Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر کورش پرویزیان مدیرعامل به همراه دکتر مصطفی ضرغامی عضو هیات مدیره بانک پارسیان چهارشنبه 4 اسفندماه از سومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی بازدید کرده و در غرفه بانک پارسیان در این نمایشگاه حاضر شدند.

به گزارش ایران اکونومیست-مدیرعامل و عضو هیات مدیره بانک پارسیان در زمان حضور در نمایشگاه در غرفه بانک پارسیان میزبان تنی چند از مدیران عامل شرکت‌های صنعت پتروشیمی بودند و با ایشان به گفت‌وگو پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر پرویزیان و دکتر ضرغامی همچنین از غرفه تعدادی از شرکت‌های حاضر در نمایشگاه دیدن کردند و از نزدیک در جریان دستاوردهای صنعت پتروشیمی، پالایش، پتروپالایش و عملکرد شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفتند.
مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به اهمیت نقش بانک‌ها در حمایت از صنعت پتروشیمی به‌ویژه در دوران تحریم از نقش حمایتی بانک پارسیان در شکل‌گیری پروژه‌های مهم این صنعت خبر داد.
کورش پرویزیان درحاشیه نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی در نشست خبری با خبرنگاران در غرفه بانک پارسیان با اشاره به اینکه پروژه‌های مهمی چون پروژه بزرگ گازی بیدبلندخلیج فارس به‌وسیله بانک پارسیان و برخی بانک‌های داخل کشور تأمین مالی و حمایت‌شده‌اند، افزود: پروژه‌های پتروپالایشی مهمی نیز وجود دارند که در ماه‌های آتی با حمایت‌های مالی ریالی و ارزی بانک‌های کشور به مرحله بهره‌برداری خواهند رسید.
وی افزود: بانک پارسیان نیز متناسب با توان مالی و ظرفیت خود، صندوق توسعه ملی و یا انتشار اوراق تلاش کرده است تا از پروژه‌های مختلف به‌ویژه در صنعت پتروشیمی و پتروپالایشی حمایت کند.
پرویزیان با اشاره به پروژه ۳٫۳ میلیون تنی شرکت پالایش سپهر پارسیان در شهرستان مهر استان فارس و عسلویه اشاره کرد و افزود: این پروژه با تأمین مالی بانک پارسیان به بهره‌برداری رسیده و امروزه این شرکت جزء شرکت‌های برتر صادرکننده پتروشیمی در کشور است.
وی افزود: در پروژه بید بلند هم این بانک یکی از اعضاء کنسرسیوم بود و در پروژه کنگان نیز در یک پروژه در سقف ۴ میلیارد دلار و در یک پروژه دیگر ۳ میلیارد دلار به شکل سندیکایی همراه با دیگر بانک‌ها در اتمام و به بهره‌برداری رسیدن آن‌ها حضور تمام‌قد داشته است.
وی از حضور بانک پارسیان در پروژه‌های جدید پتروشیمی که در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهند رسید خبر داد و افزود: در سالی که بانام "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها" نام‌گذاری شده است در کنار حمایت مالی از پروژه‌های بزرگ، این بانک تلاش کرده است تا در حوزه نوآوری صنعت پتروشیمی از صنایع خرد و پروژه‌های کوچک حمایت کند.
عمل به مسئولیت اجتماعی
ایجاد ساختار مستقل قرض‌الحسنه و اختصاص اعتبار ۴۵ هزار میلیارد ریالی به کسب‌وکارهای خانگی در مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار در همکاری با نهادهای حمایتی مانند بهزیستی، کمیته امداد و بنیاد برکت از دیگر مواردی است که مدیرعامل بانک پارسیان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی به آن اشاره کرد.
وی ادامه داد: در این رابطه ساخت مدارس و تأمین اقلام موردنیاز دانش آموزان توسط بانک و شرکت‌های تابعه از دیگر فعالیت‌های بانک پارسیان است.
به گفته مدیرعامل بانک پارسیان، ساخت ۷ باب مدرسه توسط بیمه پارسیان در سیستان و بلوچستان و برنامه‌ریزی برای احداث یک باب مدرسه دیگر در خاف از دیگر فعالیت‌های بانک پارسیان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی است.
بانک پارسیان حامی شرکت‌های دانش‌بنیان
در حوزه حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان نیز کورش پرویزیان از تخصیص اعتباری بالغ‌بر 25 هزار میلیارد ریال به بیش از ۴۵۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور خبر داد و افزود: این شرکت‌ها از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی وابسته به نهاد ریاست جمهوری و صندوق توسعه ملی جهت دریافت تسهیلات و تأمین اعتبار تعهدات به این بانک معرفی‌شده‌اند .
وی خاطرنشان کرد: بانک پارسیان در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در محل صندوق نوآوری و شکوفایی، به باز مهندسی محصولات ویژه‌ای همچون لیزینگ محصولات دانش‌بنیان، خرید محل کار، اجاره محل، سرمایه در گردش و ... پرداخته است.
سومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با حضور فعال شرکت‌های صنعت پتروشیمی، پالایش، پتروپالایش و شرکت‌های دانش‌بنیان و بانک‌ها با حضور جمعی از مسئولان، تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران و فعالان عرصه صنعت پتروشیمی، نفت، پالایش، پتروپالایش و تأمین‌کنندگان منابع مالی و بانک‌های کشور از تاریخ 2 لغایت 4 اسفند در سالن نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش برگزار شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان صنعت پتروشیمی بانک پارسیان بهره برداری بانک ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است

به گزارش خبرنگار مهر محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

ادامه دارد....

کد خبر 6092877 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد