Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@21:13:33 GMT

بازار بی‌رمق قالیشویی‌ها در ماه پایانی سال

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۶۲۳۰

بازار بی‌رمق قالیشویی‌ها در ماه پایانی سال

ایسنا/چهارمحال و بختیاری اسفندماه برای بسیاری از مشاغل ماه سرنوشت‌سازی است، مشاغلی که چندین ماه سال بازارشان کساد بوده و چشم امیدشان به رونق در ماه‌های پایانی سال است، یکی از این مشاغل قالیشویی‌هاست، که رفت و آمد وانت‌های آن‌ها با فرش‌های لوله شده در سطح شهر بیش از هر زمان دیگری به چشم می‌خورد.

به گزارش ایسنا، به خانه تکانی‌های عید که نزدیک می‌شوی یکی از کارهای مهم پیدا کردن یک قالیشویی خوب است که کار باکیفیتی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان قالیشویی‌هایی هستند که با وجود افزایش قیمت، کیفیت آنچنانی ندارند و به جای فرش تمیز و شسته شده به مشتری، فرشی آسیب‌دیده به آن‌ها تحویل می‌دهند.

نجف کریمی- رئیس اتحادیه قالیشویی‌های شهرستان شهرکرد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افزایش قیمت شستشوی هر متر مربع انواع فرش، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت شستشوی فرش، به صورت کاملا کارشناسی انجام شده تا خودسرانه این مبالغ از مشتری دریافت نشود و براساس نرخ اعلامی و مصوب صورت گیرد، البته افزایش قیمت‌ها نسبت به دیگر استان‌ها و کاملا منصفانه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: شستشوی انواع فرش ماشینی به ازای  هر مترمربع ۱۶۰۰۰ تومان، فرش دستباف ۳۵۰۰۰ تومان و موکت معمولی ۱۰۰۰۰ تومان بوده که این مبالغ نسبت به سال گذشته در فرش ماشینی ۶۰۰۰ تومان، فرش دستباف ۱۵۰۰۰ تومان و موکت ۵۰۰۰ تومان افزایش قیمت داشته است.

کریمی ادامه داد: در صورتی که قالیشویی بیش از قیمت مصوب مبلغ موردنظر از مشتری دریافت شود، تخلف است و مردم موظفند تخلفات را به اتاق اصناف استان گزارش دهند تا سریعا رسیدگی صورت گیرد.

وی با اشاره به رشد قارچ‌گونه قالیشویی‌ها، افزود: تمامی قالیشویی‌های استان دارای پروانه کسب هستند و قالیشویی بدون پروانه کسب وجود ندارد، از طرفی اگر مردم فرش خود را برای شستشو به قالیشویی سپردند و در زمان تحویل کار از کیفیت آن ناراضی یا فرش دچار آسیب‌دیدگی شده باشد، می‌توانند این‌گونه شکایات را به اتاق اصناف استان گزارش تا رسیدگی به آن انجام شود، البته بدون ارائه فاکتور امکان رسیدگی به شکایت وجود ندارد.

رئیس اتحادیه قالیشویی‌های شهرستان شهرکرد گفت: قالیشویی شغلی است که بیش‌ترین رونق آن در ایام پایانی سال بوده و اکنون که ابتدای اسفندماه است همچنان بازار قالیشویی‌ها رونق آنچنانی پیدا نکرده و اوج کار آن‌ها معمولا از حدود ۱۰ روز آینده شروع می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری قالیشویی ایام پایانی سال افزایش قیمت قالیشویی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟

یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک ۶۰ هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدودها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست.

مرتضی افقه استاد اقتصاد و کارشناس مسائل اقتصادی در تسنیم با بیان اینکه اقتصاد کشور به میزان فروش نفت؛ ارتباطات خارجی و مسائل سیاسی وابسته است، اظهارداشت: هر تحول سیاسی که منجر به تغییر در روابط خارجی و تجارت شود بر بازار ارز اثر می‌گذارد.

وی افزود: درگیری‌های سیاسی ایران و همچنین تنش‌های منطقه باعث افزایش انتظارات تورمی و در نهایت رشد نرخ ارز شد؛ اما زمانی که مردم و فعالین اقتصادی از کاهش تنش و شوک‌ها سیاسی اطمینان پیدا کردند نرخ ارز روند نزولی خود را آغاز کرد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی اظهار داشت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک ۶۰ هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدودها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست.

وی افزود: افزایش یا کاهش نرخ ارز در بلند مدت به احتمال وقوع یا عدم وقوع شوک‌های سیاسی بستگی دارد، البته خوشبختانه طبق گزارش‌های اعلام شده از سوی مراجع رسمی فروش نفت افزایش یافته؛ بنابراین دست بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز باز است.

افقه بیان کرد: بانک مرکزی در سمت عرضه با مشکلی مواجه نیست؛ بنابراین می‌تواند سیاست‌های مناسبی را در بازار ارز اتخاذ کند؛ البته هم‌اکنون نیز با اقدامات خوب بازارساز و کاهش تنش‌های سیاسی شاهد اُفت قیمت دلار هستیم.

این استاد دانشگاه درباره نقش دلالان و سفته بازان در افزایش نرخ ارز در یک ماه گذشته گفت: زمینه فعالیت سفته بازان و سوداگران با رخ دادن تنش و شوک‌های سیاسی بیشتر می‌شود یعنی زمانی که ایران با مسائل سیاسی رو به رو است عده‌ای از این فضا برای دلالی و بالا بردن نرخ ارز به منظور به دست‌آوردن عایدی استفاده می‌کنند؛ بنابراین 

دیگر خبرها

  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان بازگشت
  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش قیمت طلا و انواع سکه در بازار ؛ ربع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟
  • نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟