Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ماموستا ملارشید ثنایی امروز در بازدید از مدارس علوم دینی اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب در جمع طلاب اظهار داشت: کامیابی و موفقیت هر مجموعه ای وابسته و معلول فعالیت عوامل آن است.

امام جمعه اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب گفت: حوزه ها و مدارس علمیه زمانی می توانند خود را یک مجموعه موفق بدانند که در بُعد کیفی خروجی هایی ملموس داشته باشند و تاثیرات آنها بر جامعه پیرامون برای مخاطب قابل احساس باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه نباید جایگاه مدارس علوم دینی در جامعه به حاشیه برود، تاکید کرد: مدارس دینی و حوزه های علمیه کانون های فکری جهان اسلام محسوب می شوند و در این مقوله هیچ تفاوتی بین مدارس علوم دینی اهل سنت و حوزه های علمیه اهل تشیع وجود ندارد، آن چیزی که برای همه ما مهم است، خروجی و نتایج ثمربخش این مراکز مهم و حساس است.

این عالم اهل سنت با اشاره به تلاش دشمنان اسلام برای کمرنگ کردن حوزه های علمیه در کشورهای اسلامی، اظهار داشت: تضعیف و منفعل کردن مراکز دینی به مانند مدارس و حوزه ها یکی از صدها توطئه و جنگ نرم و فرهنگی دشمنان علیه مسلمین است.

ماموستا ثنایی تصریح کرد: از سوی دیگر دشمن به دنبال احیای یک تفکر مسموم به نام «جدایی دین از سیاست» است، این تفکر خود زمینه ای برای اجرای پروژه دین زدایی در سطوح مختلف جامعه اسلامی است.

امام جمعه اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب با اشاره به اینکه دشمنان هرگز جنگ خود را با مسلمانان پایان نخواهند داد مگر در صورت تسلیم بی چون و چرای مسلمین، بیان داشت: یکی از راهبردی ترین نقشه های دشمنان علیه جهان اسلام، جلوگیری از ثبات در بین کشورهای اسلامی است، هر کشوری در دنیای اسلام از ثبات برخوردار باشد یک امتیاز منفی برای دشمن محسوب می شود، از این رو معاندان و دشمنان اسلام دست به هر کاری می زنند که امنیت و آرامش با جهان اسلام غریبه باشد.

این عالم اهل سنت در بخش دیگری از سخنان خود به سرمایه گذاری میلیارد دلاری کشورهای متخاصم علیه اسلام اشاره کرد و گفت: دشمن در قالب جنگ سخت و نرم همواره سیمای خود را در عناد با اسلام نشان داده است، روزی با توجه به رسانه های بی شماری که در اختیار دارد بر طبل تفرقه سنی و شیعه می کوبد، دیگر روز فرقه سازی می کند و نهایتا تروریسم تربیت می کند و به جان مسلمین می اندازد.

ماموستا ثنایی با تاکید بر اینکه وحدت تنها راه برون رفت جهان اسلام از این وضعیت است، تاکید داشت: کسانی که در جهان اسلام همواره از اختلافات بین مذاهب سخن می گویند، یا افرادی بی بصیرت و ساده لوح هستند یا پیاده نظام استعمار، باید این افراد و گروه ها را شناسایی کنیم و آنها را منزوی و از خود دور کنیم.

امام جمعه اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب در پایان سخنان خود با اشاره به لزوم وحدت و همگرایی علمی و تهذیبی بیشتر بین حوزه های علمیه اهل سنت و شیعیان، خاطرنشان کرد: تعامل افکار مختلف در بخش های مختلف به ویژه در امور دینی و شرعی خود می تواند یک موتور محرکه برای اسلام باشد و زمینه ترقی بیشتر این دین را دوچندان کند.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: امام جمعه اهل سنت سرپل ذهاب جنگ نرم اهل سنت شهرستان سرپل ذهاب حوزه های علمیه جهان اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۷۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمد محمودزاده در سفر به خوزستان و نشست با مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان، کیفیت بخشی به مقوله آموزش را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: معاونت‌های آموزشی آموزش و پرورش باید مهندسی کیفیت آموزشی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   وی افزود: پارسال عملکرد آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی به آموزش مناسب نبود و سیمای آموزشی خوبی را در سال‌های گذشته شاهد نبودیم.   محمودزاده ادامه داد: بخشی از کار آموزش و پرورش کیفیت بخشی به جریان علمی مدارس است که در این‌مسیر مسئولان آموزش و پرورش در استان‌ها باید با قدرت ورود کنند.   معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر توجه داشتن به حوزه پرورشی، اضافه کرد: ۴۳ شاخص آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تعیین شده که بیشتر این شاخص‌ها مربوط به حوزه پرورشی است.   وی با تاکید بر اهتمام معاونت‌های پرورشی به اجرای برنامه‌های تربیتی و دینی در مدارس، گفت: توانمندسازی معلم‌ها به لحاظ معیشتی و علمی از دیگر اقدامات مهم در حوزه آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • دومین ماراتن نامزد‌ها در قاب تلویزیون
  • پاسخ به شبهات نسل جوان رسالت خطیر معلمان و اساتید است
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • آئین تجدید میثاق با شهدا در گناوه برگزار شد
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • ماجرای سرقت مجسمه ۵ میلیاردی مرد مجسمه ساز چه بود؟
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد
  • «نور» طرحی برای تکریم زنان جامعه است