Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، صبح یکشنبه در نشست خبری تبیین برنامه‌های دهه منتهی به ۲۲ اسفند سالروز بزرگداشت شهدا با اشاره به عملکرد پنج ماهه این سازمان، اظهار داشت: در ابتدای کار نیاز بود سازمان و ماموریت‌هایش را بشناسیم و بر اساس آن برنامه ریزی انجام دهیم که ۲ ماهه ابتدایی کار ما به شناخت سپری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنیاد شهید در تمامی حوزه‌های دولت نقش دارد؛ از آموزش و پرورش تا کشاورزی را تحت پوشش داریم و با توجه به رویکردهای دولت آقای رئیسی برنامه تحولی را تدوین کردیم.

قاضی زاده هاشمی بیان کرد: در این برنامه تحولی، ارزیابی و پاداش عملکرد مدیران بسته به این عملکرد آنها در این برنامه تحولی دارد.

رئیس بنیاد شهید تصریح کرد: قصد داریم تا بنیاد شهید تبدیل به یک سازمان هوشمند شود، در این هوشمندسازی ارائه خدماتی مانند صدور گواهینامه‌ها هوشمند می‌شود و به همین منظور سامانه‌های بنیاد شهید را گسترش دادیم.

وی با اشاره به حوزه تعاون که اصل خدمات معیشتی بنیاد شهید است، گفت: خدماتی مانند مسکن، حقوق، کمک معیشت و…، در این حوزه جا دارند، تا کنون این خدمات منظم نبودند اما اکنون نقطه زن شدند و روی ۵ دهک پایین تمرکز کرده‌ایم، البته برای ۹ هزار خانوار که در سطح یک قرار دارند خدمات ویژه ای در نظر گرفته‌ایم.

قاضی زاده هاشمی افزود: در برنامه تبدیل وضعیت‌ها و استخدام افراد اصلاح رویه انجام داده‌ایم و سامانه‌ای برای کارآفرینی و اشتغالزایی ایجاد کردیم که تا کنون ۲۸۰ نفر در این سامانه ثبت نام کردند.

رئیس بنیاد شهید با اشاره به برنامه‌های فرهنگی این سازمان خاطرنشان کرد: در این زمینه از ظرفیت‌های فرهنگی سایر دستگاه‌ها استفاده کردیم و می‌توان به جشنواره‌های شعر زنان و جشنواره ام‌البنین اشاره کرد.

وی بیان کرد: از ۱۱ هزار املاکی که در اختیار داریم هیچکدام ثبت واقعی نشده است که با راه اندازی سامانه ثبت املاک سعی داریم تا تثبیت واقعی ایجاد انجام شود.

به گفته قاضی زاده هاشمی، شفافیت مالی به ویژه سازمان اقتصادی کوثر و خارج شدن بنگاه داری برنامه‌هایی داریم تا بنگاه داری‌ها به سمت ارزش گذاری بروند.

رئیس بنیاد شهید به اشاره به مراکز توانبخشی و خدمات رسانی ایثار گفت: ۵ مرکز توانبخشی ایثار تا ۲۲ اسفند به بهره برداری می رسند.

در حال تکمیل…

کد خبر 5434539 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران شهادت شهرداری تهران تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قوه قضاییه شورای شهر تهران آلودگی هوا علیرضا زاکانی شهردار تهران پلیس راهور آموزش و پرورش میراث فرهنگی عزت الله ضرغامی علیرضا زاکانی کمیته امداد امام خمینی کاظم غریب آبادی قاضی زاده هاشمی بنیاد شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۷۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود

سید شمس‌الدین موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بنیاد حفظ آثار وظیفه ترویج و نشر سیرت و صورت شهدا و ارزش‌های دفاع مقدس دارد و با توجه به ظرفیت‌های استان و سرداران و فرماندهان اما هنوز تولید آثار هنری فاخر نداریم.

وی ساخت و تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس زنجان را یکی از برنامه‌های مهم خواند و گفت: ساخت موزه زنجان به تعویق افتاده اما امسال با توفیق الهی فاز یک موزه دفاع مقدس که نماد و بیرق ۳۵۳۵ شهید و ۷۰ هزار رزمنده دفاع مقدس است، در تاریخ سوم خرداد افتتاح می‌شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به اینکه ساخت موزه تقریباً ۱۱ به طول انجامید، ابراز کرد: استانداری و شهرداری زنجان کمک‌های خوبی را در زمینه ساخت موزه داشتند و موزه‌های دفاع مقدس باید با کمک مسئولان استانی ساخته شود که امیدواریم سال آینده فاز دوم را به سرانجام برسانیم.

وی با بیان اینکه در حوزه تدوین و چاپ و نشر کتاب باید سالانه ۶۰ عنوان کتاب مکتوب ۲۰ عنوان کتاب صوتی تهیه کنیم، عنوان کرد: این کار نیز با همکاری سایر نهادهای فرهنگی انجام می‌شود.

موسوی با تأکید بر اینکه همه کارهای بنیاد باید با مشارکت نهادهای فرهنگی و نظامی استان باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با گرانی کاغذ مواجه هستیم و ۶۰ عنوان کتاب را آماده کردیم که قسمتی از این کتاب‌ها چاپ شده و یک قسمت برای تأمین هزینه به مشکل برخوردیم.

وی تجلیل از یک میلیون نفر پیشکسوتان دفاع مقدس در سال را از دیگر برنامه‌های این بنیاد برشمرد و افزود: در تجلیل یک میلیون نفری ایثارگران ،۱۰ هزار نفر سهم استان زنجان می‌باشد

موسوی افزود: در حوزه هنر نیز تولید موسیقی، کلیپ، فیلم کوتاه و سینمایی و برگزاری جشنواره‌های مرتبط مثل فانوس و افتخار من در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به اینکه تولید فیلم هزینه‌بردار است، ادامه داد: وظیفه ما پای کار آوردن جوانان متعهد، انقلابی و دلسوز است و بر این اساس استارت فیلم سینمایی ۹۰ دقیقه‌ای شهید مخبری زده شده است.

وی هزینه مورد نیاز برای تولید این فیلم را ۵ میلیارد تومان دانست و گفت: مؤسسه روایت فتح هم قول حمایت داده و ارتش نیز در بحث ادوات و تجهیزات کمک‌هایی را ارائه می‌دهد.

موسوی با بیان اینکه تدریس درس ۲ واحدی دفاع مقدس در دانشگاه‌ها یکی از رویکردهای جدی است، یادآور شد: استان زنجان به لحاظ دارا بودن دانشگاه‌های متعدد و اساتید برجسته، ظرفیت خوبی برای حفظ حافظه تاریخی ملت و انتقال وقایع به جوانان دارد.

کد خبر 6090527

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است