Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود برزگر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طلایی‌ترین زمان تشخیص کم شنوایی نوزادان تا سه ماهگی و درمان کم‌شنوایی تا ۶ ماهگی است و اگر این فرصت از دست رود، ممکن است شنوایی فرد به طور کامل از بین رود.

وی گفت: از مجموع ۶ هزار نفر افراد دارای معلولیت تحت پوشش اداره بهزیستی پاکدشت، ۴۴۱ دارای معلولیت شنوایی هستند که ۲۰۴ نفر از آنان دارای معلولیت شنوایی شدید و بسیار شدید هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برزگر با اشاره به تامین سمعک برای ناشنوایان، اظهار داشت: اداره بهزیستی اقدامات بسیاری برای معلولان ناشنوا از جمله اشتغال به کار، اختصاص تسهیلات اشتغال، پرداخت هزینه دانشجویی و کمک هزینه اجاره مسکن انجام داده است.

وی گفت: برنامه کنترل و پیشگیری کم شنوایی و ناشنوایی از نیمه دوم ۱۳۹۰ شهرستان اجرا  شد و در طی این ۱۰ سال، بالغ  بر ۳۰ هزار نوزاد در بدو تولد تحت پوشش برنامه قرارگرفته است.

وی با بیان اینکه در ۱۱ ماهه نخست امسال سه هزار و ۴۰۰ نوزاد در بدو تولد تحت پوشش برنامه غربالگری، تشخیص و مداخله زود هنگام شنوایی نوزادان قرار گرفتند، افزود: از این مجموع این نوزادان، ۹ کودک به مرحله تشخیص راه یافتند که پس از ارزیابی تشخیصی، ۲ کودک به مرحله مداخلات توانبخشی و دارویی ارجاع داده شدند.

وی تصریح کرد: پاکدشت دارای یک دستگاه غربالگری شنوایی مجهز و پیشرفته برای  اجرای برنامه غربالگری است و ۲ مرکز غربالگری شنوایی نوزادان، به شهروندان خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

رئیس بهزیستی پاکدشت افزود: بر اساس تحقیقات متخصصان،  از هر هزار تولد زنده، تا سه نوزاد از افت شنوایی برخوردار است که در صورت عدم شناسایی به سادگی از نظها پنهان می ماند و اگر تا قبل از ۶ ماهگی درمان نشوند، اختلالات و تاخیر در یادگیری وکسب گفتار و زبان بوجود می‌آید.

وی گفت: طرح غربالگری شنوایی از ۱۲ تا ۱۹ اسفند در مراکز بهزیستی انجام شده و خانواده‌های دارای نوزاد با در دست داشتن شناسنامه می‌توانند از این خدمات برخوردار شوند.

پاکدشت با ۳۵۰ هزارنفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

۱۳ اسفند روز جهانی شنوایی نامگذاری شده است.

برچسب‌ها درمان ناشنوایی ورامین پاکدشت سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: درمان ناشنوایی ورامین پاکدشت درمان ناشنوایی ورامین پاکدشت سازمان بهزیستی کشور غربالگری شنوایی شنوایی نوزادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۶۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس امور بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تاکنون یک سوم جمعیت بالای ۳۰ سال برای انجام غربالگری قلب به مراکز بهداشت مراجعه کرده اند، از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بقیه هم خواست که با مراجعه سریعتر به این مراکز، تحت غربالگری قلب قرار بگیرند.   دکتر بابک اقبالی افزود: برنامه غربالگری قلب حوزه بیماری‌های غیرواگیر از سن ۳۰ سالگی به بعد انجام می‌شود، به این صورت که برای گروه سنی ۳۰ تا ۶۰ سال، هر سه سال یک بار و برای افراد بالای ۶۰ سال سالی یک بار، است.   وی ادامه داد: در حوزه غربالگری قلب میزان مراجعات در روستا‌ها ۷۰ درصد و در شهر‌ها ۳۰ درصد بوده که بسیار پائین است و ما از موارد باقی مانده در شهر‌ها و روستا‌ها می‌خواهیم که به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنند تا تحت غربالگری قلب قرار بگیرند.   او با بیان اینکه در غربالگری قلب مواردی همچون کلسترول، قند خون، فشار خون، چربی خون، میزان قد و وزن، سابقه خانوادگی و ... مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: در مواردی که احتمال خطر برایشان وجود داشته باشد فاصله زمانی برنامه مراقبتی‌شان کمتر می‌شود و به این افراد دارو‌های موردنیاز متناسب با وضعیتشان تجویز می‌شود.   دکتر اقبالی اضافه کرد: همچنین موارد با وضعیت بدتر و شدیدتر به سطوح ۲ و ۳ ارجاع می‌شوند و اگر فرد بیمار مشکلات دیابت، فشار خون، قند خون و چربی خون را داشته باشند، پرونده جداگانه‌ای برایش تشکیل می‌شود تا که مشکلاتش به‌طور ویژه‌تر و تخصصی‌تر با توجه به سابقه بیماری زمینه‌ای که دارد مورد بررسی و درمان قرار بگیرد.   رئیس امور بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در موارد غربالگری شده برخی از افرادی که نیازمند آزمایش و پیگیری مجدد بودند، این برنامه را ادامه ندادند که این پیگیری نکردن، آسیب‌زا است و باعث می‌شود مشکلات احتمالی به‌موقع شناسایی و درمان نشوند.   دکتر اقبالی افزود: در مشاوره‌هایی که در حوزه پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر انجام می‌شود مواردی همچون آموزش تغذیه سالم، آسیب‌های ناشی از مصرف سیگار و دخانیات، مشکلات ناشی از مصرف نوشیدنی‌های گاز دار و ... ارائه و بیان می‌شود و نیز پاسخگوی سؤالات حاضران در این برنامه‌های مشاوره‌ای هم هستیم.   وی در پایان گفت: با دوری از مصرف دخانیات، تغذیه سالم و فعالیت‌های بدنی و کنترل استرس می‌توان از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کرد.

دیگر خبرها

  • مراکز تفریحی و گردشگری لرستان برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • امیریه دامغان میزبان پانزدهمین جشنواره گل غلتان نوزادان می شود
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب