Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم حضور سازمان محیط زیست به عنوان متولی محیط زیست کشور از جمله نکات منفی قابل توجه در برگزاری نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی پسماند، بازیافت، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته و نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست به طور همزمان و در سالن‌های مجزا در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمانی برگزاری 2 نمایشگاه به بازدیدکنندگان این امکان را می‌هد که در کنار بازدید از نمایشگاه محیط زیست, امکان بازدید از آخرین تکنیک‌ها و فناوری‌ها در حوزه پسماند که یکی از مهم‌ترین شاخه‌های محیط زیست است را نیز داشته باشند.

برگزاری نمایشگاه امکان عرضه محصولات و ارائه روش‌های نوین در حوزه‌های مختلف محیط زیست را در اختیار شرکت‌های داخلی قرار داده است و زمینه را برای همکاری‌های خارجی نیز مهیا کرده است، چرا که برگزاری این نمایشگاه‌ها در سطح بین‌المللی سبب شده است تا علاوه بر نماینده‌های شرکت‌ها و هولدینگ‌های سرمایه‌گذاری داخلی, نمایندگانی هم از شرکت‌های اروپایی و آسیای شرقی در نمایشگاه حضور یابند و علاوه بر آشنایی با پیشرفت‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه محیط زیست, درباره ظرفیت سرمایه‌گذاری در ایران نیز تحقیق کنند.

نمایندگان شرکت‌های خارجی بیشتر علاقه‌مند به فناوری‌های استفاده مجدد از پسماند بودند و ایران را بازاری بکر برای سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی‌های پاک می‌دانستند.

نکته حائز اهمیت در این نمایشگاه تعدد دستگاه‌های صنعتی در زمینه تصفیه آب, بازچرخانی آب و استفاده از پساب کارخانه‌ها و روش‌های مختلف پسماند بود که نشان می‌داد, دانشجویان و صنعتگران ایرانی در این حوزه‌ها از ارائه روش و مقاله فراتر رفته‌ و ظرفیت عملی کردن این ایده‌ها و ساخت دستگاه‌های صنعتی در تعداد انبوه را دارند.

برگزاری 16 کارگاه آموزشی علوم محیط زیستی توسط اساتید مجرب در کنار غرفه‌ها در نمایشگاه پسماند, از نکات مثبت قابل توجه در برگزاری این نمایشگاه‌ها بودند.

برگزاری نمایشگاه خالی از ایراد نبود و عدم حضور شرکت‌های بزرگ فعال در زمینه محیط زیست و تعدد غرفه‌های خالی در هر دو نمایشگاه محیط زیست و پسماند, شدیدا به چشم می‌آمد. همچنین با وجود تعدد موضوعات و شاخه‌ها در زمینه محیط زیست, تمرکز شرکت‌هایی که حضور یافته بودند تنها در چند موضوع محدود استفاده از پساب, تصفیه آب و ..., بود که با توجه به گستردگی حوزه محیط زیست, این مورد نیز نکته منفی دیگری در کارنامه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست محسوب می‌شود.

نکته دیگری که در برگزاری این 2 نمایشگاه وجود دارد, عدم تایید نمایشگاه محیط زیست از جانب سازمان حفاظت محیط زیست است؛ نام و لوگوی سازمان حفاظت محیط زیست در پوستر سومین نمایشگاه بین‌المللی پسماند, بازیافت، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته به چشم می‌خورد و حسن پسندیده, مدیرکل دفتر پسماند سازمان محیط زیست در افتتاحیه این نمایشگاه شرکت کرد اما در مقابل, در نوزدمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست اثری از سازمان و یا نمایندگان آن دیده نشد.

روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرده است که این عدم حضور به علت عدم دعوت از نمایندگان سازمان برای شرکت در این نمایشگاه بوده است. سازمان محیط زیست برنامه دارد تا با هدف ارائه آخرین اقدامات سازمان‌های مردم‌نهاد و همچنین تولیدات محیط زیستی صنایع داخلی و خارجی, نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست را در نیمه اول خردادماه سال 1401 برگزار کند.

در گفت‌وگوی خبرنگار تسنیم با نمایندگان و مسئولین شرکت‌های حاضر در نمایشگاه محیط زیست و نمایشگاه پسماند؛ عدم اعتماد سرمایه‌گذاران به تکنولوژی داخلی, تحریم و نوسانات بازار ارز, مافیای تولید و واردات تکنولوژی‌های روز محیط زیستی, عدم ارتباط صحیح بین شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعتگران و طولانی و دشوار بودن روند انعقاد قرار داد میان دانش‌بنیان‌ها و نهادهای دولتی سرمایه‌گذار را از جمله چالش‌های موجود در زمینه تولد فناوری‌های محیط زیستی در کشور عنوان کردند.

شرکت‌کنندگان ایراداتی را نیز به نحوه تحویل غرفه‌ها وارد کردند و از اختلاف تعرفه زیاد بین غرفه‌های بین‌المللی و غرفه‌های داخلی ناراضی بودند.

شرکت‌های داخلی چالش‌های مدیریت پسماند را به فرصت تبدیل کرده‌اند برگزاری نمایشگاه محیط زیست الزامی است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان محیط زیست سازمان محیط زیست نوزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست نمایشگاه محیط زیست سازمان محیط زیست محیط زیستی عدم حضور غرفه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • حضور غرفه سیستان و بلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • حضور استان اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴)
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان