Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، دکتر سیدمهدی رضایت در مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران که امروز در سالن همایش این دانشگاه برگزار شد، در این خصوص اظهار داشت: این دانشجویان از کشورهای مختلف مانند عراق، افغانستان، پاکستان، هندوستان، نیجریه، اتیوپی، لبنان، فلسطین و گامبیا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هزار و ۳۴۰ دانشجوی خارجی در ۱۳ دانشکده این دانشگاه مشغول فراگیری علم هستند، ادامه داد: در همه مقاطع از جمله کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی و تخصصی و فلوشیپ در این دانشگاه دانشجوی خارجی داریم.

رضایت ادامه داد: در این دوره تعداد فارغ التحصیلان ۱۱۷ دانشجوی خارجی از ۱۶ کشور بودند و در مجموع ۴۰۵ دانشجو تاکنون از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.

وی ادامه داد: برای توسعه جذب دانشجوی خارجی برنامه هایی را در دست اقدام داریم؛ یکی از مهمترین اولویت های این برنامه جذب دانشجو از سایر کشورها مانند کشورهای آمریکای جنوبی و حتی اروپایی است.

خواهان تربیت نیروی متعهد و متخصص هستیم نه تولید مدرک 

دکتر حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکنون پیشرفت های خوبی در حوزه علم و پژوهش داشته است، گفت: این دانشگاه به عنوان قطب علمی بزرگ دانشگاهی کشور جایگاه درخشانی در این زمینه دارد. از پنج ماه اخیر برنامه های خوبی در این حوزه در دست اجرا داریم و امیدواریم دانشجویان فارغ التحصیل خارجی ارتباط خودشان را با این دانشگاه حفظ کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: ما به دنبال تربیت نیروهای متعهد و متخصص هستیم نه تولید مدرک، به همین دلیل به دنبال ارتقای آموزش می باشیم و تحقق این هدف ارزشمند مستلزم حضور فعال و جدی همه بخش ها و نیروها به خصوص استادان، کارمندان است.

قناعتی بیان داشت: دانشگاه های پیشرفته دنیا که به دانشگاه های نسل چهارم مشهور هستند نیز وظایفی دارند که کارآفرینی از مهمترین این وظایف است.

وی افزود: امروزه علم به تنهایی نتوانسته مشکلات بشر را حل کند و انسان نیاز به اخلاق و موضوعاتی شبیه به آن دارد تا بتواند مشکلات خود را حل کند. به‌رغم پیشرفت های بشری، هرچه جلوتر می رویم، جنگ های متعددی در بین برخی از ملت ها رخ می دهد یا برخی از گروه های بزرگ اقتصادی بین المللی از وضعیت موجود سوءاستفاده می کنند که نشان دهنده جایگاه والای اخلاق است.

قناعتی با اشاره به اینکه امروزه جهانی بودن واژه ای است که باید بیشتر به آن فکر کنیم و به عبارتی به آن بیشتر نیاز داریم، اظهار امیدواری کرد که فارغ اتحصیلان خارجی بتوانند خدمت مناسب را به مردم ارایه دهند.

دکتر غلامرضا حسن زاده، دکتر محمود قاضی خوانساری، دکتر داریوش کمال هدایت، دکتر علیرضا ایمانی، دکتر فاطمه دیباجی، دکتر مجتبی مجتهدزاده، دکتر خاطره سیلانی، دکتر مینا رنجبران و دکتر احمدعلی حنفی بجد به عنوان استادان برتر معرفی و از آنان تقدیر به عمل آمد. همچنین دانش آموختگان خارجی برتر معرفی و تجلیل شدند.

برچسب‌ها مراسم تجلیل دانشجو دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مراسم تجلیل دانشجو دانشگاه علوم پزشکی تهران مراسم تجلیل دانشجو دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشجوی خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۹۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پی انتشار اخباری درباره انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

بر این اساس شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده برای تحقق اهداف مذکور تشکیل شده و برخی از کارکرد‌های مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیئت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استاندارد‌های دانشگاه تهران
• تعیین راهبرد‌ها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست‌بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظر‌های سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگو‌های علمی و نهاد‌های پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکار‌ها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکار‌های عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که رئیس دانشگاه تهران آنها را منصوب کرده است یا خواهد کرد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران برای ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیئت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد