Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، این دستورالعمل در شرایطی از سوی محمدمهدی برادران، معاون امور صنایع عمومی وزارت صمت مورد پیگیری قرار گرفته که نه تنها دنیا در حوزه چرم طبیعی ایران را یکی از تولیدکنندگان صاحب نام می شناسد، بلکه تولیدکنندگان حوزه چرم مصنوعی نیز در شرایط بسیار مناسبی اقدام به تولید می کنند؛ ضمن اینکه به نظر نمی رسد در  شرایط کنونی که منابع ارزی کشور همچنان با محدودیت مواجه است، باز کردن راه کالاهایی همچون کیف، کفش، پوشاک یا مواردی از این دست چندان به صلاح باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این میان تولیدکنندگان بر این باورند که توانایی تولید کفش های چرم طبیعی و مصنوعی به صورت کامل در کشور وجود دارد و نیازی به واردات نیست؛ هر چند اغلب تولیدکنندگان نیز با وجود فضای رقابتی با شرکای خارجی خود مخالفتی ندارند؛ اما تجربه های تلخ گذشته آنها در حوزه ورود کفش های بی کیفیت خارجی و عدم نظارت دقیق بر بازار و حرکت دقیق واردکنندگان کفش بر ریل تعیین شده از سوی دولت نیز این نگرانی را برای آنها به وجود آورده که این بار هم باز تولیدکنندگان زیر چرخ کالاهای بی کیفیت خارجی له شوند و دستاوردهای سنوات گذشته آنها از بین برود. 

گشت و گذاری در بازار هم این موضوع را کاملا نشان می دهد که سطح توانایی تولید، قیمت و کیفیت محصولات تولیدی ایران در تمامی رده های  با وضعیت مناسبی مواجه است و تنها در حوزه کفش های ورزشی حرفه ای ممکن است برخی کمبودهایی وجود داشته باشد؛ در غیر این صورت در حوزه کیف و کفش به لحاظ تنوع کیفیت و قیمت و حتی طرح به طور قطع کمبودی وجود ندارد. 

نکته حائز اهمیت آن است که تولیدکنندگان نگران این هستند که آزادسازی واردات کفش و کیف لطمه اصلی را به سرمایه گذاری های صورت گرفته آنها در سنواتی وارد کند که واردات ممنوع بوده و اجازه رشد به صنایع داخلی داده شده است.

حالا این سوال از سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت مطرح است که چرا با وجود ظرفیتها و توانمندی های بسیار بالایی که در صنعت کفش و کیف ایران وجود دارد؛ قرار است اجازه واردات تحت هر طرح و برنامه ای از سوی این وزارتخانه داده شود؛ به خصوص اینکه تولیدکنندگان ظرف سنوات گذشته از رشد بسیار مناسبی در این حوزه برخوردار بوده اند و البته مهمتر از همه آنکه منابع ذی قیمت ارزی ایران به جای واردات کالاهای مصرفی و تمام شده که تولید داخلی آنها از رشد مناسب و وضعیت قابل قبولی برخوردار است، به سمت واردات تکنونولوژی و دانش فنی تولید کیف و کفش هدایت گردد. 

صحبت خبرنگار اقتصاد آنلاین با تولیدکنندگان کفش حکایت از آن دارد که آنها نگران از واردات اجناس استوک و کمتر از ١٠ دلاری کفش در بازارهای جهانی است که می تواند ضربه شدیدی را بر صنعت کفش ایران وارد نماید. 

آنها می گویند دولت قادر بر نظارت در بازار کفش بعد از آزادسازی واردات نیست و اگر این دستورالعمل تصویب نهایی و ابلاغ شود، به طور قطع واردات کالاهای استوک رونق گرفته و کالاهای بنجول و کم کیفیت برخی کشورها، پای خود را بر گلوی تولیدکنندگان ایرانی فشار خواهند داد. 

به خصوص آنکه در شرایط دو سال اخیر که کرونا روزهای اوج خود در دنیا را سپری کرده است، انبارهای پر بسیاری در کشورهای مختلف وجود دارد که کالاهای آنها بی مشتری مانده و استوک شده اند؛ پس اینها پتانسیل ورود به ایران و صرف منابع بسیار ارزی را دارند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کفش واردات تولید کفش واردات کفش آزادسازی واردات وزرات صمت تولیدکنندگان کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۸۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق

به گزارش خبرگزاری مهر، در ساعات پایانی شنبه شب و بامداد یکشنبه ۲۶ فروردین، نیروهای مسلح ایران با انجام حملات ترکیبی با استفاده از موشک‌های بالستیک، کروز و پهپاد اهدافی را در منطقه نقب و پایگاه هوایی نواتیم در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داد. سپاه با انتشار بیانیه‌ای نام این عملیاتی انتقامی علیه رژیم صهیونیستی را «وعده صادق» نامید؛ عملیاتی که دفاعی مشروع در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق بود. در پی این عملیات، کشورهای غربی نگران واکنش‌های بعدی ایران در صورت اقدامات احتمالی تنش زای رژیم اشغالگر قدس بوده و در تماس‌های مکرر، نتانیاهو را از اقدامات احساسی برحذر می‌داشتند.

اما در این میان واکنش‌های قابل تاملی را از مقامات نظامی و سیاسی در آلبانی شاهد هستیم.
در اولین واکنش سفیر رژیم صهیونیستی در آلبانی طی یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد هدف بعدی موشک‌های ایرانی، آلبانی است.


آگیم نشو سفیر سابق آلبانی در ایالات متحده هم نیز مدتی بعد در مصاحبه با تلویزیون تاپ چنل آلبانی از یک پیام محرمانه امریکا پرده برداشته و گفت: «ما به عنوان یک کشور کوچک باید در سیاست‌هایمان بسیار محتاط باشیم. مهمترین مسئله برای ما تامین امنیت کشورمان هست. این یک خطر واقعی است، زیرا نامه نمایندگان کنگره آمریکا در مورد مجاهدین را داریم که گفته‌اند تصور می‌شود از دیگر کشورهای مبدأ علیه آلبانی حمله موشکی انجام شود که برای جلوگیری از رعب و وحشت در بین مردم، پنهان شد.»


همچنین ژنرال سادر لشای نظامی برجسته آلبانیایی و وزیر اسبق این کشور، نیز طی مصاحبه با برنامه «بریکینگ» ادعا کرد: «ما باید در سطح حملات هیبریدی، عملیات‌های برون مرزی ایران و سایر اقدامات احتمالی ایران هوشیار باشیم. موشک‌های بالستیک آن‌ها می‌توانند به اطراف آلبانی برسند»


با توجه به این واکنش‌های فوق، سوالی که به ذهن متبادر می‌شود این است که چرا همزمان با عملیات وعده صادق مسئولین آلبانیایی چنین واکنش‌هایی داشته و نگران از حمله قریب الوقوع موشک‌های ایرانی بودند؟


بی شک علت اصلی این نگرانی و هراس، میزبانی این کشور از منافقین می‌باشد. مقامات آلبانی به خوبی می‌دانند که همکاری راهبردی و گسترده‌ای بین گروهک تروریستی منافقین و رژیم صهیونیستی برقرار است. همکاری یگان تروریسم مجازی و سایبری منافقین به عنوان بخشی از اکانت‌های فارسی زبان اسرائیل، نقش و همکاری منافقین در جاسوسی هسته‌ای، همکاری منافقین در ترور دانشمندان هسته‌ای، همکاری میدانی و اطلاعاتی منافقین با رژیم صهیونیستی در جنگ سوریه و موضوعاتی مانند ترور شهید مصطفی بدرالدین، نقش منافقین در شهادت شهید فخری زاده و… تنها بخشی از همکاری مابین گروهک تروریستی منافقین و رژیم منحوس صهیونیستی است و مقامات آلبانی با اطلاع از این سابقه، نگران واکنش ایران می‌باشند.

کد خبر 6088715 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • لهستان عبور خودروهای نظامی اوکراین از خاک خود را ممنوع کرد
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • فوتبال زیر ۱۸ سال کافا؛ پیروزی پرگل دختران ایران برابر تاجیکستان
  • فوتبال جوانان کافا؛ برتری دختران ایران برابر تاجیکستان
  • قهرمانی کافا در مشت دختران زیر 19 سال
  • هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید