Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار شماره تلفن همراه اعتباری و دائمی با ضریب نفوذ ۱۴۵ درصد در کردستان فعال است تعداد ۹۳۸ روستای استان نیز تحت پوشش خدمات تلفن همراه اول مخابرات است.

وی افزود: امسال ۱۲۶ میلیارد ریال برای اجرای پروژه‌های مخابراتی و برنامه‌های توسعه‌ای این حوزه در شهرستان سنندج سرمایه‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکمت خاطرنشان کرد: این رقم سرمایه گذاری برای اجرای ۱۰۷ پروژه در نقاط شهری و روستایی و در حوزه‌های ارتباطات سیار، سوییچ و شبکه انتقال در شهرستان سنندج هزینه شده است.

وی اضافه کرد: این طرح‌ها شامل ۶۴ پروژه برای ایجاد مراکز جدید، حذف تجهیزات قدیمی و تعویض آن با سیستم‌ها و تجهیزات جدید، ۳۹ پروژه در حوزه شبکه انتقال با نصب CWDM و کافوهای نوری جدید به منظور توسعه و ارتقای زیرساخت‌های مخابراتی و چهار پروژه نیز در حوزه شبکه ارتباطات سیار با اجرای تکنولوژی‌های نسل سوم و چهارم تلفن همراه هستند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به اینکه مشتریان ساکن در شهرستان سنندج از سطح مطلوب خدمات مخابراتی در حوزه‌های دیتا، سیار و تلفن ثابت بهره مند هستند، افزود: تمام تلاش این مجموعه برنامه ریزی و اجرای دقیق آنها با هدف توسعه و تقویت زیرساخت‌ها و خدمات قابل ارائه به مشتریان است.

حکمت با بیان اینکه محصولات مخابراتی بنا به ذات خدماتی بودن، به محض اتمام پروژه‌ها و راه اندازی سیستم‌های فنی به مشتریان ارائه می‌شوند، گفت: اغلب فعالیت‌های مخابرات بدون در نظر گرفتن زمان، تشریفات و مراسم افتتاحیه در بستر ارائه خدمات قرار می‌گیرند و در این زمینه هیچ تعللی نخواهیم کرد.

وی یادآور شد: محصولات مخابراتی به واسطه رشد سریع تکنولوژی و فناوری‌های مخابراتی، دستخوش تغییر و تحول (ارتقا و تنوع در نوع سرویس و کیفیت) می‌شوند که مخابرات منطقه کردستان نیز برای ارائه به موقع و همزمان با رشد آنها همواره برنامه ریزی های کارشناسی شده را تدوین کرده و به حوزه‌های مختلف ابلاغ داشته است.

کد خبر 5435178

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج مخابرات کردستان بازرگانی استانها آزاد حکمت ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا همدان لیگ برتر فوتبال ایران اردبیل واکسن کرونا عکس استانها خراسان رضوی جهاد تبیین گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۲۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان که با حضور مدیرکل عشایری استان بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزده کارهای خوبی در حوزه عشایری شهرستان تنگستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات به عشایری و افزایش ۱۰ برابری اعتبارات در این دولت نشان از پشتیبانی و نگاه بلند دولت سیزدهم به حوزه عشایری در کشور است.

فرماندار تنگستان ادامه داد: عشایر به عنوان قشری قابل احترام و مولد و سرمایه اجتماعی واقعی نظام به شماره می آیند و پشتوانه و پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی و همیشه همراهی خود با حضور حداکثری در انتخابات با اهداف بلند انقلاب نشان دادند.

لطفی اضافه کرد: عشایر در حوزه اقتصادی با تحمل سختی، مشقت و تلاش برای تولید و برآوردن کردن نیازهای اولیه مردم را تأمین کردند عشایر قشری که به عنوان صف اول خدمت به مردم هستند.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: باید قشر زحمت کش و تلاشگر عشایر را دریابیم و خدماتی که لازم است در همه حوزه‌ها به این قشر ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌های آب رسانی، برق و بهداشت در تنگستان کارهای خوبی برای عشایر انجام شده است، افزود: در حوزه عشایری ۲۰۰ خانوار ییلاقی و قشلاقی در شهرستان زندگی می‌کنند که باید تلاش شود بیشتر از گذشته خدمات رفاهی و به این قشر ارائه شود.

لطفی اضافه کرد: ضروری است تمام نیازهای عشایر را تحت عنوان یک برنامه عملیاتی تهیه و تدوین کرده و کارهایی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام بدهند مشخص و دریک زمان مشخص در اختیار آنها گذاشت شود تا به عشایر خدمات لازم ارائه شود.

فرماندار تنگستان با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ملی به عشایر شهرستان خدمات ارائه شود یاد آور شد: یکی از کارهای مهمی که در دستور کار ماست پشتیبانی از عشایر در سطح شهرستان است و اما آنچه نیاز است باید از ظرفیت کشوری در جهت ارائه خدمات به عشایر شهرستان استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد در زمین‌های مراتع چرای عشایر در شهرستان اظهار مالکیت کردند اگر در مالکیت هر فردی است باید از طریق دستگاه قضا دنبال کند و خود سرانه اجازه ندارند مزاحمتی برای عشایر ایجاد کنند و نیاز است در این خصوص مسئول اداره امور عشایری شهرستان گزارش لازم به فرمانداری داشته باشند.

لطفی اضافه کرد: در حوزه آموزش فرزندان عشایر در تنگستان مجموعه آموزش و پرورش شهرستان برنامه لازم جهت ارائه خدمات آموزشی بیشتر به دانش آموزان عشایری داشته باشند

کد خبر 6089302

دیگر خبرها

  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • کلنگ‌زنی ۲ پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی در سنندج
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود