Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین نشست شورای سیاستگذاری کنگره بین‌المللی گوهرشاد با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در اولین نشست شورای سیاستگذاری کنگره بین المللی گوهرشاد که با حضور مهدی فکور ثقیه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، موضوعاتی نظیر «نقش زنان مسلمان در توسعه علمی جهان اسلام»، «شناسایی و معرفی زنان دانشمند جهان اسلام که بیشترین تأثیرگذاری در حوزه‌های مختلف علم داشته‌اند»، «نقش زنان در توسعه علمی و فرهنگی ایران اسلامی پس از انقلاب اسلامی» و «تأثیرگذاری زنان ایرانی مسلمان در سپهر علم و فناوری جهان اسلام و دنیا» به عنوان محور‌های اصلی کنگره تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین فاطمه یزدیان مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران به عنوان دبیر علمی و الهه اسحاقی به عنوان دبیر اجرایی کنگره انتخاب شدند.


فاطمه یزدیان، رئیس مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران، فاطمه ثقفی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و تأمین منابع علمی دانشگاه، بهناز بخشنده دانشیار دانشکدگان علوم دانشگاه تهران، زینب‌الهدی حشمتی عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فنون دانشگاه تهران، صدیقه شکوری راد عضو هیئت علمی مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران و محمد رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور اعضای شورای سیاستگذاری این کنگره را تشکیل می‌دهند.


فاطمه یزدیان، دبیر علمی کنگره بین‌المللی گوهرشاد با بیان اینکه دبیرخانه دائمی این کنگره در مرکز مطالعات زنان و خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شده است، گفت: اولین دوره این کنگره در پاییز سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد و فراخوان آن اوایل سال آینده صادر می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران کنگره ملی گوهرشاد شورای سیاستگذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز

 فرهودی در جلسه‌ اطلاع رسانی برگزاری کنگره‌ سالمندی سالم گفت: این کنگره با هدف رسیدن به سالمندی سالم توسعه دانش در حوزه سالمندی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشوری و بین المللی برگزار می‌شود.

 وی افزود: این کنگره در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار خواهد شد و بزرگترین رویداد علمی در حوزه سالمندی در سطح ملی و منطقه‌ای می‌باشد که زمینه تبادلات علمی و بهره گیری از توانمندی‌ها و تجارب ارزشمند کشوری و جهانی را فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه جمعیت سالمند کشور طی پنجاه سال گذشته در سنین ۶۰ سال به بالا ۶.۳ و ۶۵ سال به بالا ۶.۴ برابر شده است گفت: جمعیت کل کشور ۴.۲ برابر است که نشان می‌دهد جمعیت سالمند به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.

فرهودی ادامه داد: اکنون ۱۰ میلیون نفر از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند که سرعت چند برابر آن در کشور نگران کننده است و پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۳۰ ما سه برابر جمعیت فعلی سالمند داشته باشیم.

وی با بیان اینکه افزایش جمعیت سالمندی تبعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را در پی دارد خاطرنشان کرد: مدیریت تبعات سالمندی نیازمند عزم عمومی و حاکمیتی است که به نوعی مسئولیت اجتماعی همگانی هم محسوب می‌شود. 

رئیس پژوهشکده سالمندی دانشکده علوم پزشکی تبریز اذعان کرد: این پژوهشکده سال ۱۳۹۵ با حساسیت به موضوع سالمندی در دانشگاه علوم پزشکی با سه مرکز تحقیقاتی آغاز به کار کرد که اخیرا یک مرکز تحقیقاتی دیگر به این پژوهشکده اضافه شده است.

وی مرکز تحقیقات علوم اعصاب، روان پزشکی، طب فیزیکی و توانبخشی و مرکز تحقیقات طب تلفیقی در سالمندی را از چهار مرکز زیر مجموعه این پژوهشکده برشمرد و بیان کرد: با برگزاری این کنگره سعی می‌کنیم نگاه جامعی به مقوله‌ سالمندی داشته باشیم و با درگیر کردن گروه‌های هدف در این زمینه حل مشکلات سالمندی را به ثمر برسانیم.

وی افزود: با تشکیل میزگرد‌هایی در ارتباط با سالمندی، هدف اصلی ما حساس سازی مسئله سالمندی در جامعه است که به این مقوله صرفا با نگاه مشکل و چالش نگاه نکرده بلکه به عنوان فرصتی برای سالم سپری کردن سالمندی صورت گیرد.

وی ارسال خلاصه مقالات را ۴۳۰ مورد، پروپوزال ۶۸، ایده ۴۹ و تجارب موفق را ۱۷ مورد اعلام کرد که بیشترین ارسال آثار از آذربایجان شرقی بوده اما از شهر‌ها و حتی کشور‌های دیگر هم به این کنگره آثار ارسال شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • نشست «سواد بصری در مد و لباس» برگزار می‌شود
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز
  • دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران