Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقدامات خشونت آمیز رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در منطقه شیخ جراح قدس، مصداق پاکسازی نژادی است.

خبرگزاری میزان – نظامیان رژیم صهیونیستی در طول یک سال اخیر اقدامات خشونت بار خود را علیه ساکنان «شیخ جراح»، در قدس اشغالی به شدت افزایش داده‎اند.

پایگاه «میدل ایست مانیتور» در گزارشی با عنوان «پاکسازی قومی اسرائیل در شیخ جراح»، به این موضوع پرداخته و می‌نویسد که دادگاه‌های رژیم صهیونیستی به صورتی کاملا ناعادلانه در قبال «شیخ جراح» حکم صادر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش به روایت زندگی ساکنان «شیخ جراح» پرداخته و به نقل از آن‌ها می‌نویسد «از سال ۲۰۰۸، ما در خانه هایمان احساس امنیت نکرده‎ایم؛ شهرک نشینان به ما حمله می‌کنند و شبانه به سمت خانه‌های ما سنگ پرتاب می‌کنند؛ ما در ترس دائمی زندگی می‌کنیم.»

ساکنان «شیخ جراح»، می‎گویند «آن‌ها سعی دارند ۵۰۰ نفر از ساکنان شیخ جراح را به زور آواره کنند؛ در سال ۲۰۰۸ خانواده الکرد را از خانه بیرون کردند؛ سپس در سال ۲۰۰۹، آن‌ها خانواده الغاوی را آواره کردند و نیمی از خانه خانواده الکرد و خانه خانواده حانون را تصاحب کردند؛ از سال ۲۰۰۸ تا به امروز، ما حتی یک روز آرامش نداشته‎ایم؛ هر زمان که می‌خواهیم بیرون برویم، یک نفر باید پشت سر بماند تا مانع از ورود مهاجران به خانه ما شود.»

این گزارش در ادامه می‎افزاید «ما تقریبا دیگر از خانه بیرون نمی‌رویم؛ دائما در ترس از شهرک نشینان و ارتش اسرائیل هستیم؛ انگار در زندان شیخ جراح به سر می‌بریم؛ ما نمی‌خواهیم روزی برگردیم تا مهاجران را در خانه خود ببینیم؛ هر زمان که نیاز به بیرون رفتن داشته باشیم به معنای واقعی کلمه به صورت شیفتی این کار را می‌کنیم؛ برای محافظت از خانه خود دستکم ۳ نفر باید در خانه بمانند؛ ما هم به صورت شیفتی می‌خوابیم. برخی از ما شب‌ها و برخی در روز می‌خوابیم.»

«میدل ایست مانیتور»، در ادامه گزارش خود به روایت بازداشت یکی از ساکنان «شیخ جراح» پرداخته و می‌نویسد «نظامیان اسرائیلی وارد شیخ جراح شدند و مراد با یکی از دوستانش در تماس تلفنی بود که متوجه شد دو خودرو شاباک وارد شدند و متعجب بود که چه کسی دستگیر می‌شود؛ وقتی بیرون آمد، از او خواستند تایید کند که مراد عطیه است و گفتند حکم بازداشت او را دارند؛ او را به داخل بردند، بازرسی کردند، گوشی‌هایش را ضبط کردند و بردند.»

این گزارش در ادامه می‌افزاید «نظامیان اسرائیلی در سال ۱۹۷۸ شروع به آزار و اذیت ۲۸ خانواده شیخ جراح برای تلاش برای گرفتن خانه‌های آن‌ها کردند؛ وقتی شنیدیم در معرض خطر آوارگی هستیم، نمی‌دانستیم چه کنیم؛ هر خانواده سعی می‌کرد هر کاری که می‌توانست انجام دهد؛ کمیته‌های محله دور هم جمع شدند و توافق کردند که هدف ما یکی است و ما باید در کنار هم بایستیم و با این تلاش‌ها در دادگاه مبارزه کنیم.»

این گزارش در ادامه به این نکته اشاره می‌کند که ساکنان «شیخ جراح» همواره در ترس و نگرانی به سر می‌برند و برای محافظت از خانه‌های خود مجبور هستند تا نگهبانی دهند و خانه‌های خود را به صورت دسته جمعی ترک نکنند.

یکی از ساکنان «شیخ جراح»، می‌گوید «ما در سال ۱۹۴۸ به زور آواره شدیم، اما ما مصمم هستیم که در اینجا بمانیم و دیگر از آن خارج نشویم.»

بیشتر بخوانید: زخمی شدن ده‎ها فلسطینی در پی یورش نظامیان صهیونیست به «شیخ جراح» شهادت یک نوجوان فلسطینی در بیت لحم

نگارنده در ادامه می‌نویسد که دادگاه‌های رژیم صهیونیستی در مواجهه با ساکنان «شیخ جراح» همواره در کنار شهرک نشینان صهیونیست هستند و از آن‌ها جانبداری می‌کنند.

یکی از ساکنان «شیخ جراح»، می‌گوید «برای آن‌ها (شهرک نشینان) یک قانون وجود دارد و برای ما قانون دیگری؛ آن‌ها از نظر قانونی حق دارند هر ملکی را پس بگیرند، اما ما اینطور نیستیم؛ این یک تبعیض آشکار است.»

این شهروند فلسطینی، در بخش دیگری گفت «ما تحت تبعیض اشغالگران و پاکسازی قومی هستیم؛ آن‌ها می‌خواهند ما را بیرون کنند و برای مثال مهاجرانی از کشور‌های دیگر جایگزین ما کنند؛ ما به دادگاه [اسرائیل]باور نداریم؛ ما به همبستگی مردم تکیه می‌کنیم و رسانه‌ها نیز شجاعانه حقیقت را در مورد آنچه در اینجا اتفاق می‌افتد، بیان می‌کنند.»

انتهای پیام/

برچسب ها: رژیم صهیونیستی فلسطین حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شیخ جراح رژیم صهیونیستی فلسطین حقوق بشر رژیم صهیونیستی شهرک نشینان شیخ جراح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۹۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یک میلیارد تومان در کجای تهران می‌توان خانه خرید؟/ جدول قیمت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برای یک واحد آپارتمان ۵۳ متری در افسریه با ۵ سال سن و یک اتاق خواب به بودجه‌ای بالغ‌بر دو میلیارد تومان نیاز دارید.

آپارتمانی با زیربنای ۶۵ متر در شهر زیبا در حالی که ۱۰ سال از ساخت آن می‌گذرد به قیمت یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

اقتصادآنلاین در گزارشی نوشت: مبلغی حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان می‌توانید در محله سلسبیل تهران صاحب‌خانه شوید. این واحد آپارتمان ۲۰ ساله و زیربنای آن ۴۸ متر است.

واحد دیگری در گمرک تهران با متراژ ۴۸ متر در حالی که ۱۰ سال از ساخت آن می‌گذرد، یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

با سرمایه دو میلیارد تومانی می‌توانید یک واحد آپارتمان ۲۵ ساله با متراژ ۲۵ متر را در سلسبیل خریداری کنید.

آپارتمان دیگری در محله جوادیه با ۴۳ متر زیربنا و ۲۰ سال سن، به قیمت یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

برای خرید یک واحد ۵۶ متری ۲۱ ساله در محله زمزم تهران به دو میلیارد تومان سرمایه نیاز دارید.

یک آپارتمان نوساز در محله چیتگر تهران با متراژ ۹۰ متر و دو اتاق خواب به قیمت یک میلیارد و ۷۱۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

برای اطلاع از قیمت آپارتمان‌های دیگر جدول زیر را بخوانید؛

آپارتمان‌های دو میلیاردی تهران (اردیبهشت ۱۴۰۳)
محله متراژ مشخصات مبلغ کل (تومان) قیمت هر متر (تومان)
چیتگر ۱۰۰ متر سال ساخت ۱۴۰۳ - ۲ خوابه ۱٬۴۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۱۴٬۰۰۰٬۰۰۰
تهران‌سر ۴۸ متر سال ساخت ۱۳۹۵ - ۱ خوابه ۱٬۶۷۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۳۴٬۷۹۱٬۰۰۰
جیحون ۳۱ متر سال ساخت ۱۳۸۶ - ۱ خوابه ۱٬۷۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۵۶٬۴۵۱٬۰۰۰
اندیشه ۵۲ متر سال ساخت ۱۳۹۹ - ۲ خوابه ۱٬۲۸۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۲۴٬۶۱۵٬۰۰۰
سنگلج ۵۲ متر سال ساخت ۱۳۸۵ - ۱ خوابه ۱٬۹۸۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۳۸٬۰۷۶٬۰۰۰
اندیشه ۵۴ متر سال ساخت ۱۳۹۶ - ۱ خوابه ۱٬۳۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۲۴٬۰۷۴٬۰۰۰
سعیدآباد ۸۰ متر سال ساخت ۱۴۰۳ - ۲ خوابه ۱٬۲۳۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۱۵٬۳۷۵٬۰۰۰
طیب ۴۳ متر سال ساخت ۱۳۸۳ - ۱ خوابه ۱٬۷۱۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۳۹٬۷۶۷٬۰۰۰
میدان حر ۴۵ متر سال ساخت ۱۳۸۴ - ۱ خوابه ۱٬۹۶۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۴۳٬۵۵۵٬۰۰۰
دولت‌آباد ۶۲ متر سال ساخت ۱۳۸۵ - ۲ خوابه ۱٬۶۷۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۲۶٬۹۳۵٬۰۰۰
دولتخواه ۵۴ متر سال ساخت ۱۳۸۶ - ۲ خوابه ۲٬۰۸۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۳۸٬۵۱۸٬۰۰۰
شهر زیبا ۱۰۴ متر سال ساخت ۱۳۹۳ - ۲ خوابه ۱٬۹۵۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ۳۰٬۰۰۰٬۰۰۰

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901264

دیگر خبرها

  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • یک مقام سازمان ملل مدت زمان لازم برای تخلیه فلسطینیان از رفح را فاش کرد
  • برجای ماندن چندین شهید و زخمی در بمباران محله‌های مسکونی غزه
  • نتانیاهو برای قدرت ساکنان سرزمین‌های اشغالی را هم قربانی می‌کند
  • با یک میلیارد تومان در کجای تهران می‌توان خانه خرید؟/ جدول قیمت
  • شگرد جدید صهیونیست‌ها برای کودک‌کشی در غزه
  • تل‌آویو سست تر از خانه عنکبوت/ رژیم صهیونیستی چطور منزوی شد؟
  • جاری شدن آب فاضلاب و دردسر‌های آن برای ساکنان محله نوکان کرمانشاه + فیلم