Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه مذاکراتی با بخش خصوصی بین‌المللی صرفا برای انتقال تکنولوژی ساخت انجام شده است، گفت: قرار نیست هیچ پروژه‌ای در کشور توسط هیچ شرکت خارجی به مفهوم آنکه استفاده از نیروی کار خارجی باشد، انجام بشود.

به گزارش ایمنا و به نقل از وزارت راه و شهرسازی، «محمود محمودزاده» در خصوص مشارکت شرکت‌های داخلی و همچنین بین‌المللی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، اظهار کرد: هم‌اکنون نیروهای کار کافی، امکان اجرا و امکان مدیریت ساخت مسکن در کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صرفاً بحثی که مطرح است در راستای بهره‌مندی از توان تکنولوژیک است تا بدین نحو صنعت ساختمان کشور را ارتقا بدهیم.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن در دو بخش سرمایه‌گذاری و ساخت خواهد بود، گفت: در بخش مشارکت در سرمایه‌گذاری، برخی از اراضی دولت که قیمت بالاتری دارند و نمی‌شود در طرح‌های حمایتی مورد استفاده قرار بگیرد، روی آن زمین‌ها، ارزش افزوده ایجاد خواهد شد و منابع حاصل از آن به صندوق ملی مسکن می‌آید تا به مسکن حمایتی کمک شود.

معاون مسکن و ساختمان ادامه داد: حدود ۷۰ هزار واحد پروژه‌های مشارکتی در سراسر کشور با کارفرمایی شرکت عمران شهرهای جدید، سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت بازآفرینی شهری ایران، مراحل آن در حال انجام است.

محمودزاده تاکید کرد: دولت هیچ واحد مسکونی را نمی‌سازد، بلکه تمامی پروژه‌های مسکن حمایتی توسط بخش خصوصی احداث می‌شود و دولت مجری نیست.

وی توضیح داد: در بخش مشارکت در ساخت که تمامی واحدها توسط بخش خصوصی احداث می‌شود نیز در یک بخش واحدهایی هستند که مردم برای خود اقدام به ساخت می‌کنند که عموماً شامل پروژه‌های کوچک و در شهرهای کوچک است و در صورت نیاز پلاک به مردم واگذار می‌شود و مردم برای خود اقدام به ساخت می‌کنند.

معاون مسکن و ساختمان گفت: برای بالاتر از ۵ واحد نیز عموماً احداث واحدها به سازندگان حرفه‌ای و ذیصلاح واگذار می‌شود و سازندگان برای گروه‌های ساخت و کسانی که به آنها زمین واگذار شده اقدام به ساخت و ساز می‌کنند.

به گفته محمودزاده مشارکت سازندگان حرفه‌ای برای پروژه‌های بالاتر از ۵ واحد است که به شکل انبوه‌ساز، پیمانکار و یا تعاونی‌های واجد شرایط وارد می‌شوند و در ساخت و ساز مشارکت و اقدام به اجرا می‌کنند.

کد خبر 558415

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی سازمان ملی زمین و مسکن نهضت ملی مسکن انتقال تکنولوژی تکنولوژی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۱۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • پرداخت ۴۶ هزارمیلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان وبلوچستان