Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا روشن نژاد صبح یکشنبه در دیدار اعضای هیئت مدیره شرکت تعاونی زنبورداران با بیان اینکه تشکل‌ها نقش مهمی در تحقق اهداف بخش کشاورزی استان دارند؛ افزود: بخش مهمی از برنامه‌ها و اولویت‌های کاری سازمان جهاد کشاورزی، نیز با محوریت تشکل‌های بخش کشاورزی استان و مشارکت و همراهی ایشان میسر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تأثیر زنبورعسل در افزایش بهره‌وری تولید محصولات کشاورزی و حفظ محیط زیست، به جایگاه استان البرز در تولید عسل و فرآورده‌های جانبی زنبور عسل از جمله ژل رویال، موم و بره موم اشاره کرد و افزود: رعایت اصول و استانداردسازی تولید، لازمه رشد و توسعه صادرات عسل در استان است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، ضمن اعلام آمادگی در خصوص حمایت‌های لازم برای اقتصادی کردن تولید در صنعت زنبورداری به استاندارسازی محصول، تقویت ارتباط تشکل‌ها با تولیدکنندگان، بهره گیری از ظرفیت‌های استان، برای توسعه صنعت زنبورداری، رونق صادرات و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره تولید محصولات این حوزه تأکید کرد.

توسعه کارگاه‌های بسته بندی، افزایش کمی و کیفی عسل و محصولات جانبی زنبور عسل، پیگیری تأمین نهاده‌های مورد نیاز از جمله شکر و دارو؛ آموزش و توانمندسازی زنبورداران، فقدان صنایع تبدیلی و مسائل و محدودیت‌های موجود در خصوص تولید فراورده‌های جانبی زنبور عسل و فراوری آن مواردی بود که در این دیدار مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت.

کد خبر 5434643

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی البرز زنبور عسل صادرات کالا ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا همدان لیگ برتر فوتبال ایران واکسن کرونا عکس استانها اردبیل خراسان رضوی تبریز گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۷۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی