Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، تحقق اهداف حوزه رونق کارآفرینی فناورانه سند تحول و تعالی پنج‌ساله دانشگاه آزاد اسلامی در نقشه راه صندوق‌های پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی  مورد توجه قرار گرفته است. از سوی دیگر برگزاری طرح‌هایی همچون پایش و پویش هم در راستای تقویت کارآفرینی مورد توجه تصمیم‌گیران امر همگان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی قبل محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بر اساس برنامه تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی؛ این دانشگاه با ارتقای «پاسخگویی و قابلیت حل مساله»، «توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی»، «ارتقای جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی» و «پیشرفت علمی مرجعیت‌ساز و تمدن‌آفرین»، به دنبال ایجاد دانشگاهی سرآمد و پاسخگوست. 

هدف توسعه سرمایه‌گذاری جدید در استارتاپ‌ها است

وحید ضرغامی، قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌های استارتاپ‌ها و اقدامات برای توسعه تجاری‌سازی فعالیت‌ها در این زمینه  گفت: تاکنون برای فعالیت‌ استارت‌ها شبکه‌سازی و به هم رسانی مورد توجه نبوده است و در رویداد گام دوم انقلاب اولویت توجه بیش از پیش به اقدامات استارتاپ‌ها است. بسیاری از استارتاپ‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی فعال هستند که تاکنون فرصت ارایه آن به سرمایه‌گذاران و صندوق‌های سرمایه‌گذار داده نشده است.

قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی درباره اقدامات برای توسعه و تجاری‌سازی استارتاپ‌ها ادامه داد: به‌دنبال ایجاد فرصت برای سرمایه‌گذاری‌های جدید در زمینه استارتاپ‌ها هستیم و  در این رویداد استارتاپ‌ها با رغبت برای سرمایه‌گذاری‌های کلان به تولید انبوه می‌پردازند. باید بتوان به تولید ثروت برای دانشجویان، فعالان در زمینه استارتاپ‌ها و تمامی ارکان  در این عرصه به فعالیت پرداخت. برای توسعه اقدامات می‌توان بیش از پیش به جایگاه‌ها در ارتقای مهارت آموزی بها داد.

شاخص‌گذاری‌ها برای تربیت دانشجوی کارآفرین انجام شده است

قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی  ادامه داد: هدف تربیت دانشجویان کارآفرین است و این اتفاق شاخص‌گذاری باعث شده تا فرآیندهای داخلی دانشگاه خود را با این موضوع تطبیق داده و با اولویت‌گذاری ارکان داخلی وارد عمل شوند. برای مثال برخی از افراد در برهه‌ای از زمان در این کشور خواستار توسعه  فناوری نانو بودند و از مقالات با موضوع نانو حمایت شد. هرچند هیچ وقت در واحدهای دانشگاهی و دوره‌های تحصیلات تکمیلی تحول و برنامه‌ریزی در دستور کار قرار نداشت. در این اقدام پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، دکتری و ... را در قالب یک نامه طراحی کرده تا بتوانند از حمایت‌ها برخوردار شد.

ضرغامی درباره اقدامات برای توسعه کارآفرینی گفت: هم‌اکنون هدف تغییر محتوای رشته‌ها نیست، بلکه خروجی‌ها و نتایج دانشگاه‌ها بررسی و اهداف هم ذکر شده است تا تحول در زمینه کارآفرینی در دانشگاه شکل بگیرد.

افزایش ارائه رشته‌های مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی

وی افزود: باید بتوان دوره‌های کارآفرینی را برگزار کرد و رشته‌های مهارتی را بیش از پیش ارایه داد تا  کم کم فرآیندهای داخلی دانشگاه هم با هدف‌گذاری دانشگاه هماهنگ شده و حوزه فعالیتی ما همچون لوکوموتیو واگن‌های دانشگاه را به سمت نیازها، مسائل و مسئولیت اجتماعی دانشگاه می‌کشاند.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1131289 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی وحید ضرغامی اشتغالزایی و کارآفرینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی وحید ضرغامی اشتغالزایی و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه گذاری استارتاپ ها برای توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، مهرداد محمدی ادوار حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: این تشکل‌ها بستر بسیار خوب و مناسبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری دانشگاه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی است و می‌تواند دانشجو را از انفعال در فعالیت دانشجویی و فرهنگی خارج سازد و آن را مهیای حرکت در جهت پیشرفت کشور نماید.

وی در ادامه به موضوع لزوم رقابت بین سایر تشکل‌ها و جریانات فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و تصریح کرد: وجود رقابت کاری در کنار حفظ دوستی‌ها و همکاری های مشترک باعث افزایش بهره‌وری و سطح کیفی برنامه‌های اجرایی خواهد شد چراکه همه این مجموعه‌ها دارای هدفی واحد و آن‌هم رشد و پیشرفت نظام آموزش عالی و به طبع آن کشور هستند و این امر بایستی مورد توجه این دست‌اندرکاران قرار گیرد که این رقابتِ درست منجر به پیشرفت در این حوزه‌ها خواهد شد.

مسئول اسبق حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه دانشجو نباید نسبت به اتفاقات اطراف خود منفعل و بی‌تفاوت باشد، گفت: تشکل‌های دانشجویی در مسیر فعالیت خود نباید تحت تاثیر جریان‌ها و فعالیت‌های سیاسی قرار گیرند و از گرفتار امر سیاسی‌کاری شدن پرهیز کنند که این موضوع آفتی بزرگ و تاثیرگذار بر فعالیت‌های دانشجویی است.

ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه ادامه داد: در نظام اسلامی، دانشگاه تنها محل ارائه و کسب آموزش‌های علمی نیست، بلکه محلی برای هویت‌سازی و آماده‌سازی فرد برای مراحل بعدی زندگی و دوران پسا تحصیل وی هست و این موضوع می‌طلبد که مسئولین نیز اهمیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی را بیش‌از پیش درک کنند.

مهرداد محمدی با بیان اینکه دشمن همواره دانشگاه‌ها و قشر دانشجو را مورد هدف قرار داده و برای دست‌یابی به اهداف شوم خود همواره برای سوءاستفاده از محیط دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی کرده است، بیان کرد: دشمنان همواره در تلاش هستند رشد علمی و حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی را متوقف کنند اما حضور جوانان مومن، معتقد و انقلابی در این مسیر، بیش از پیش دشمنان را مأیوس کرده است و این موضوع در جامعه و محیط اطراف نیز اثرات مطلوبی را برجای خواهد گذاشت.

وی در ادامه با اشاره به انتقاد مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی امسال خود با دانشجویان مبنی بر کمرنگ بودن پیشرفت‌های کشور در ذهن و مواضع دانشجویان، گفت: همانطور که معظم له بارها تاکید نمودند بایستی در کنار نگاه انتقادی منصفانه و همراه با راهکار به مسائل و مشکلات کشور، نگاه مفتخرانه به دستاوردها و پیشرفت‌های چشمگیر و پرشمار کشور در حوزه‌های مختلف را نیز داشت و علاوه بر این نگاه به تبیین آن‌ها نیز برای سایر قشر دانشجو در چارچوب تشکیلات و مجموعه‌های موجود پرداخت.

مسئول اسبق حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در ارتباط با محدودیت‌ها و چالش‌های تجربه شده در دوران مسئولیت در این دانشگاه ضمن قدردانی از همراهی مسئولین به نکاتی از جمله اجازه ندادن متولیان، وجود برخی ملاحظات خاص و محدودیت‌زا مبنی بر انجام فعالیت‌ها و صرف بودجه‌ها صرفا در محدوده دانشگاه اشاره کرد و افزود: وجود این دست از قوانین علاوه بر اینکه باعث جلوگیری از ارتباط بیشتر محیط دانشگاه‌ با محیط برون دانشگاهی می‌شود در نهایت مانعی نیز بر انجام برخی فعالیت‌های بیشتر بوده و ایجاد محدودیت کرده است.

محمدی در پایان در خصوص فعالیت‌های حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در زمان مسئولیت خودت با بیان اینکه در شرایط ویژه شیوع ویروس کرونا و همراه با محدودیت‌هایی مواجه بوده‌اند از فعالیت‌هایی نظیر برپایی مرکز واکسیناسیون کرونا در دانشگاه جهت دانشجویان و عموم مردم، ضدعفونی اماکن عمومی و دانشگاهی به‌منظور جلوگیری از شیوع این ویروس، برگزاری اردوی راهیان نور بصورت مجازی، کاروان‌های نیکوکاری و اروهای جهادی، برگزاری مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و بسیای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در آن زمان یاد کرد.

خبرنگار: نرگس نوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1226830

دیگر خبرها

  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی