Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد فقفوری گفت: افرادی که معنای حکمرانی را در قرن ۲۱ درک کرده‌اند اکنون متوجه می‌شوند که حکایت ما و فضای ولنگار مجازی مانند بحران این روزهای اوکراین برابر روسیه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد فقفوری کارشناس رسانه در گفت‌وگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: افرادی که معنای حکمرانی را در قرن ۲۱ درک کرده اند اکنون متوجه می شوند که حکایت ما و فضای ولنگار مجازی مانند بحران این روزهای اوکراین برابر روسیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اوکراین در عرصه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فناوری مانند کشورهای پیشرفته دنیاست، اما به غرب و آمریکا گرایش پیدا کرد و توان نظامی خود را از دست داد. فقفوری افزود: روسیه به دلیل اینکه از نزدیکی ناتو به مرزهایش احساس خطر کرد، جنگ سخت را بهترین گزینه برای حفظ کشور خود دانست. این کارشناس تصریح کرد: روس ها نیز با شناخت کامل از نقاط ضعف اوکراین، در یک روز توان دفاعی این کشور را فلج کردند زیرا می دانستند نقشه های پوشالی غرب آنها را خلع سلاح نموده و از طرفی استکبار نیز از آنها حمایت نخواهد کرد. وی گفت: صاحبان و حاکمان شبکه های اجتماعی آمریکایی - صهیونیستی مانند اینستاگرام، توئیتر، فیس بوک در سایه غفلت مسئولین برای ساماندهی این فضا، در مدت زمانی اندک، ذهن و هوش و حواس میلیون ها نفر از مردم کشورمان را تسخیر کردند. فقفوری ادامه داد: تسخیر روح و روان و ارزش های انقلاب و فرهنگ ما در فضای ولنگار مجازی دردناک تر از عوارض حمله به اوکراین است. این کارشناس افزود: اکنون مخالفان طرح حمایت از حقوق کاربران که تمام قد جلوی قانونمندی این فضا ایستاده اند و با شایعه و اخبار کذب می خواهند مردم را از اجرای این طرح بترسانند، باید از حمله روسیه به اوکراین عبرت بگیرند. وی بیان کرد: درس حمله روسیه به اوکراین بیش از هر زمانی استقلال در همه عرصه های مدیریتی کشور را باید به یاد مسئولان بیاورد. فقفوری گفت: امروز فضای مجازی کشور در تسخیر و سلطه غرب است و غربگرایان با مخالفت با این طرح، آب در آسیاب دشمن می ریزند. این کارشناس تاکید کرد: سالها بیانات مقام معظم رهبری در خصوص ساماندهی فضای مجازی روی زمین مانده است، بنابراین باید در گام دوم انقلاب ساماندهی فضای آنلاین در اولویت قرار گیرد. وی در خاتمه خاطرنشان کرد: طرح حمایت از کاربران برای حفظ امنیت مردم در فضای آنلاین است و به شدت آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد زیرا بسیاری از حوادث جامعه نشات گرفته از فضای مجازی است.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد

 آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در پایان سفر سه روزه خود به پکن گفت: چین می تواند از طریق نفوذی که بر ایران دارد، در کاهش تنش ها در خاورمیانه نقش داشته باشند.
 
به گزارش ایرنا؛ آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت جو بایدن که به چین سفر کرده است، روز جمعه در پکن با شی جین پینگ، رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفتگو کرد و گفت که در خصوص چگونگی نقش سازنده چین در «بازدارندگی حکومت ایران» و گروه‌های وابسته به آن در تشدید تنش ها در خاورمیانه (غرب آسیا) گفتگو کرده است.
 
بلینکن تصریح کرد: «من فکر می کنم روابطی که چین [با حکومت ایران] دارد می‌تواند در تلاش برای آرام کردن تنش، جلوگیری از تشدید و گسترش آن مثبت باشد و ما توافق کردیم که به طور منظم در باره این موضوع در ارتبط باشیم و مطمئنم که این طور خواهد بود.»
 
وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران در عین حال، چین را متهم کرد که با تداوم ارسال اقلامی که روسیه می تواند از آن‌ها در ساخت تسلیحات استفاده کند، به این کشور در ادامه حملات به اوکراین کمک می‌کند.
 
او مدعی شد: چین با تامین ریزتراشه‌ها و قطعات مکانیکی که می‌تواند برای اهداف نظامی استفاده شود به روسیه در این جنگ کمک می‌کند.
 
بلینکن در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا نیز در پایان این سفر  گفت که از دیدار خود برای مطرح کردن نگرانی های دولت بایدن در مورد حمایت چین از پایگاه صنعتی دفاعی روسیه استفاده و تاکید کرده است که در صورت حمایت، اقدامات بیشتری از سوی واشنگتن مانند گسترش تحریم های موجود علیه بیش از ۱۰۰ نهاد و فرد چینی انجام خواهد شد.
 
آمریکا ادعا می کند که حمایت چین، روسیه را قادر می سازد تا تولید تانک، مهمات و خودروهای زرهی را افزایش دهد و به حمله خود به اوکراین ادامه دهد.
 
بلینکن افزود: «ما به چین گفتیم که اگر این حمایت متوقف نشود، اقدامات را افزایش خواهیم داد و احتمالا سایر کشورها نیز این کار را خواهند کرد. ما به دنبال این هستیم که آنها این حمایت را متوقف کنند، و اگر این کار را نکردند، ما اقدام خواهیم کرد.»
 
وزیر خارجه آمریکا از ارائه جدول زمانی برای اقدامات بیشتر خودداری کرد و گفت که همتایان چینی او نقش این کالاها را در جنگ اوکراین بی اثر دانسته اند اما این کالاها را تجارت با روسیه توصیف کرده و گفته اند که موفقیت مسکو به چین بستگی ندارد.
 
پکن پیش از این از آمریکا به عنوان «اتهامات بی اساس» درباره «تجارت و مبادلات عادی اقتصادی» بین چین و روسیه انتقاد کرده بود.
 
چین مدت ها اعلام کرده است که در جنگ اوکراین بی طرف‌ است و همچنان خود را به عنوان یک میانجی بالقوه صلح در مناقشه معرفی می کند، درحالی که از زمان آغاز جنگ روابط اقتصادی، استراتژیک و دیپلماتیک خود را با روسیه تقویت کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است
  • نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است
  • نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران
  • تحریم‌های جدید غرب مرتبط با ایران و روسیه