Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: موضوع اشتغالزایی در استان نباید صرفا به پرداخت تسهیلات بانکی منوط باشد ، بلکه نقش سرمایه گذاری در این راه بسیار مهم است.

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان ، حسین مدرس خیابانی  امشب در کارگروه تخصصی اشتغال استان  اظهار کرد: هیچ موضوعی مهتر از اشتغال در سیستان و بلوچستان وجود ندارد و همه دستگاه های اجرایی مکلف به ایجاد شغل در استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی  افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مسئول ایجاد شغل نیست ، بلکه هماهنگ کننده این موضوع است بنابر این دستگاه های اجرایی موظفند این مهم را در اولویت قرار دهند.
رییس کارگروه تخصصی اشتغال استان با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در سیستان و بلوچستان باید طرح محور باشد ، گفت: اشتغالزایی از محل طرح هایی نظیر مسکن، راه، برق ، ارتباطات و ... برای استان بسیار مهم و کلیدی است.
مدرس خیابانی افزود: در حوزه اشتغال باید به آمایش سرزمین و ظرفیت های منطقه ای توجه ویژه ای داشت .
وی خاطرنشان کرد: وزن اشتغال در استان بر اساس تعداد بیمه شده های تامین اجتماعی ارزیابی شود .
استاندار با اشاره به هدف‌گذاری ایجاد اشتغال برای ۲۸ هزار نفر در استان در سال ۱۴۰۱، اظهار داشت: این آمار برای استان مطلوب است اما باید به تفکیک شهرستان ها و بین دستگاهی وظیفه همه نهادها و سازمان ها در تحقق این موضوع مشخص و شفاف شود.
مدرس خیابانی به دستور کار جلسه کارگروه اشتغال استان در خصوص وضعیت اشتغال در حوزه سیستان هم اشاره کرد و گفت: با توجه به کم آبی و وجود خشکسالی در این منطقه، باید بسمت ایجاد و یا احیای مشاغل بدون آب ، کم آب یا جایگزین رفت.
وی تأکید کرد: در اولین فرصت کمیته اشتغال سیستان ذیل کارگروه تخصصی اشتغال استان تشکیل و به تفکیک شهرستان و بخش های مختلف، طرح تعریف و معرفی شود.
نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: صدا و سیمای سیستان و بلوچستان در  ترویج فرهنگ کارآفرینی و معرفی نمونه های موفق اشتغالزایی به مردم اهتمام ویژه ای داشته باشد ، چرا که در مسیر اشتغال نقش رسانه بسیار پر اهمیت است.
مدرس خیابانی توجه به بازار فروش محصولات را در تقویت و تثبیت مشاغل مهم دانست و گفت: پارک علم و فناوری استان در این راه می تواند نقش آفرین باشد چرا که بازارهای مجازی و تجارت الکترونیک ظرفیت نامحدودی را در اختیار کارآفرین قرار می‌دهد.
وی در ادامه خواستار تقسیم اعتبار اشتغال شهرستان ها بر اساس طرح های معرفی شده هر شهرستان شد .
رییس کارگروه تخصصی اشتغال استان با بیان اینکه باید در جوار همه مجتمع های بین راهی سطح استان ایستگاه خدمات خودرویی و تعمیرگاهی ایجاد شود، تاکید کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای باید آموزش نیروی کار لازم در این حوزه را بشکل جدی در اولویت قرار دهد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال کارگروه تخصصی اشتغال استان سیستان و بلوچستان مدرس خیابانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۴۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتغال و تسهیلات بانکی از مهمترین مطالبات مردمی در تنگستان است
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • وزش باد شدید در مناطق شمالی، نوار شرقی و غرب سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد