) پیامبر رحمت در آیینه ادب و هنر۶۰ داور از چهره‌های سرشناس کشور در رشته‌های گوناگون آثار را داوری کرده‌اند.

او گفت: ۴ رشته خوشنویسی، نقاشی، نقاشی خط و نگارگری، به صورت حضوری در شهر شیراز داوری شدند؛ چراکه داوران باید اصل اثر را می‌دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش پوستر، داوری در موزه هنر‌های معاصر انجام شد.

تقوایی با اشاره به این که برگزیدگان رشته‌های هنر‌های تجسمی روز ۹ اسفند ماه جاری تجلیل می‌شوند، گفت: این نمایشگاه تا ۱۲ اسفند ماه جاری پذیرای هنردوستان خواهد بود.

معاون فرهنگی و امور رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی‌فارس، گفت: آیین‌های فرجامین کنگره جهانی محمد (ص) پیامبر رحمت در آیینه ادب و هنر با گشایش نمایشگاه هنر‌های تجسمی نگاره‌های حرا در سازمان اسناد و کتابخانه ملی شیراز، با حضور تنی چند از هنرمندان و فرهنگ‌وران آغاز شد.

مهدی امیدبخش گفت: کنگره، گامی بزرگ در راستای شناساندن چهره مهربان پیامبر اسلام بود و آثار به خوبی نشان‌دهنده تاثیرگذاری این کنگره است.

امیدبخش گفت: ادامه یافتن این کنگره مردمی و انتشار آثار آن، می‌تواند مردم جهان را بیش از پیش با چهره پیامبر اسلام آشنا سازد.

از دیگر رویداد‌های این دوره کنگره نمایش فیلم‌های راه‌یافته در روز‌های ۷ و ۸ اسفند ماه ساعت ۱۴ در سینما فرهنگ، آیین شب شعر شعرای عربی و انگلیسی به صورت مجازی روز ۷ اسفند ساعت ۱۹، نشست‌های فیلم‌نامه‌نویسی و نمایشنامه‌نویسی روز‌های ۷ و ۸ اسفند ساعت ۱۹:۴۵، جشنواره سرود آوای حرا روز ۸ اسفند ساعت ۹ بامداد، اجرای سرود در ۱۵ نقطه شیراز روز ۸ اسفند، محفل قرآنی و شب شعر هور حرا روز ۸ اسفند ساعت ۱۹ در آستان شاهچراغ (ع)، آیین پایانی نیز روز ۹ اسفند ماه ساعت ۹ بامداد در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و پایان‌بخش آیین فرجامین نیز روز ۹ اسفند ماه پویش اذان در اذان همزمان با اذان مغرب و عشا برگزار می‌شود.

کنگره جهانی محمد (ص) پیامبر رحمت در آیینه ادب و هنر از ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ مصادف با بعثت پیامبر در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) با فراخوان آثار ادبی و هنری در هفت محور از جنبه‌های مختلف زندگی پیامبر آغاز به کار کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایشگاه هنرهای تجسمی محمد پیامبر رحمت کنگره جهانی محمد اسفند ساعت اسفند ماه ۸ اسفند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره گنجینه‌های موزه مرکزی آستان قدس رضوی گفت: گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی با به نمایش گذاشتن ۷ تابلوی نقاشی به زیور آثار جدیدی از هنرمندان ارادتمند به ساحت مقدس رضوی آراسته شد.

عبدالحسین ملک جعفریان، تابلوی «خوشنویسی و تذهیبِ سوره مبارکه قدر» اثر رضا بیداریان و طیبه رامشینی خلق شده به سال ۱۳۸۸، تابلوی رنگ و روغن روی بوم «یتیم نوازی حضرت علی علیه السلام» اثر مهناز روزبهانی خلق شده در سال ۱۳۸۶، تابلوی اکریلیک روی مقوای بدون اسید با موضوع «سرور نقاره ها» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۴، تابلوی «عزت خون» اثر مهدی فرخی خلق شده به سال ۱۳۸۰ را ۸ اثری معرفی کرد که به تازگی در گنجینه هنر‌های تجسمی به نمایش درآمده است.

وی با معرفی دیگر آثار افزوده شده به این گنجینه افزود: دو تابلوی رنگ روغن روی بوم با موضوع «طبیعت بی جان» اثر عبدالحسین محسنی کرمانشاهی و استاد حسین شیخ که در سال ۱۳۶۹ و ۱۳۶۲ به تصویر درآمده و تابلوی اکریلیک روی مخمل «نقاشی گل و مرغ» اثر مجید الهی خلق شده در سال ۱۳۹۲ نیز به تازگی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

تجمیعی از آثار هنرمندان
در گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی، آثاری، چون «آب گیر سَن مارکو، ونیز – ایتالیااثر ویلیام جیمز  که در فاصله سال‌های ۱۷۶۱ تا ۱۷۷۱ در انگلستان فعالیت هنری داشته، شش تابلو  «منظره» اثر فرانچِسکو دِ نیکولا هنرمند ایتالیایی که از ۱۸۸۲ تا ۱۹۵۸ می‌زیسته است، در معرض بازدید قرار دارد.

همچنین در این گنجینه از هنرمندان به نام اروپایی متعلق به نیمه قرن ۱۸ تا نیمه قرن ۲۰ میلادی آثاری موجود است که در فاصله سال‌های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۶ از گالری هُنر «ایسِدرا» در رُم-ایتالیا، گالری «ویلیامز» و گالری «الکساندر» در  لندن- انگلستان خریداری شده است.

از میان آثار هنرمندان ایرانی موجود در این گنجینه نیز می‌توان به آثار محمّد غفاری یا «کمال الملک» (۱۲۲۶ تا ۱۳۱۹) با نام‌های «پول، روستایی از توابع بخش کُجور، استان مازندران»، «رودخانه شیلات فرحآباد مازندران»، «جلگه صفیآباد اشرف مازندران»، «پل رودخانه تجن- ساری، مازندران»، نقاشی قهوه خانه‌ای با موضوع «وقایع کربلا در دهم محرّم سال ۶۱ ق.» و آثاری از محسن سهیلی، میر عبدالرضا دریابیگی، رضا بدرالسماء، زهره مهانی منش، رسول شفقتی، عبدالحسین محسنی کرمانشاهی، یگانه قدیریان و مهدی فرخی اشاره کرد.

علاوه بر تابلو‌های نقاشی، آثار منبت کاری چوب استاد حیدر نیکنام (۱۲۹۵ تا ۱۳۷۴) و محمدرضا توسلی گلپایگانی (متولد ۱۳۱۰) و مجموعه آثار قلمزنی و برجسته کاری روی مس اثر استاد محمّد اعتزازی نیز زینت بخش گنجینه هنر‌های تجسمی موزه مرکزی آستان قدس رضوی است.

گنجینه هنر‌های تجسمی موزه رضوی  که در هشتم تیر سال ۱۳۷۸ خورشیدی تأسیس شد،  اکنون یکی از موزه‌های هنر در شمال شرق ایران به شمار می رود که مجموعه‌ای از آثار هنرمندان نامدار ایران و جهان را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده است.

دیگر خبرها

  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • نمایشگاه شهدا سمنان برای بازدید رهبر معظم انقلاب آماده می‌شود
  • اوقات شرعی یکشنبه، نهم اردیبهشت
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • گشایش نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس+عکس
  • گشایش نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • آغاز به کار بیستمین نمایشگاه کشاورزی در شیراز
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل در بجنورد