Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار حسن شاهوار پور با اشاره به توافق نامه با شرکت آبفای خوزستان گفت: در گام اول این توافق نامه آبرسانی به ۱۸۹ روستای استان در دستور کار قرار دارد که از امروز، کلید شروع به کار آن زده شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، سردار حسن شاهوار پور در جلسه آغاز عملیات آبرسانی به ۱۸۹ روستای فاقد آب شرب در خوزستان امروز، ۸ اسفند ماه اظهار کرد: با توافقی که در کل کشور صورت گرفته و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در مرکز، قرار است که مشکل آب روستاها به صورت کامل حل شود و ما نیز در خوزستان توافق نامه ای با شرکت آبفای استان انجام دادیم که در گام اول این توافق  ۱۸۹ روستا در دستور کار قرار است که از امروز، کلید شروع به کار آن زده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امید داریم با روند پیش رو، در سال ۱۴۰۱ تنشی برای آب روستایی نباشد. البته کار به صورت جهادی و برای روستاهای کل استان دنبال می شود اما این موضوع زمان بر است.   فرمانده سپاه ولی عصر (عج) خوزستان گفت: توافق ما برای انجام این پروژه، دو ساله است. بسته به تامین امکانات و تجهیزات، کار را به سرعت شروع می کنیم و کاری جهادی و همه جانبه برای رفع مشکل آب روستا انجام می شود.   سردار شاهوارپور در خصوص آبرسانی به غیزانیه، حمیدیه و دشت آزادگان گفت: قبلا به دلیل مشکلاتی در برخی نقاط مانند غیزانیه، جفیر، طراح حمیدیه، شادگان، دشت آزادگان و شعیبیه شوشتر، کارهایی به صورت نقطه ای شروع شد اما با توافق نامه ای که صورت گرفته و با پشتیبانی ای که دولت انجام داده است و با عزمی که دولت در بحث رفع مشکل آب در خوزستان دارد امید داریم که یک حرکت همه جانبه ای با کاری که شروع شده است، انجام و مشکل مردم برطرف شود.   محمدرضا کرمی نژاد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در این نشست اظهار کرد: کار ما در چند جبهه است؛ جبهه اول کاری مربوط به روستاهایی است که اصلا آب ندارند.جبهه دوم کاری مربوط به روستاهایی است که فشار آب مناسبی ندارند و روستاهایی که آب با کیفیت ندارند بر روی کیفیت آب کار می شود. در هر صورت طبق این قرارداد بحث مشکلات مربوط به کیفیت و کمیت آب روستاهای استان برطرف می شود.   وی افزود: یکی از اقدامات بسیار موثر و مهم در دولت سیزدهم، تشکیل قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) است. این قرارگاه در جهت محرومیت زدایی و در ۵ محور تشکیل شده است و یک محور آن، تامین آب شرب روستاهای دارای مشکل آب است.   کرمی نژاد گفت: سهم ما از این قرارگاه، ۱۸۹ روستا در خوزستان به مبلغ حدود یک هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان بوده است. این پروژه ها توسط قرارگاه بسیج سازندگی هر استان انجام می شود.   مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: در جلسه ای که امروز با فرماندهان سپاه و بسیج سازندگی داشتیم، بحث قرارداد، تحویل زمین و مشخصات و موارد و شرایط کاری و فنی مطرح شد و جلسه امروز برای آغاز عملیات اجرایی ۱۸۹ روستا با اولویت روستاهایی که آب ندارند و مخصوصا در تابستان به مشکل بر می خورند تشکیل و صورت جلسه آن نیز تنظیم شد.   وی بیان کرد: این ۱۸۹ روستا در قالب ۳۰ پروژه تعریف شده اند و تقریبا هر پروژه مربوط به یک شهرستان است. برآورد ما برای اچرای این طرح نیز ۶ تا ۷ ماه است.   کرمی نژاد ادامه داد: پس از تکمیل این ۳۰ پروژه، فاز دوم طرح نیز به ما ابلاغ خواهد شد و در تلاش هستیم بحث آب کلیه روستاهای مشکل دار را برطرف کنیم.   محمد خانچی، معاون عمرانی  استانداری خوزستان نیز اظهار کرد: امروز توافق نامه ای مابین سپاه ولی عصر خوزستان و آبفای خوزستان منعقد شد و بر اساس این تفاهم نامه، مجموعه توانمند سپاه در سطح استان به بحث  محرومیت زدایی جهت رفع تنش های آبی ورود خواهد کرد .   وی افزود: امیدواریم با این ورود جدی و جهادی که در این راستا اتفاق خواهد افتاد در سال آینده شاهد مشکلات کمتری در بحث آب شرب مناطق هدف و روستاهای استان باشیم.   انتهای پیام/    

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ۱۸۹ روستا توافق نامه آب روستا شرکت آب مشکل آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۳۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خیرین حوزه آبرسانی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی در دومین همایش به رسم سقایی با قدردانی از کمک‌ها و مساعدت‌های خیران آبرسان گفت: وجود این خیران سرمایه‌ بزرگی برای استان به شمار می‌رود.

وی گفت:۵۵ نفر بی وقفه در کار‌های آبرسانی به روستا‌های دوردست تلاش می کنند اما بسیاری از آنها تمایلی به فاش شدن نامشان ندارند.

رحمتی افزود: با این وجود تجلیل از مقام این بزرگواران باید تداوم داشته باشد تا بدانند فعالیت‌ها و اقداماتشان مایه مباهات است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: آبرسانی پایدار به روستا‌های دورافتاده‌ استان از جمله اولویت‌های دستگاه اجرایی استان است و با تمام قوا برای تحقق این مهم تلاش خواهیم کرد و یقین داریم در این امر خیران هم در کنار ما و یاریگر ما خواهند بود.

اکبر ابراهیمی پدر آبرسانی کشور هم در این همایش با بیان اهمیت کار خیر به خصوص در زمینه آبرسانی به مناطق محروم گفت: ما در مناطق مختلف کشور اقدامات آبرسانی متعددی انجام داده ایم اما در آذربایجان شرقی هیچ اقدامی از سوی ما انجام نگرفته است آن هم به این علت که خیران آبرسان منطقه به اندازه‌ کافی فعالند.

گفتنی است در این همایش تفاهم نامه‌ همکاری میان مجمع خیرین آبرسان کشور، استانداری آذربایجان شرقی، سپاه عاشورا و شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی امضا شد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از خیرین حوزه آبرسانی در آذربایجان شرقی
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • تداوم عملیات اجرایی طرح آبرسانی شهید شبان ارومیه
  • آبرسانی به ۳۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان البرز
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی