Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین سالگرد ارتحال آیت‌الله سید هاشم بطحائی گلپایگانی، استاد پیشکسوت دانشگاه تهران و عضو فقید مجلس خبرگان رهبری در محل مسجد امام صادق (ع) میدان فلسطین برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در مراسم دومین سالگرد ارتحال آیت‌الله سید هاشم بطحائی گلپایگانی، استاد پیشکسوت دانشگاه تهران و عضو فقید مجلس خبرگان رهبری که عصر یکشنبه ۸ اسفند ماه در محل مسجد امام صادق (ع) برگزار شد، بر معرفی اساتید پیشکسوت و فرزانه مانند سیدهاشم بطحائی گلپایگانی برای الگوگیری اعضای هیأت علمی جوان و دانشجویان از ایشان تاکید کرد و گفت: مرحوم بطحائی از آن دسته انسان‌هایی بود که هم آزاده زیست می‌کنند و همزمان محبوب هم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به سابقه آشنایی با آیت‌الله سید هاشم بطحائی، اظهار کرد: در سال ۱۳۶۹ یعنی بیش از ۳۰ سال قبل به عنوان شاگرد کلاس متون اسلامی در محضر استاد بطحائی بودم. این کلاس، یکی از پنجره‌های جدید برای شناخت بیشتر نهج‌البلاغه را پیش رویم باز کرد. بعد‌ها که به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه تهران جذب شدم، به عنوان همکار محضر ایشان بودم.

مقیمی، یک مشخصه بارز آیت‌الله سید هاشم بطحائی را ایستادگی بر اعتقادات و باور‌ها ذکر کرد و افزود: ایشان با منش آزادگی خود، آنچه که معتقد بود باید بگوید یا انجام دهد را همراه با رعایت اصول اخلاقی و منش رفتاری حتماً بیان می‌کرد و انجام می‌داد. در مواجهه با توضیحات دیگران نیز بسیار منطقی بود و وقتی از کسی حمایت می‌کرد، حمایت‌هایی قاطعانه داشت.

رئیس دانشگاه تهران، ویژگی‌های آیت‌الله بطحائی را حاوی درس‌آموخته‌های بسیاری برای حوزویان و دانشگاهیان دانست و با اشاره به اینکه این استاد فقید هر سه نهاد حوزه، آموزش‌وپرورش و و دانشگاه را تجربه کرده بود، گفت: این استاد، بسیار عاشق شغل معلمی بود و پس از بازنشستگی نیز علاقمند بود ارتباطش با دانشگاه حفظ شود. ایشان به عنوان یک معلم شاخص و پژوهشگر نمونه شناخته می‌شد.

مقیمی افزود: آیت‌الله بطحائی با زبان علمی از آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع می‌کرد. ایشان نقش‌های اثرگذاری در پیروزی انقلاب داشته و حق بزرگی بر گردن ما دارند و جا دارد از مقام علمی، اجتماعی و سیاسی ایشان تجلیل کنیم.

وی با بیان اینکه آیت‌الله بطحائی گلپایگانی در مراودات اجتماعی کم نمی‌گذاشت، تصریح کرد: ایشان با آرامش خاصی کار‌ها را دنبال می‌کردند؛ منتها این قدر با اعتقاد و باور به پیگیری امور می‌پرداختند که نتیجه هم می‌گرفتند. این استاد دوست‌داشتنی، در عمل خود نشان می‌دادند که انسان نباید ناامید شود و باید با پشتکار به خداوند توکل کند.

بر طبق این گزارش، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران نیز در سخنانی درباره آیت‌الله سید هاشم بطحائی گلپایگانی گفت: آقای بطحائی با وجود اینکه فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های الازهر و تهران و استاد دانشگاه بود، ولی زی آخوندی خود را حفظ کرد و زی دیگری برای خود انتخاب نکرد و هم اینکه اعتقادات سنتی خود را حفظ کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رئیس دانشگاه تهران استاد دانشگاه دانشگاه تهران آیت الله سید هاشم بطحائی هاشم بطحائی گلپایگانی آیت الله بطحائی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: استاد زمانی معلم واقعی است که عالم زمانه باشد

حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره طرح لازم برای چگونگی انتقال مفاهیم علمی از سوی استادان به دانشجویان با عملکرد مبتنی بر هوش مصنوعی و فناوری‌های نوظهور اظهار کرد: اصطلاحی در صنایع قدیم بود که می‌گفتند استاد فوت کوزه گری را به شاگرد خود یاد می‌دهد که مفهوم ساده و عوامانه‌ای دارد، اما مملو از حکمت است.

وی افزود: استادانی داریم که گاهی اوقات خود را روزآمد نمی‌کنند، مثلا دانشی در علوم پایه، مهندسی، علوم انسانی و اجتماعی کسب کرده‌اند و ۲۰ سال پیش فارغ‌التحصیل شده است، اما هنوز با جدیدترین نظریه‌ها و مباحث دانش روز آشنایی ندارند، طبیعی است که چنین استادانی نمی‌توانند شاگرد زمانه پرورش دهند.

حجت الاسلام خسروپناه تصریح کرد: گاهی اوقات برخی از استادان به روز هستند، اما روش شناسی مهارت آموزی را نمی‌دانند و نمی‌توانند به خوبی شاگردی پرورش دهند.

وی گفت: بعضی اوقات استادان همه ویژگی‌ها را دارند، اما فوت کوزه گری را به دانشجویان منتقل نمی‌کنند و این دانشجو همیشه به استاد وابسته است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: استاد زمانی معلم واقعی است که عالم زمانه باشد، روش و مهارت را بداند و دانش و روش را به دانشجوی خود بدون دریافت هزینه البته نه هزینه مادی منتقل کند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان نمونه آموزش و پرورش در تبریز
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • تجلیل از ۵۳ معلم نمونه چهارمحال و بختیاری
  • خسروپناه: استاد زمانی معلم واقعی است که عالم زمانه باشد
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران؛ باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی؟
  • باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی | حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران!
  • پیکر معلم شهید از میدان فردوسی تهران تشییع خواهد شد
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است