Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهندس مجتبی حمیدیان در نخستین کنفرانس تخصصی تکنولوژی پیشرفته فرآوری سنگ آهن با حضور فعالان صنعت معدن و فولاد کشور برگزار شد، به بررسی آهن، فولاد و چالش‌ها و موضوعات پیش روی صنعت ایران پرداخت و اظهار کرد: در شرایطی قرار گرفته‌ایم که اهمیت فرآوری بیش از هر زمانی خود را نشان می‌دهد، امروزه اهمیت این موضوع برای ما از مسئله سنگ و فولاد هم بالاتر است و به همین دلیل هم باید با نگاهی متفاوت و عمیق آن را بررسی کرده و سعی کنیم از چالش‌های پیش رویمان بهترین فرصت‌ها را بسازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فضای فرآوری برای ما فرصتی است برای یک تلاش مداوم و پویا، تلاشی که در آن پیوسته بخواهیم از داشته‌هایمان بیشترین استفاده را ببریم، دانش‌بنیان‌تر شویم و از تکنولوژی حداکثر استفاده را ببریم. طبیعتا مواجهه با چنین شرایطی و ورود به آن قدم‌هایی محکم و حساب‌شده را می‌طلبد تا بتوانیم به تجدید نظرهای جدی‌ای در موضوع اقتصاد و صنعت کشور دست یابیم.

مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران با تأکید بر پیشرو بودن فولاد در فضای صنعت کشور گفت: می‌دانیم فولاد در صنعت کشور پیشروست، اما می‌دانیم که با چالش‌های هم روبه‌روست و همین چالش‌هاست که ما را در کنفرانس‌ها و نشست‌ها گرد هم می‌آورد تا در صدد مواجهه درست با این چالش‌ها باشیم.

وی اظهار کرد: اگر بتوانیم از این شرایط درست استفاده و افق‌های بلندمدت ۲۰ ساله تعریف کنیم، به نتایج خوبی خواهیم رسید. البته همگی می‌دانیم فرآوری راه‌حلی نیست که بتوان برای همیشه روی ان حساب باز کرد اما این فرصت را در اختیار ما قرار می‌دهد که ورود به حوزه دانش‌بنیان را به‌عنوان یک رسالت در مسیر خود تعریف کرده و در آن نقش ایفا کنیم. و مسیر را برای حرکت در صنایع های‌تک (تک‌محصولی) که شاید هم تنها در حوزه فولاد نباشد، هموار می‌کند.

حمیدیان با مرور نمونه‌های موفق اقتصادهای جهان در صنعت فولاد گفت: همه می‌دانیم در صنعت فولاد با مشکلات مختلفی از حمل‌ونقل تا بحث انرژی و سرمایه‌گذاری و ... روبه‌رو هستیم، اما این را هم می‌دانیم که این دست از مشکلات قابل مدیریت هستند، ولی مسئله نبود خوراک برای کار موضوعی است که اگر حل نشود، تمام زنجیره را با مشکل روبه‌رو می‌کند. پس باید همه ما به فکر حل این مشکل باشیم.

وی ادامه داد: اکنون در شرکت سنگ آهن مرکزی مشغول انجام فرآوری هستیم و تلاش می‌کنیم در این مسیر حرکت کنیم. سنگ آهن به دلیل قدمتی که دارد و همین‌طور به دلیل انتظارات برخی مشتریان خاص که به سنگ‌های بالای ۵۵درصد نیاز داشتند، بنا به برآوردمان تا ۷۰ میلیون سنگ باطله با عیار حدوداً ۵ تا ۲۰ درصد داریم.

مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران از فعال شدن پنج خط فرآوری در این شرکت خبر داد و گفت: برنامه بازیابی این سنگ ها در دستور کار قرار داد و امروز پنج خط فرآوری فعال شده که می‍‌تواند تقریباً سالی هفت میلیون سنگ را فرآوری کرده و یک میلیون سنگ ۵۵ درصد تحویل دهد.

وی افزود: در حوزه سد باطله هم با ۱۱ مورد روبه‌روییم که حدود ۷۰ میلیون تن برآورد می‌شود پیش‌بینی‌مان این است که در یکی دو ماه آینده فرآوری را در این قسمت هم شروع می کنیم و خوشحالیم که برای انجام این کارها از ظرفیت داخلی استفاده می کنیم. موضوع سومی را هم که در دستور کار داریم بازطراحی خط فرآوری‌مان است که دورریخت ۱۰ تا ۱۲ درصدی همات را هم بگیریم.

حمیدیان به این نکته اشاره کرد که از همکاری با تیم‌های متخصص در این زمینه‌ها استقبال می‌کند و تا کنون هم با تیم‌های جوان و فعالی ارتباط گرفته‌اند و منتظر پیشنهادات بهتر از سوی گروه‌های دیگر هستند.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه اقتصادی معدن سنگ آهن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه اقتصادی معدن سنگ آهن وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه اقتصادی معدن سنگ آهن شرکت سنگ آهن مرکزی چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۳۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد