Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تجارت و خدمات وزارت صمت گفت: توفیق وزارت صمت در کنترل تورم در حوزه لوازم خانگی، مرهون شناسه‌گذاری کالا‌ها و ثبت فاکتور‌ها در سامانه جامع تجارت است. علیرضا شاه میرزایی معاون تجارت و خدمات وزارت صمت از ثبت بیش از ۹۰ درصدی اطلاعات شناسه کالا برای کالا‌های اساسی و مواد اولیه تولیدی خبر داد و افزود: فاکتور‌ها از واردات تا مرحله نهایی توزیع کالا در سامانه ثبت می‌شود و در مرحله بعد باید اطلاعات خرده فروشان ثبت شود که با توجه به فعالیت یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد خرده فروشی در کشور، گام مهمی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  شاه میرزایی در خصوص سامانه شناسه کالا گفت: مصوبات قانونی این پروژه زیرمجموعه قانون قاچاق کالا و ارز آورده شده است، اما شناسه کالا تنها در کنترل قاچاق کاربرد ندارد، بلکه زیرساخت بسیاری از سیاست‌های تجاری است. در واقع مدیریت بازار، نظارت بر قیمت‌ها، حذف واسطه‌ها، جلوگیری از احتکار و حتی کنترل تورم به تکمیل پروژه شناسه‌گذاری کالا‌ها وابسته است.

وی افزود: در دنیا سال‌هاست مسأله تورم حل شده و حتی کشور‌هایی که بحران‌های سیاسی و امنیتی و مشکلات اقتصادی دارند، دچار تورم افسارگسیخته نمی‌شوند و این به علت استفاده از سامانه‌های هوشمند و گسترش ابزار‌های دیجیتال در حوزه تجاری است. در واقع تکمیل این سامانه‌ها، علاوه بر آن‌که باعث مدیریت جریان کالا خواهد شد، باعث مدیریت نقدینگی سرگردان جامعه نیز خواهد شد و باعث می‌شود نقدینگی‌های سرگردان جامعه به سمت نظام تولید و توزیع واقعی هدایت شود و وارد بخش‌های غیرمولد و تورم‌زا نشود.

معاون تجارت و خدمات وزارت صمت با بیان این‌که توفیق وزارت صمت در کنترل تورم در حوزه لوازم خانگی، مرهون شناسه‌گذاری کالا‌ها و ثبت فاکتور‌ها در سامانه جامع تجارت بود، توضیح داد: در حوزه لوازم یدکی خودرو نیز در حال ساماندهی هستیم که به زودی مردم نتایج آن را لمس خواهند کرد.

شاه‌میرزایی یادآور شد: شاهد هستیم در لوازم یدکی خودرو، سود‌های صددرصدی در نظام توزیع وجود دارد که باید به کمتر از بیست درصد برسد؛ همچنین در خصوص اصالت کالا و دسترسی سریع به کالای مناسب مردم مشکل دارند.

وی همچنین اعلام کرد: برای ۵۳۱ عضو زنجیره قطعات خودرو و تعداد ۳۴ هزار قلم کالا در حال شناسه گذاری هستیم.

معاون تجارت و خدمات وزارت صمت در حوزه لوازم خانگی نیز بیان کرد: برای ۹ هزار و ۵۰۰ عضو زنجیره و برای حدود ۱۵ هزار قلم کالا شناسه گذاری انجام شده است.   /میزان برچسب ها: لوازم خانگی ، سامانه جامع تجارت ، گمرک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Qpi

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: لوازم خانگی سامانه جامع تجارت گمرک شناسه گذاری کالا ها سامانه جامع تجارت حوزه لوازم لوازم خانگی کنترل تورم فاکتور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۶۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت وگو با خبرنگار قدس، درباره علت اعتراض عده ای از طلا فروشان در هفته ی اخیر گفت: طلا فروشان هیچ گونه مشکلی با سامانه مودیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مودیان پیوسته اند.

وی در ادامه بیان کرد: اکثر طلا فروشان در سامانه مودیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلا فروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و تمام طلا فروشان باید از سامانه مودیان تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه طلا و سکه در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه مودیان برای تمام مشاغل است و  طلا فروشان نسبت به آن هیچ گونه اعتراضی ندارند.

وی خاطرنشان کرد:  سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد و با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: لزوم ثبت نام در سامانه مودیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه ها برای طلا فروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ ماه وقت داده شود تا این سامانه ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت این مدت زمان سپری شد و این دو سامانه علی رغم قول هایی که داده شد، با هم ادغام نشد. جلساتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت صمت برگذار شد ولی هنوز این دو سامانه ادغام نشده اند.

وی در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه نگاری های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در  سامانه جامع تجارت مطرح شد و قول هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که روسای اتاق های اصناف  استان ها و اتحادیه های ما، اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم الاجرا است و با توجه به اینکه هیج تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلا فروشان نسبت به این مسئله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مسئله واکنش هایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: طلا فروشان اعلام کرده اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسئولین هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

وی افزود: آسیب ها و ضعف هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی های طلا می دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت