Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، نفت برنت به بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه بازگشت و در ابتدا بیش از هفت دلار افزایش پیدا کرده بود زیرا آماده باش هسته ای و محدودیتهای پرداخت بانکی نگرانیها نسبت به وضعیت صادرات نفت روسیه و مختل شدن احتمالی آن را تشدید کرد. روسیه دومین تولیدکننده بزرگ نفت جهان است و حدود ۱۰ درصد از تقاضای جهانی را تامین می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهای معاملات نفت برنت سه دلار و ۹۵ سنت معادل چهار درصد افزایش یافت و به ۱۰۱۰ دلار و ۸۸ سنت در هر بشکه رسید. قیمتها در ابتدای معاملات تا مرز ۱۰۵ دلار و هفت سنت صعود کرده بود. نفت برنت هفته گذشته پس از آغاز حمله روسیه به اوکراین، به ۱۰۵ دلار و ۷۹ سنت صعود کرده بود که بالاترین قیمت در هفت سال اخیر بود.

قرارداد نفت برنت برای تحویل در آوریل روز دوشنبه منقضی می شود.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا چهار دلار و ۵۵ سنت معادل پنج درصد افزایش یافت و به ۹۶ دلار و ۱۴ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا که هفته گذشته تا مرز ۱۰۰ دلار و ۵۴ سنت پیشروی کرده بود، ابتدای معاملات روز جاری تا ۹۹ دلار و ۱۰ سنت صعود کرده بود.

دانیل هاینس، استراتژیست کالای گروه ANZ گفت: اقدامات آمریکا و اروپا برای حذف برخی از بانکهای روسیه از سیستم سوئیفت، نگرانیها نسبت به مختل شدن عرضه در کوتاه مدت را برانگیخته است. این ریسک برای عرضه، بزرگترین ریسکی است که تاکنون مشاهده کرده ایم و در شرایط کمبود عرضه در بازار پیش می آید.

ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه روز یکشنبه با اشاره به بیانیه‌های خصمانه سران ناتو و تحریمهای اقتصادی گسترده غرب علیه مسکو، نیروهای بازدارنده هسته ای روسیه را در وضعیت آماده باش قرار داد.

استفن برنوک، کارگزار نفت شرکت پی وی ام گفت: تصمیم پوتین برای آماده باش نیروهای بازدارنده هسته ای روسیه، سیگنال واضح و نگران کننده ای است که از قیمتهای نفت پشتیبانی خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، وخامت بحران اوکراین چند روز پیش از نشست وزیران اوپک پلاس روی داده است. انتظار می رود این گروه که روسیه هم در آن حضور دارد، برنامه افزایش تولید ماهانه به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز را ادامه دهد.

منبع: ایسنا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: روسیه قیمت نفت نفت خام نفت برنت بازار جهانی نفت تحریم روسیه قیمت نفت برنت آماده باش نفت برنت هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه می‌گوید که اروپا باید بحث و مناظره درباره توسعه قابلیت تدافعی انحصاری قاره سبز از جمله بازنگری در قوای هسته‌ای خود را آغاز کند.

ماکرون با اشاره به اینکه فرانسه همین حالا هم حمایت ناتو را در کنار خود دارد، گفت: باید فراتر برویم. فرانسه باید از امنیت خود اطمینان حاصل کرده و یک نیروی دفاعی قابل تکیه در سطح اروپا بسازد.

وی همچنین اضافه کرد: حصول اطمینان از امنیت شاید به معنای استقرار سپرهای (سامانه‌های) دفاع موشکی باشد که قادر به ایجاد بازدارندگی برابر استفاده از سلاح هسته‌ای هستند. قابل تکیه هم یعنی در اختیار داشتن موشک دوربرد که باعث بازدارندگی روس‌ها شود.

در بحبوحه جنگ اوکراین، شمار زیادی از رهبران غربی بر تقویت قوای دفاعی کشور متبوع خود تاکید کرده و مدعی شده‌اند که روسیه ممکن است ظرف چند سال آتی به ناتو حمله کند.

با این حال، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه با رد این ادعا، آن را «بی‌معنی» خواند و گفت که آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین حامی و سرمایه‌گذار ناتو، ۱۰ برابر بیشتر از مسکو در حوزه دفاعی هزینه می‌کند. وی همچنین تاکید کرد که تنش‌های ژئوپولیتیکی کنونی، تا حد زیادی به دلیل تصمیم ناتو مبنی بر چشم‌پوشی از منافع امنیتی روسیه ایجاد شده است.

ماکرون در واکنش به موضع وی در قبال سلاح هسته‌ای گفت: گرچه فرانسه تنها در صورت به خطر افتادن منافع حیاتی‌اش از زرادخانه خود استفاده خواهد کرد اما این منافع، بُعد اروپایی هم دارند و این بدان معناست که دکترین هسته‌ای فرانسه باید به اقتدار دفاعی اروپا کمک کند.

وی افزود: موافق گشودن این سرفصل هستم؛ مساله‌ای که متعاقبا باید دفاع ضدموشکی، شلیک موشک دوربرد و سلاح هسته‌ای را شامل شود.

ماکرون چندین سال است که حامی ایجاد یک «ارتش حقیقی اروپایی» است؛ ارتشی که بتواند به طور مستقل امنیت این قاره را تقویت و تامین کند. او ماه جاری هشدار داد که «اروپای امروز، فناپذیر است» و در ادامه خواستار «استقلال راهبردی» اروپا به ویژه در حوزه تولیدات دفاعی شد و مدعی شد که «اروپا باید نشان دهد که هرگز مطیع و وابسته آمریکا نیست.»

کد خبر 6090886

دیگر خبرها

  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد