Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان ساری- محمدرضا کردان فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: گزارش‌های فراوانی رسیده است که جویندگان گنج در فصل زمستان به ییلاقاتِ خالی از سکنه می‌روند و با توجه به حضور نداشتن اهالی اقدام به حفاری‌های متعدد در حاشیه روستا‌ها می‌کنند.

به گفته او سوداگران گنج با توجه به بارش سنگین برف و بسته بودن جاده‌ها با شکستن درب منازل، در خانه اهالی روستا ساکن می‌شوند و با توجه به فرصت زیادی که دارند اقدام به حفاری‌های غیر مجاز می‌کنند و روستاییان در فصل بهار زمانی که به روستا مراجعت می‌کنند با سرقت منازل و چاله‌های کنده شده فراوان مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بند‌های ۲، ۱۰ و ۳۲ ماده ۶۸ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور در شرح وظایف دهیاران همکاری با نیروی انتظامی، کمک به شورا‌ها و تشریک مساعی با سازمان میراث فرهنگی برای حفظ بنا‌ها و آثار باستانی روستا تاکید شده است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران از اعضای شورا و دهیاران روستا‌های کوهستانی که در فصل زمستان خالی از سکنه هستند خواست با هماهنگی مقام قضایی و نیروی انتظامی نسبت به مسدود کردن جاده منتهی به روستا در ایام خالی از سکنه اقدام کنند.

یگان حفاظت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در ۱۰ ماه گذشته ۲۸۶ سوداگر گنج را دستگیر و ۸۶ دستگاه فلزیاب را کشف کرده است.

انتهای پیام / ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوداگران گنج گنج یابی میراث فرهنگی خالی از سکنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ استاندار زنجان گفت: نهاد شورا اصلی‌ترین و ابتدایی‌ترین ساختار مردم سالاری دینی است و اگر قرار باشد کشورمان در تحزب رشدی داشته باشد به این نقطه باز می‌گردد.

وی با بیان اینکه امیدواری‌های زیادی در شورا‌ها ایجاد شده است افزود: از زمان شکل گیری شورا‌ها در کشور سال‌ها گذشته است و این نهاد‌ها اکنون به بلوغ رسیده اند، عملکرد و رفتار‌ها نیز نسبت به قبل بهتر شده است.

افشارچی بابیان اینکه در ۲ و نیم سال گذشته کار‌های متعددی در حوزه شورا‌های شهری و روستایی استان انجام گرفته است، ادامه داد: در این راستا سال گذشته ۱۷ هزار میلیارد ریال پرداختی انجام گرفت که پیش بینی می شود این رقم در سال‌های آینده به بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه تمرکز بر ارزش افزوده تولید و ثروت توسط شهرداری و دهیاری‌ها مد نظر باشد، افزود: انتظار بر این است مبنایی برای ایجاد ثروت در دراز مدت مورد توجه قرار گیرد.

استاندار زنجان با اشاره به شعار سال گفت: وضعیت دهیاری‌ها نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته و عملیات عمرانی نیز شتاب بیشتری گرفته است.

افشارچی با بیان اینکه ایجاد کارگاه‌های اقتصادی موضوع مهمی است گفت: این استان به سمت نظام خوشه روستا‌ها حرکت می‌کند و برنامه‌هایی را در این خصوص مورد توجه قرار داده که همراهی دستگاه‌ها در تحقق آن لازم است.

وی با تأکید بر اینکه روستا‌های استان باید بیشتر مولد باشند ادامه داد: استان به موضوع مشکلات واقف است و مسئله بهره روری آب در روستا‌ها امری مهم محسوب می‌شود.

استاندار زنجان به لزوم بهره گیری از تکنولوژی‌های روز اشاره کرد و گفت: انتظار بر این است که شهرداری‌ها در این خصوص پیشگام باشند و تحولاتی را ایجاد کنند.

افشارچی با بیان اینکه دسترسی مردم به اینترنت پر سرعت در شهر‌های ابهر، خرمدره، قیدار و زنجان در حال انجام است افزود: برنامه‌ریزی‌ها باید ناظر بر آینده باشد و در این میان هوش مصنوعی اولویت اول در سطح جهانی است.

دیگر خبرها

  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • شورای‌های شهر و روستا در استان قم از سالم ترین ها در کشور هستند
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم 
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود