Web Analytics Made Easy - Statcounter

صهیونیست‌ها درحالی که بلاتکلیف بوده و نمی‌توانند موضع روشنی در قبال تحولات روسیه و اوکراین اتخاذ کنند به شدت نگران تاثیر این تحولات بر شرایط امنیتی اسرائیل به ویژه در سوریه هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، از زمان آغاز تنش‌های نظامی میان روسیه و اوکراین، صهیونیست‌ها در وضعیت یک بام و دو هوا قرار گرفته و در عین حال که نگران هرگونه موضع‌گیری در قبال روسیه هستند، ناچارند آمریکا را نیز راضی نگه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان اسرائیلی معتقدند که وضعیت این رژیم به مراتب بدتر از اوکراین است و با توجه به اتفاقاتی که در سوریه می‌افتد و موضع روسیه در قبال تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه دمشق،  مشخص نیست که صهیونیست‌ها در معرض چه سناریویی قرار بگیرند.

در همین زمینه «یوسی یوشه»  تحلیلگر امور نظامی در روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت به نقل از محافل  امنیتی ارشد رژیم صهیونیستی اعلام کرد، یک جنبه و تاثیر دیگر از جنگ میان روسیه و اوکراین بر اسرائیل چیزی است که در سوریه اتفاق می‌افتد.  نگرانی تازه اسرائیل از جنگ روسیه و اوکراین نابودی دستاوردهایی است که تل‌آویو در سوریه به دست آورده؛ چرا که روسیه می‌تواند تحرکات اسرائیل در سوریه را محدود کند.

این تحلیلگر صهیونیست درباره اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی و تلاش آنها برای  راضی نگه داشتن 2 ابر قدرت یعنی روسیه و آمریکا اعلام کرد: این یک آزمایش بزرگ است که می‌تواند حفظ آزادی عمل نیروی هوایی ارتش اسرائیل جهت انجام ماموریت‌های خود را تضمین کند تا از افزایش قدرت حزب الله در زمینه موشک‌های نقطه زن و پهپادها و همچنین سامانه‌های پدافند هوایی جلوگیری کند.

وی تصریح کرد:  در این میان توافق جدید درباره برنامه هسته‌ای ایران بسیار بدتر از گذشته است و پیش‌بینی می‌شود که ایران در  سایه ناتوانی آمریکا در آینده نزدیک به یک قدرت هسته‌ای تبدیل شود.  این حوادث تاکید می‌کند که اسرائیل ناچار است برای ورود به هر جنگی و همچنین تقویت توانایی‌های ارتش  تنها به خودش تکیه کند.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز با انتشار مقاله‌ای اعلام کرد: مقامات اسرائیل در موسسه امنیتی به این نتیجه رسیدند که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه ممکن است برای بهبود موقعیت خود اسرائیل را در انجام فعالیت‌های نظامی  در خاورمیانه به ویژه سوریه محدود کند.

این رسانه افزود، همچنین این نگرانی وجود دارد که چنین سناریویی منجر به انتقال تسلیحات پیشرفته به سوریه و دیگر کشورهای منطقه بشود؛ زیرا پوتین به درآمدهای حاصل از معاملات تسلیحاتی بزرگ نیاز دارد و می‌‌خواهد یک توازن وحشت علیه نیروهای نظامی غربی موجود در منطقه ایجاد کند.

این رسانه صهیونیستی تصریح کرد: منابع امنیتی اسرائیل معتقدند که به نظر می‌رسد یک ترس اضافه نیز برای اسرائیل وجود دارد و آن هم این است که در صورت حرکت نیروهای ناتو و سایر نیروهای نظامی به سمت دریای مدیترانه و یا کشورهای منطقه روسیه سیستم‌های پیشرفته جی پی اس را فعال خواهد کرد و یک جنگ الکترونیکی و حملات سایبری آغاز می‌شود تا کار را برای غرب و ناتو سخت کند.  بنابراین چنین اقدامی آزادی عمل ارتش اسرائیل را  در منطقه محدود خواهد کرد و حتی ممکن است سیستم‌های تکنولوژی نظامی اسرائیل را نیز مختل کند.

منابع امنیتی رژیم صهیونیستی در این زمینه تاکید کردند، ترس دیگر نهادهای امنیتی اسرائیل این است که هرگونه اظهار نظر اسرائیلی‌ها در زمینه محکوم کردن حمله نظامی روسیه به اوکراین موجب شود پوتین رفتار خود را در قبال مانورهای ارتش اسرائیل در بلندی‌های جولان تغییر دهد و این اتفاقی است که در کوتاه مدت می‌تواند بیفتد.

روزنامه صهیونیستی هآرتص تاکید کرد: از نظر موسسه امنیتی اسرائیل در تل‌آویو، رویدادهای اخیر  موجب می‌شود تا ایران و روسیه از نظر سیاسی و نظامی بیشتر از قبل به  یکدیگر نزدیک شوند.  همچنین تحریم‌های آمریکا علیه روسیه در زمینه تجارت منابع انرژی ممکن است موجب گردد تا پوتین بیشتر از قبل از ایران حمایت کند.

تحلیلگر نظامی اسرائیل: پهپاد کوچک حزب‌الله، ارتش اسرائیل را غافلگیر کردپشت پرده سرمایه‌گذاری مستقیم اسرائیل در انتخابات لبنان با ابزار شیخ‌نشینان خلیج فارس

 

این رسانه صهیونیستی تاکید کرد: تا همین اواخر اسرائیلی‌ها بر این باور بودند که روسیه تمایل چندانی به حضور ایران در سوریه ندارد اما اکنون شواهد چیز دیگری نشان می‌دهد و اسرائیلی‌ها بسیار نگران هستند. طبق ارزیابی‌های  موسسه امنیتی اسرائیل پوتین برای همگرایی بیشتر با ایران  تمایل دارد که ایران حضور موثرتری در سوریه داشته باشد؛ چیزی که اسرائیلی‌ها به هیچ وجه نمی‌خواهند.

هاآرتص در ادامه نوشت: بی‌طرفی تل‌آویو در جنگ روسیه و اوکراین هرگز به نفع آن نخواهد بود و اسرائیل ناگزیر است که موضعش را دقیقا مشخص کرده و اعلام کند که آیا با غرب است یا مقابل آن قرار می‌گیرد؟ نتیجه این بلاتکلیفی قرار گرفتن اسرائیل در مقابل روسیه است که تبعات خطرناکی برای آن دارد و به محدود شدن پرواز جنگنده‌های اسرائیلی در هدف گیری سوریه منجر شده چنان که طی ماه گذشته میلادی جنگنده‌های روسیه و سوریه اقدام به گشت‌زنی مشترک در بلندی‌های جولان کردند و حتی روسیه اعلام کرد که قصد دارد این پروازها را به اقدامی عادی و معمول تبدیل کند.

«تسوی بارئیل» خاورشناس صهیونیست نیز در این زمینه اعلام کرد: روسیه در تلاش برای تحکیم جایگاه خود به عنوان یک کشور بزرگ است و راه تحقق این هدف استراتژیک از خاورمیانه می‌گذرد.  در واقع اصل استراتژیک ولادیمیر پوتین این است که هرگونه موفقیت و یا نفوذ ایالات متحده در خاورمیانه به ضرر روسیه بوده و در مقابل، شکست واشنگتن در این منطقه یک موفقیت برای مسکو تلقی می‌شود.

این کارشناس اسرائیلی در پایان تاکید کرد: روسیه توانایی مقابله با تحریم‌های آمریکا و اروپا را دارد و از این طریق نقشه منطقه جدیدی برای خود ترسیم خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اسرائیل اوکراین رژیم صهیونیستی اسرائیل اوکراین روسیه و اوکراین امنیتی اسرائیل رژیم صهیونیستی ارتش اسرائیل اسرائیلی ها تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۰۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم

به گزارش جام جم آنلاین، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در دیدار با امیرسرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران گفت که روسیه آماده گسترش همکاری‌ نظامی با ایران است.

خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد که شویگو، امروز(جمعه) در دیدار با همتای ایرانی خود در حاشیه نشست وزرای دفاع سازمان همکاری شانگهای در آستانه، گفت: ما آمادگی خود برای پیشرفت و گسترش بیشتر همکاری سودمند دوجانبه نظامی و همکاری نظامی-فنی را اعلام می‌کنیم.

تاکید شویگو بر آمادگی مسکو برای گسترش همکاری‌های نظامی با ایران با وجود پابرجا بودن ادعای غرب درباره حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین انجام شده است.

ایران ادعای عرضه پهپادهای جنگی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را رد کرده و همکاری‌های نظامی با مسکو را در چارجوب روابط دفاعی دوجانبه با این کشور دانسته است.

مسکو نیز گفته بر خلاف اوکراین که برای پیش بردن جنگ به تسلیحات و مهمات متحدان غربی خود متکی است، در این جنگ از تولیدات صنایع نظامی داخلی استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • روسیه: ارتش اوکراین بیش از هزار نظامی دیگر را از دست داد
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • رسانه عرب زبان: تل‌آویو در پرونده «آنروا» سیلی محکم خورد
  • روسیه: اوکراین حدود هزار نظامی دیگر را از دست داد
  • آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • بحران ناتمام تل‌آویو