Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا گفت: در مدیریت هوشمند پلاک خودرویی متعلق به کدملی صاحب خودرو بررسی می‌شود، اگر دوربین‌ها احصاء کنند که آن پلاک واکسیناسیون انجام نداده، قرار است به ازای هر ۲۴ ساعت، یک میلیون تومان جریمه صورت گیرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حسین قاسمی در هفتاد و سومین جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ترافیکی در ستاد پلیس راهور با اشاره به شکل‌گیری سامانه سکوی مدیریت تبادل اطلاعات در حوزه مدیریت هوشمند بیماری کرونا با استفاده از ظرفیت معاونت علمی ریاست جمهوری و شرکت‌های دانش‌بنیان، اظهار کرد: امروز اکثر دستگاه‌های خدمات‌دهنده یا خدمات‌گیرنده در این سامانه تبادل اطلاعات انجام می‌دهند و مبنای این تبادل اطلاعات نیز کد ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مستند به این کد ملی، بحث واکسیناسیون استعلام و از منظر آزمایشگاهی نیز وضعیت مثبت یا منفی بودن کووید افراد بررسی می‌شود، در نهایت افراد متناسب با انجام واکسیناسیون و عدم بیماری، خدمات دریافت می‌کنند.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا افزود: بر اساس طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا، مصوب شده در ستاد ملی مقابله با کرونا، در حوزه ترددها مانند گذشته دیگر بحث ممنوعیت تردد به شهرهای قرمز، نارنجی، زرد و سفید نداشته باشیم و ترددها به دو موضوع واکسیناسیون و عدم بیماری مشروط شد.

وی خاطرنشان کرد: طرح بر مبنای دو دوز واکسن مصوب شده اما در جلسه دیروز ستاد ملی، الزام به سه دوز مصوب شد و 20 روزی هم پیش‌بینی شده افرادی که سه ماه از دوز دوم آن‌ها گذشته، دوز سوم را تزریق و مستند به اطلاعات سامانه، خدمات را دریافت کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: آنچه برای راهنمایی و رانندگی پیش‌بینی کردیم، قرار شد در فاز نخست بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط دوستان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، هزار و 700 دوربین بین‌شهری و 127 دوربین شهری، ملاک عمل قرار گیرد.

قاسمی ادامه داد: بر اساس آمار کنونی 91 درصد جمعیت هدف ما دوز اول و بیش از 85 درصد دوز دوم را تزریق کرده‌اند، ملاک ما نیز در مدیریت هوشمند، پلاک خودرو است و با سرنشینان خودرو کاری نداریم.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا تصریح کرد: در مدیریت هوشمند پلاک خودرویی که به کد ملی صاحب خودرو است، بررسی می‌شود، اگر دوربین‌ها احصاء کنند که آن پلاک واکسیناسیون انجام نداده، قرار است به ازای هر 24 ساعت، یک میلیون تومان جریمه برای آن اعمال شود.

وی متذکر شد: حدود 6 تا هشت میلیون نفر واکسینه نشده‌اند البته بخش عمده‌ای از آن‌ها شامل دانش‌آموزان می‌شوند و فکر می‌کنیم حدود یک میلیون و 500 هزار تا دو میلیون پلاک خودرو (صاحب خودرو)، واکسینه نشده‌ باشند و قرار است با تبادل اطلاعات در بستر سامانه، کنترل‌ها صورت گیرد، پلاک‌هایی که واکسیناسیون آن‌ها تأیید نشود یا انجام نشده باشد، جریمه شوند و مابقی مشکلی برای تردد نخواهند داشت.

این مقام مسئول یادآور شد: شرایط ما، شرایط کرونایی است اما به چند دلیل امکان ایجاد محدودیت مانند گذشته وجود ندارد، نخست اینکه تاب‌آوری در حدی نیست که بخواهیم محدودیتی را مانند سال 99 یا 98 اعمال کنیم، نکته مهم‌تری این است که 85 درصد جمعیت ما واکسن زدند و انتظار دارند که بتوانند فعالیت داشته باشند.

شرایط انجام سفرهای نوروزی اعلام شد/ دانشگاه‌ها حضوری شدند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن کرونا وزارت کشور جرایم رانندگی واکسن کرونا وزارت کشور جرایم رانندگی مدیریت هوشمند تبادل اطلاعات پلاک خودرو یک میلیون ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، عباس علی آبادی، وزیر صمت دیروز درکمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص افزایش قیمت پژو پارس گفت: در مورد قیمت پژو پارس هم شورای رقابت مسؤول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

در حقیقت علی آبادی عملا شورای رقابت را مسئول شرایط ایجاد شده برای متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو عنوان دانست.

این در حالی است که سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی مرکزی ملی رقابت به مهر گفت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده. بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند. نهادهایی هم که تنظیم گر فنی هستند بر اساس دستورالعمل و فرمولی که شورای رقابت داده قیمت خودرو را محاسبه و ابلاغ می‌کنند.

وی افزود: اکنون طبق همین روالی که از انتهای سال ۱۴۰۱ وجود داشت، همچنان طبق دستورالعمل شورای رقابت، وزارت صمت قیمت خودرو را محاسبه می‌کند که قیمت تمام شده در سازمان حمایت به عنوان متولی متخصص انجام و ابلاغ می‌شود.

ان فروشی خودروسازان گفت: ۲ هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آنها مربوط به گران فروشی است. شورای رقابت باید به عنوان ناظر بر دستورالعمل به این موضوع ورود کند. نهادهای دیگر مانند سازمان حمایت، سامانه ۱۲۴ و تعزیرات هم به موضوع ورود و بررسی کرده اند.

وی تاکید کرد: به اکثر این شکایات رسیدگی و حکم صادر شده. در مراجع قضائی هم همچنان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • ریزش سنگنین قیمت سواری اتوماتیک ایران خودرو
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • ممنوعیت های تردد در محورهای شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا
  • ممنوعیت‌های تردد در محور‌های شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • قیمت رانا در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳