Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-27@10:02:23 GMT

۲۷ شهر خراسان رضوی کتابخانه عمومی ندارند

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۲۲۸۵

۲۷ شهر خراسان رضوی کتابخانه عمومی ندارند

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: در حال حاضر ٢٧ شهر در این استان، فاقد کتابخانه عمومی است که باید برای برخورداری این شهرها از کتابخانه اهتمام ورزید.

به گزارش قدس آنلاین، سید هادی طباطبایی روز یکشنبه در جلسه تجمیعی انجمن کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی افزود: فرمانداران در شهرستانها تلاش خود را برای تکمیل کتابخانه‌های عمومی و احداث کتابخانه به کار گیرند و از ظرفیت خیران نیز باید در این حوزه استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: حمایت لازم برای توسعه کتابخوانی را داریم تا شاهد شکوفایی علم باشیم.
وی بیان کرد: قرآن تا حدودی تزئینی شده، اگر آیات قرآن سرلوحه زندگی باشد اوضاع کتابخوانی بهتر از شرایط فعلی بود.
مدیر کل کتابخانه‌های خراسان رضوی نیز در این جلسه اظهار کرد: کتابخانه‌ها فرهنگسراهای مردم هستند و امنیت اجتماعی در ازای برپایی کتابخانه‌های عمومی است، لذا در شهرستانهای استان مسوولان باید پای کار تکمیل کتابخانه‌های عمومی باشند.
حجت الاسلام علی اکبر سبزیان افزود: بیش از هشت هزار و ٧۴۶ برنامه متنوع فرهنگی ویژه اعضای کتابخانه‌های عمومی استان در سال جاری اجرا شد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر برای خدمت‌رسانی به روستاهای شهرستان مشهد، ٢ باب کتابخانه سیار وجود دارد و ٢ باب کتابخانه سیار دیگر نیز ١٧ اسفندماه امسال افتتاح می‌شود.
سبزیان با اشاره به افتتاح ١٠ باب کتابخانه عمومی نهادی و ٣ باب کتابخانه مشارکتی در خراسان رضوی طی سال جاری افزود: ٢٢ باب سالن مطالعه نیز در استان فعال است.
مدیر کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: طرح کتاب موتوری و تحویل کتاب درب منزل اعضا نیز در ایام کرونا فعال شد و حدود ۶ هزار جلد کتاب در قالب این طرح به امانت داده شد.
طرح مدیران کتابخوان نیز در این نشست در قالب برگزاری سلسله مسابقات کتابخوانی برای مدیران در طول سال رونمایی شد. ۲۲۲ باب کتابخانه نهادی و مشارکتی در استان ۶.۸ میلیون نفری خراسان رضوی فعال است. انتهای پیام منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کتابخانه عمومی خراسان رضوی کتابخانه های عمومی باب کتابخانه خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۲۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی

آقای محمدرضا هراتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما درباره دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: شاخص‌های کتابخانه‌ای در دو سال گذشته در بخش‌های کتابخانه‌های عمومی، منابع، سیار و عضو فعال افزایش یافته است.

وی گفت: نهاد کتابخانه‌های عمومی با بیش از سه هزار هشتصد کتابخانه، ۱۲۰ سالن مطالعه و بیش از ۱۲ میلیون نفر عضو و منابع متنوع تخصصی و عمومی، به عنوان بزرگترین شبکه مویرگی فرهنگی کشور، متولی اصلی کتاب و کتابخوانی در سطح کشور است.

وی افزایش ۶۴ باب کتابخانه عمومی، افزایش ۵۰ درصدی کتابخانه‌های سیار، افزایش منابع کتاب کتابخانه‌ها و رشد ۲۴۵ درصدی تعداد عضو فعال کتابخانه‌ها را از دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی در ۲ سال گذشته بیان کرد و گفت: کتابخانه‌ها از عضویت و امانت فراتر رفته و خدمات فرهنگی از جمله ۶۰ خدمت در جهت توانمندسازی و بهینه‌سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان ارایه می‌کنند.

هراتی با بیان اینکه همه کتابخانه‌های عمومی کشور بخش جداگانه کودک و نوجوان دارند و برای گروه‌های خاص نیز برنامه ریزی شده است افزود: در حال تجهیز بخش‌های سالمندان، نابینایان و مادران در کتابخانه‌های عمومی کشور هستیم.

وی اظهار داشت: از این ۱۲ میلیون عضو فعال نزدیک به ۶۰ درصد کودکان و نوجوانان هستند که در همین راستا برنامه‌های گسترده‌ای مانند جشنواره‌ها و جایزه‌های داستان نویسی و قصه گویی، محافل ادبی، پویش‌های کتابخوانی و مسابقات تلویزیونی را برای مخاطب کودک و نوجوان برگزار می‌کنیم.

معاون توسعه نهاد کتابخانه‌های عمومی افزایش ۵۰ درصدی کتابخانه‌های سیار به ویژه در روستا‌ها و نقاط کم برخوردار از دیگر دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در ۲ سال گذشته دانست و گفت: در کنار بهره برداری از کتابخانه‌های مرکزی، ۱۳۲ کتابخانه غیر مرکزی شامل ۵۸ کتابخانه شهری و ۷۴ کتابخانه روستایی است.

وی گفت: علاوه بر افتتاح کتابخانه در روستا‌ها جشنواره‌هایی هم برای روستائیان و عشایر مانند جشنواره عشایر با طعم کتاب یا طرح حایی مانند مجموعه کوله کتاب ویژه مناطق صعب العبور را برگزار کردیم که با استقبال خوب مردم آن مناطق مواجه شد.

هراتی با اشاره به اینکه در حال حاضر ایران از لحاظ توسعه شبکه کتابخانه‌ای در بین کشور‌های برتر منطقه قرار دارد افزود: ایران از لحاظ توسعه شبکه‌های کتابخانه‌ای دارای رتبه اول در میان کشور‌های منطقه و در جمع ۲۰ کشور برتر دنیا است.

دیگر خبرها

  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • شهرستان مهر میزبان شاعران
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری