Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@01:47:49 GMT

مزایا و چالش‌های عرضه سرخابی ها در بورس

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۲۹۵۶

به گزارش بورس تابناک، مهدی حاجی‌وند، نویسند کتاب «خصوصی سازی فوتبال» با بیان اینکه عزم دولت برای عرضه بین ۱۰ تا ۲۰ درصد سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس است، اظهار داشت: این اتفاق قرار است در فرابورس روی دهد اما شیوه عرضه آن مشخص نیست و گمانه‌زنی حول افزایش سرمایه از محل صرف سهام و عرضه اولیه است.


وی اظهار داشت: فارغ از اینکه در نهایت کدام مدل اجرایی خواهد شد، آنچه مهم است احصاء صورت‌های مالی این دو باشگاه بر اساس اظهار خودشان پس از سال‌های سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون شاهد ارزش‌گذاری سهام آنها هستیم و نزد سازمان بورس هم ثبت شده‌اند. البته تا روزی که سهام این دو باشگاه داد و ستد شود راه دور و درازی است.

این کارشناس بازار سرمایه در تشریح ادامه مسیری که باید این دو باشگاه برای قرار گرفتن روی تابلو معاملات انجام دهند، اظهار داشت: مسلما ابتدا به ساکن مدارک مربوط به صورت‌های مالی باید به فرابورس ارسال شود و در صورت تایید درج نماد اتفاق خواهد افتاد.

حاجی‌وند ادامه داد: هم اکنون برخی از صاحب‌نظران بر این باورند که با توجه به شرایط بازار عرضه این دو باشگاه نمی‌تواند باعث تزریق تقدینگی به آنها شود اما از سوی دیگر برخی معتقدند به دلیل جنس سهم این دو باشگاه، عرضه آنها می‌تواند باعث طراوت هرچه بیشتر بازار شود.

این کارشناس بازار سرمایه با طرح این موضوع که برنامه‌ریزی انجام شده برای واگذاری بلوکی این باشگاه تا شهریورماه سال آینده است، گفت: موضوع مهم اینجاست که باید مالیکت و مدیریت پس از عرضه و واگذاری به بخش خصوصی واگذار شود.

وی گفت: شاه بیت واگذاری سهام این دو باشگاه در بورس این است که بازار سرمایه می‌تواند نورافکنی بر صورت‌های مالی، دارایی‌ها و مراودات آنها باشد.

حاجی‌وند در بخش دیگری از اظهارات خود به موضوع درآمدزایی باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال پرداخت و با بیان این موضوع که هم اینک گردش مالی فوتبال در جهان بیش از نفت است، اظهار داشت: جای خالی حق پخش تلویزیونی برای این دو باشگاه مشهود است، هم اینک بیش از ۶۰ درصد درآمد سالیانه باشگاه‌های بزرگ در جهان مربوط به حق پخش است.

وی افزود: حتی مشاهده می‌شود که در لیگ انگلیس برخی از مسابقات ظهر برگزار می‌شود که بتوانند برای باشگاه‌ها از طریق حق پخش کشورهای آسیایی درآمدزا باشند.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: تاکنون رفت و برگشت‌هایی بین باشگاه‌ها و صداوسیما در این رابطه انجام شده اما در نهایت نتیجه‌ای در بر نداشته است. شایسته آن است که این دو طرف هرچه زودتر جهت عرضه دو این دو باشگاه به جمع بندی برسند. البته نمایندگان مجلس نیز از لحاظ قانونگذاری به این موضوع باید وورد گنند.

وی افزود: از طرف دیگر مفهومی به نام حق رشد در فوتبال وجود دارد، به این صورت که باشگاه‌ها استعدادیابی کرده و بازیکن را متعهد می‌کنند در یک بازه زمانی خاص مورد توافق، بخشی از آورده مالی خود را در اختیار آنها بگذارند.

وی در پایان اظهار داشت: معضلاتی دیگری که در مسیر درآمدزایی باشگاه‌های داخلی وجود دارد عبارتند از: رعایت نشدن کپی رایت، مشخص نبودن مالکیت درآمد تبلیغات روی پیراهن و دور زمین، نرسیدن عایدی حاصل از فروش پیراهن و دیگر محصولات ورزشی مرتبط به باشگاه.

منبع:سنا

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اوکراین اختلاف روسیه و اوکراین حمله نظامی روسیه به اوکراین روسیه سرخابی ها واگذاری سهام صورت های مالی مذاکرات وین اوکراین اختلاف روسیه و اوکراین حمله نظامی روسیه به اوکراین روسیه دو باشگاه باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۲۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص