Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- خریداران نفت آسیایی در پی حمله روسیه به اوکراین که به تهدیدی برای عرضه جهانی انرژی تبدیل شده است، در تلاش برای خرید نفت بیشتری از عربستان سعودی هستند که در چند ماه آینده به بازار عرضه می شود.

 معامله گران اظهار کردند: مشتریان آسیایی خواستار خرید نفت عربستان برای تحویل در ماه مه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تقاضا علاوه بر افزایش احتمالی درخواست برای نفتی است که در آوریل بارگیری می شود.

اگرچه صادرات نفت روسیه هنوز تحریم نشده است اما کشورهای غربی بعضی از بانکهای روسیه را از سیستم پرداخت بین المللی سوئیفت که برای پرداخت پول مبادلات تجاری به ارزش هزاران میلیارد دلار در سراسر جهان استفاده می شود، حذف کرده اند. واردکنندگان انرژی نگران هستند که شرکتهای تجارت کننده نفت روسیه در خصوص پرداختها به مشکل بربخورند و حمل محموله ها هم ممکن است دشوارتر شود زیرا کشتیرانان بیشتری نگران حمل نفت روسیه شده اند.

به گفته معامله گران، دستکم چهار مشتری آسیایی به دنبال افزایش خرید نفت از خاورمیانه برای محموله هایی که در مه بارگیری می شود هستند خواه از طریق قراردادهای بلندمدت یا در بازار معاملات نقدی ماه آینده باشد.

نفت موربان ابوظبی و عرب اکسترا لایت عربستان سعودی و همچنین بصره مدیوم و عرب لایت عراق در میان گریدهای نفتی هستند که برای جایگزینی با نفت روسیه ممکن است بیشترین تقاضای خرید را جذب کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بازار معاملات فیزیکی آسیا ممکن است شاهد کاهش جریان نفت از آمریکا، دریای شمال و غرب آفریقا باشد زیرا خریداران اروپایی در فقدان گریدهای نفتی روسیه مانند اورال و سی پی سی بِلِند، محموله های نفتی مذکور را خریداری می کنند. این موضوع هم تلاش خریداران آسیایی برای خرید محموله های بیشتر از خلیج فارس را جدیت بخشیده است.

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نفت روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۷۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا در روز دوشنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش خوشبینی نسبت به آسان شدن سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است.

براساس گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۲۳۱۲ دلار و ۱۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۵۱ درصدی به ۲۳۲۰ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه ۰.۴ درصد کاهش یافت. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که حاکی از آرام شدن رشد اقتصاد این کشور است.

آستان گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت سیاست‌های پولی بانک مرکزی در سال جاری میلادی آسان‌تر خواهد شد. نرخ بالای بهره به ضرر فلزات گرانبها از جمله طلاست، چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیرسودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

از طرف دیگر، آرام شدن تنش‌ها در خاورمیانه و امید به جلوگیری از یک جنگ تمام عیار تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است.

تسنیم در گزارشی نوشت: قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی علی رغم تورم بالا و بی‌ثباتی نسبت به زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، ۱۲ درصد افزایش یافته است. قیمت طلا در ماه آوریل به یک رکورد جدید رسید که از دلایل اصلی آن می‌توان خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازارهای آسیا و درگیری‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه دانست.

در میان سایر فلزات گران، قیمت نقره با ۱.۷۶ درصد افزایش به ۲۷ دلار و ۱۶ سنت رسید. پلاتین هم با یک کاهش ۰.۷ درصدی ۹۵۵ دلار و ۸۰ سنت معامله می‌شود.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903330

دیگر خبرها

  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!