Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس آمارهای رسمیِ همه‌گیری کرونا، آمریکا همچنان با بیش از ۸۰.۵ میلیون مبتلا و بیش از ۹۷۲ هزار قربانی در صدر فهرست کشورهای درگیر با این بیماری قرار دارد.

هند نیز هم اکنون با آمار بیش از ۴۲.۹ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار گرفته و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

برزیل با بیش از ۶۴۸ هزار جان باخته پس از ایالات متحده، دومین رکورددار تعداد قربانیان کووید ۱۹ در جهان محسوب می‌شود و هند با بیش از ۵۱۳ هزار قربانی، سومین کشور به لحاظ ثبت بالاترین آمار مرگ و میر کرونایی در این فهرست جهانی است.

روسیه نیز با گذشتن از آمار ۳۵۰ هزار قربانی تاکنون بالاترین مرگ و میر کرونایی را در بین کشورهای اروپایی داشته و در جهان نیز چهارمین کشور با بالاترین نرخ فوتی‌های این بیماری است.

فرانسه همچنین با ثبت بیش از ۲۲.۶ میلیون مبتلا هم اکنون رکورددار ابتلا در قاره سبز و چهارمین کشور با بیشترین آمار بیمار کرونایی در جهان است.

جدول به‌روز شده پاندمی جهانی کرونا
بنابر جدول به‌روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان ۱ ایالات متحده ۸۰,۵۶۰,۲۹۳ ۹۷۲,۹۳۰ ۲ هند ۴۲,۹۱۶,۱۱۷ ۵۱۳,۷۵۶ ۳ برزیل ۲۸,۷۴۴,۰۵۰ ۶۴۸,۹۸۹ ۴ فرانسه ۲۲,۶۴۶,۷۳۲ ۱۳۸,۰۵۹ ۵ انگلیس ۱۸,۸۰۴,۷۶۵ ۱۶۱,۲۲۴ ۶ روسیه ۱۶,۱۷۵,۰۲۳ ۳۵۰,۱۵۸ ۷ آلمان ۱۴,۶۳۳,۵۱۱ ۱۲۳,۲۸۳ ۸ ترکیه ۱۳,۹۷۵,۳۸۹ ۹۴,۰۲۶ ۹ ایتالیا ۱۲,۷۳۲,۶۸۰ ۱۵۴,۴۱۶ ۱۰ اسپانیا ۱۰,۹۷۷,۵۲۴ ۹۹,۴۱۰

همچنین ایران نیز با مجموع هفت میلیون و ۳۰ هزار و ۹۴۳ ابتلا و ۱۳۶ هزار و ۳۹۰ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در حال حاضر در رتبه دوازدهم در بین کشورهای دارای بیشترین آمار مبتلایان به کرونا قرار دارد.

بر اساس آمار فوق پس از ایالات متحده، هند و برزیل تاکنون در فرانسه، انگلیس، روسیه، آلمان، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، آرژانتین، ایران، هلند، کلمبیا، لهستان، اندونزی، مکزیک، ژاپن، اوکراین، آفریقای جنوبی، فیلیپین، رژیم صهیونیستی، جمهوری چک، بلژیک، پرو، مالزی، کانادا، پرتغال، ویتنام، استرالیا و شیلی نیز بیش از سه میلیون مبتلا ثبت شده‌ است.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۴ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس کووید ۱۹ میلیون مبتلا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۷۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوکلاو پسماندهای پزشکی به صورت مرتب در حال انجام است/ بالاترین استاندارهای جهانی را داریم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به امحای روزانه ۱۷ تن پسماند بیمارستانی گفت: هزینه امحا و دفن هر کیلوگرم از پسماندهای پزشکی، معادل ۵۰ هزار تومان است.

حمید گله‌داری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: پسماندهای پزشکی شهر اصفهان و هفت شهر اطراف، از سال‌های قبل پس از بی خطرسازی در بیمارستان‌ها به سایت سجزی منتقل و در آنجا دفن می‌شد، خرداد سال گذشته قراردادی میان دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان و شرکت رهپویان صالح منعقد شد که یکی از فعالیت‌های این شرکت، امحای پسماندهای ویژه به خصوص پسمانده‌های بیمارستانی است.

وی افزود: با عقد این قرارداد، تمام پسماندهای پزشکی بیمارستان‌ها که حدود ۱۲ تن بود، از مرداد سال گذشته پس از بی خطرسازی به شرکت رهپویان منتقل و امحا می‌شد؛ با توجه به ظرفیت نداشتن شرکت رهپویان، حدود پنج تن از پسماندهای مربوط به مطب‌های خصوصی و مراکز درمان سرپایی، قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ به سایت سجزی منتقل و طبق دستورالعمل‌های موجود، دفن شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: مقرر شده بود سایت دوم پسماندسوز پزشکی راه‌اندازی شود که در این خصوص اقداماتی انجام شد تا سایر پسماندهای پزشکی به سایت دوم منتقل شود؛ در این خصوص اقداماتی صورت گرفته و مقرر شده است که شهرداری با مشارکت بخش خصوصی نسبت به راه‌اندازی این سایت اقدام کند و تا پایان سال جاری از این سایت بهره‌برداری شود.

گله‌داری با بیان اینکه تفاهم‌نامه جدیدی نیز با شرکت رهپویان منعقد شد تا پنج تن زباله منتقل شده به سایت سجزی نیز به این شرکت منتقل شود، ادامه داد: با انعقاد تفاهم‌نامه جدید، از یکم اردیبهشت‌ماه، روزانه حدود ۱۷ تن پسماند پزشکی به شرکت رهپویان تحویل و امحا می‌شود.

وی گفت: پسماندهای پزشکی در سطح کشور پس از بی خطرسازی به محل‌های مشخص شده دفن زباله منتقل و دفن می‌شود و اقدامی که در استان اصفهان برای امحای این پسماندها انجام می‌شود، در هیچ جای کشور دیده نمی‌شود و این اقدام برابر با بالاترین استانداردهای جهانی ارزیابی می‌شود و به همین دلیل در طرح جدید وزارت بهداشت، استان اصفهان یکی از استان‌های پایلوت به شمار می‌رود که قرار است در خصوص امحای پسماندهای پزشکی اقدامی ویژه انجام دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: استان اصفهان با توجه به ظرفیت خود، به صورت پسماندسوز پزشکی در این طرح فعالیت خواهد داشت و جلسات این طرح پیش از سال جدید آغاز شده است؛ در واقع پسماندهای بیمارستانی به صورت هوشمند و ایمن از بیمارستان‌ها جمع‌آوری و با خودروهای ایمن به سایت پسماندسوز پزشکی منتقل خواهد شد.

گله‌داری با بیان اینکه در صورتی که سایت پسماندسوز دوم راه‌اندازی شود، می‌توان تدابیری در نظر گرفت که پسماندهای پزشکی از سراسر استان برای امحا به سایت‌های زباله‌سوز منتقل شود، افزود: در حال حاضر پسماندهای بیمارستانی اصفهان و هفت شهر دیگر شامل لنجان، فلاورجان، مبارکه، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، شاهین شهر و برخوار به سایت زباله‌سوز منتقل می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پسماندهای بیمارستانی سایر شهرهای استان پس از بی خطرسازی به محل دفن زباله‌های پزشکی مشخص شده منتقل و دفن می‌شود، تصریح کرد: از دفن روزانه ۱۵ تا ۱۷ تن پسماند در سجزی به موقعیتی رسیده‌ایم که امروز حتی یک کیلوگرم پسماند در سایت سجزی دفن نمی‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: پسماندهای بیمارستانی، پسماندهای عفونی به شمار می‌رود که می‌تواند منجر به انتقال بیماری به ویژه ایدز و هپاتیت شود و گاهی نیز ممکن است به اشتباه این پسماند مورد بازیافت قرار گیرد، از همین رو جداسازی پسماندهای پزشکی از سایر پسماندها حائز اهمیت است.

گله‌داری با بیان اینکه در بیمارستان‌ها اتوکلاو پسماندها به صورت مرتب در حال انجام است و پسماندها بی خطرسازی شده از بیمارستان خارج می‌شوند، گفت: شرکت رهپویان، شرکتی انحصاری در کشور است و پسماندهای ویژه سایر استان‌ها نیز به این شرکت منتقل می‌شود و این پسماندها منوط به پسماندهای پزشکی نیست، همچنین لازم است بدانیم هزینه امحا و دفن هر کیلوگرم از پسماندهای پزشکی، معادل ۵۰ هزار تومان است.

کد خبر 746777

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • (عکس) جدیدترین تصویر از فرهاد مجیدی و پسرش در امارات
  • سردار فدوی: اسرائیل را مضحکه دنیا کردیم
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • اتوکلاو پسماندهای پزشکی به صورت مرتب در حال انجام است/ بالاترین استاندارهای جهانی را داریم
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان