Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-محققان دریافتند عفونت‌ها و جهش‌های مجدد ویروس کرونا بیشتر افراد جوان و واکسینه نشده را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

نتایج تحقیقات محققان دانمارکی بیان می‌کند که آلوده شدن به دو زیرسویه امیکرون غیرممکن نیست، اما احتمال آن نادر است. محققان معتقدند در عفونت مجدد بار ویروس کمتر می‌شود، چون احتمال دارد به دلیل ابتلا به بیماری، ایمنی در فرد ایجاد شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عفونت‌های مجدد بیشتر افراد جوان و واکسینه نشده را تحت تاثیر قرار می‌دهد و فقط باعث بیماری خفیف می‌شود که هیچ‌کدام به بستری شدن در بیمارستان یا مرگ منجر نمی‌شود.

BA.۱ و BA.۲ تا ۴۰ جهش متفاوت نشان دادند و در حال حاضر، کووید پنهان‌کار بیش از ۸۸ درصد موارد را در دانمارک تشکیل می‌دهد و این موارد در بریتانیا، آفریقای جنوبی و نروژ صعودی است.

پیش از این، مقامات سازمان بهداشت جهانی گفته بودند که با ظهور سویه‌های ویروس کرونا متاسفانه نمی‌توان از این ویروس در امان بود.

آنان در توضیح علت افزایش احتمال عفونت مجدد گفتند: وقتی به بیماری مبتلا می‌شوید، بدن شما یک دفاع فوری دارد که به آن ایمنی ذاتی یا طبیعی می‌گویند سپس بدن شما آنچه را که ما سلول‌های B وT می‌نامیم ایجاد می‌کند. سلول‌های بی ایمونوگلوبولین تولید می‌کنند و شما آن ایمونوگلوبولین‌ها را برای مدت معینی حفظ می‌کنید و میزان آن‌ها بعد از سه تا ۶ ماه کاهش می‌یابد.

وقتی میزان این ایمنی حاصل از ایمونوگلوبولین‌ها پایین می‌آیند شما در معرض خطر ابتلا قرار می‌گیرید.

سازمان بهداشت جهانی در مورد زیرسویه امیکرون گفت: مطالعات زیادی در حال انجام است که زیرسویه‌های مختلف امیکرون را مقایسه می‌کند تا اطلاع بیشتری در مورد انتقال، شدت و تاثیر واکسن‌ها کسب کنیم.

اکنون در میان همه زیرسویه‌ها، BA.۲ بیشتر از BA.۱ قابل انتقال است، اما از نظر شدت تفاوتی وجود ندارد.

این سازمان اعلام کرد که تمامی سویه‌های دیگر ویروس کرونا از جمله آلفا، بتا و دلتا همچنان در سطح جهان کاهش می‌یابند، زیرا امیکرون آن‌ها را از بین می‌برد. از میان بیش از ۴۰۰هزار توالی ویروس کووید-۱۹ که در هفته گذشته در بزرگترین پایگاه داده ویروس جهان آپلود شده است، بیش از ۹۸ درصد آن‌ها امیکرون بودند.

این مطالعه جدید توسط محققان مرکز عالی بیماری‌های عفونی دانمارک (Statens Serum Institute) انجام شده است و هنوز باید توسط همکاران مورد بررسی قرار گیرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۰۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم ناخن زرد چیست؟

سندرم ناخن زرد (Yellow Nail Syndrome) یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست‌ و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.

به گزارش ایسنا، این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که باعث می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک - اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان - این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی - سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تروئید -  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک - سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

درمان سندرم ناخن زرد

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد