Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو مطالعه که از سوی دانشمندان منتشر شده اما هنوز در نشریات معتبر پزشکی انتشار نیافته‌اند، نشان دادند که ویروس کووید-۱۹ از لابراتوار موسوم به موسسه ویروس شناسی ووهان در چین نشات نگرفته و برآمده از بازاری در شهر ووهان این کشور است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه گاردین، گروهی از دانشمندان بین‌المللی روز شنبه نتایج دو مطالعه عمده را منتشر کردند، در حالی که یکی از مشارکت‌کنندگان در این مطالعه‌ها گفت، نتایج آنها "فوق‌العاده روشن می‌سازد" بازاری در ووهان چین، منبع ویروس کرونایی است که به همه‌گیری کووید-۱۹ دامن زد و نشات گرفتن آن از یک آزمایشگاه دولتی چین، نظریه‌ای که مورد حمایت فعالان، ستون نویسان و سیاستمداران راستگرای آمریکا قرار گرفته، را رد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته گاردین، این سؤال که منشا کووید-۱۹ از کجا بوده و چگونه این ویروس گسترش یافته باعث ایجاد تفرقه شده است.

بر اساس اعلام دانشگاه جانز هاپکینز، واقع در بالتیمور آمریکا، پس از دو سال، تعداد قربانیان کووید ۱۹ در جهان به بیش از ۵.۹ میلیون نفر و تعداد موارد ابتلای به آن ۴۳۳.۷ میلیون نفر رسیده است.

در اوت سال گذشته میلادی، یک بررسی صورت گرفته از سوی نهاد ارشد اطلاعاتی آمریکا در مورد این منشا بدون نتیجه قطعی بود.

نیویورک تایمز نخستین بار گزارش مربوط به این مطالعات جدید را که هنوز در هیچ ژورنال پزشکی منتشر نشده‌اند، انتشار داد.

مایکل ووروبی، زیست‌شناس تکاملی در دانشگاه آریزونا و یکی از نویسندگان هر دو مطالعه به این روزنامه گفت: وقتی به همه شواهد در کنار هم نگاه می‌کنید، این تصویر فوق‌العاده واضح است که همه‌گیری از بازار هوانان (ووهان) شروع شده است.

خلاصه یک جمله‌ای یکی از این مطالعه‌ها عنوان می‌کند: خوشه‌بندی جغرافیایی اولین موارد شناخته شده ابتلا به کووید-۱۹ و نزدیک بودن نمونه‌های محیطی مثبت به فروشندگان حیوانات زنده حاکی از آن است که بازار عمده‌فروشی غذاهای دریایی هوآنان در ووهان محل منشاء همه گیری کووید-۱۹ بوده است.

از سوی دیگر در چکیده یکی دیگر از این مطالعه‌ها دانشمندان گفتند: "درک شرایطی که منجر به بیماری‌های همه گیر می‌شود برای پیشگیری از آنها بسیار مهم است."

با این حال، موضوع مقصر دانستن چین از این بابت یا موارد دیگر، به ویژه در آمریکا، هم حساسیت دیپلماتیک و هم سیاسی کاری بالایی پیدا کرده است.

در یک مورد خاص، دکتر آنتونی فائوچی، مشاور ارشد پزشکی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، بارها با سناتورهای جمهوری خواه از جمله رند پل از ایالت کنتاکی که از مدافعان نظریه وجود منشأ آزمایشگاهی برای کووید-۱۹ است، درگیر شده است.

مطالعات منتشر شده مذکور، توسط دانشمندانی از آمریکا، کره جنوبی، سنگاپور، مالزی، استرالیا، بریتانیا (آکسفورد، ادینبورگ و گلاسکو)، کانادا، هلند و بلژیک انجام شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس چین کرونا در جهان دو مطالعه کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین اخبار از اعتراضات دانشجویان در آمریکا علیه جنگ غزه

تظاهراتهای دانشجویان حامی فلسطین در چندین دانشگاه در ایالات متحده آمریکا در اعتراض به جنگ غزه و سیاستهای کاخ سفید در این زمینه همچنان ادامه دارد.

به گزارش مشرق، تظاهرات حامیان فلسطین در دانشگاههای آمریکا همچنان ادامه دارد و شب گذشته پلیس در داخل دانشگاه اوهایو در مقابل دانشجویان به زور متوسل شد.

تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که پلیس با استفاده از زور دانشجویان معترض و حامی فلسطین را بازداشت می‌کند و از آنها می‌خواهد که محوطه را ترک کنند.

علیرغم ویدئوها و تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی، دانشگاه ایالتی اوهایو هرگونه دستگیری معترضان و دستور به متفرق شدن آنها را رد کرده است.

روز پنجشنبه پلیس در «بوستون» و لس‌آنجلس» نیز گزارش داد اقدام به دستگیری تظاهرات‌کنندگان در دانشگاه‌های این شهرها کرده‌اند. دست‌کم یک دانشگاه هم اعلام کرد که محوطه خود را بسته و حضور در آن را ممنوع اعلام کرده است.

روز چهارشنبه تظاهرات‌ها در محوطه دست‌کم دو دانشگاه به درگیری تظاهرات‌کنندگان با پلیس منجر شد. یک دانشگاه هم محوطه خود را تا آخر هفته به حالت تعطیل درآورد.

دانشجویان خواستار آن هستند که دانشگاه‌ها همکاری خود را با هر شرکتی که در پیشبرد عملیات‌های نظامی اسرائیل در غزه نقش دارد قطع کنند.

طبق گزارش سی‌ان‌ان تظاهرات‌ها در بسیاری از دانشگاه‌ها توسط ائتلافی از گروه‌های دانشجویی سازمان‌دهی شده‌اند.

این گروه‌ها تا حد زیادی مستقل از هم عمل می‌کنند اگرچه برخی از دانشجویان می‌گویند تظاهرات‌ها در دیگر دانشگاه‌ها الهام‌بخش آنها بوده است.

دانشگاه کلمبیا که اعتراضات از این دانشگاه آغاز شد پنج شنبه به وقت محلی اعلام کرد که در مذاکرات با دانشجویان در پردیس منهتن پیشرفتهایی حاصل شده است.

علیرغم تصاویر منتشر شده از بازداشت دهها دانشجو این دانشگاه گزارشها درباره فراخواندن پلیس به دانشگاه از پنج شنبه شب تا جمعه را رد کرده است.

دانشگاه کالیفرنیا نیز تحت فشار دانشجویان حامی فلسطین و افکار عمومی اعلام کرده که اطراف محل تحصن معترضان موانع فلزی قرار داده تا امنیت آنها را تامین کند.

پیش از این گزارشهایی از بازداشت در دیگر دانشگاههای آمریکا از جمله در تگزاس و کالیفرنیای جنوبی نیز منتشر شده بود.

دانشگاه ایندیانا نیز امروز اعلام کرد که پلیس این ایالت ۳۳ نفر را به دلیل ممانعت از جمع کردن چادرهای معترضان بازداشت کرده است.

دانشجویان برای تحصن شبانه روزی اقدام به برپا کردن چادر در محوطه‌های برخی دانشگاهها کرده‌اند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • مردود شدن لیبرالیسم در آزمون آزادی/محکومیت برخورد پلیس آمریکا
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تلاش مزدوران اینترنشنال برای توجیه اقدامات وحشیانه پلیس آمریکا + فیلم
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • آخرین اخبار از اعتراضات دانشجویان در آمریکا علیه جنگ غزه
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند