Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، جمعی از ساکنان خیابان شهریار شهرکرد با ارسال پیام‌هایی از این رسانه خواستند که علت عدم جمع‌آوری زباله‌ها توسط شهرداری در روزهای اخیر را پیگیری کنیم، پاسخ مسئول مربوطه به این سؤال را در ادامه می‌خوانید.

جلیل جعفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: ساعت حمل زباله معمولاً از ساعت ۲۳ تا ۴ الی ۵ صبح در محله‌های شهرکرد متفاوت است و تا کنون هم تغییری در ساعت جمع‌آوری زباله‌ها رخ نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول ناحیه ۳ شهرداری شهرکرد افزود: در این فصل سال معمولاً حجم تولید زباله بسیار زیاد است و اگر چند روزی از محل جمع‌آوری نشود با کوهی از زباله مواجه می‌شویم لذا غیرممکن است که عمل جمع‌آوری آن چند روز به تأخیر بیفتد.

وی ادامه داد: ممکن است افرادی در این محله زباله خود را بعد از عبور ماشین حمل زباله بیرون می‌گذارند و همین امر ایجاد مشکل کرده باشد.

 جعفری در پایان گفت: یک هفته‌ای است که این مشکل گزارش شده و بازرسی از محل انجام شده است، امشب به دنبال یافتن علت و رفع مشکل به محل اعزام می‌شویم.

انتهای پیام/۶۸۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: جمع آوری زباله خیابان شهریار شهرکرد م مطالبه مردمی جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • ماجرای قطعی آب از زبان ساکنان شهرک ۲۳ شهر پرندک
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • حل مشکل 50 ساله ساکنان قشم/ در سفر رئیس قوه قضائیه
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • پاداش وزارت آموزش و پرورش به معلمان به مناسبت روز معلم
  • واریز دو میلیون تومان به حساب معلمان به مناسبت روز معلم
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود