Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@02:04:53 GMT

هشدار درباره بادکنک‌های نیتروژنی

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۹۹۴۹

هشدار درباره بادکنک‌های نیتروژنی

اتاق اصناف ایران طی اطلاعیه‌ای نسبت به خطرات استفاده از گازهای اشتغال‌زا و سمی برای پر کردن بادکنک توسط شهروندان و واحدهای صنفی هشدار داد. ناطقان:  در این اطلاعیه آمده که بعضی از افراد ناآگاه برای پر کردن بادکنک‌های جشن‌ و همایش به جای گاز هلیوم از گازهای اشتعال‌زا و سمی ارزان قیمت از جمله گاز نیتروژن استفاده می‌کنند که فوق‌العاده خطرناک است و قدرت انفجار و تخریب بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






به همین خاطر، اتاق اصناف ایران در ابلاغیه‌ای، با اشاره به نامه‌های مکرر اتحادیه کشوری صنف فروشندگان و تولیدکنندگان گازهای طبی و صنعتی به اتحادیه‌ها و نهاده، اتاق‌های اصناف سراسر کشور را موظف کرده تا برای حفظ جان شهروندان و جلوگیری از هرگونه حوادث ناگوار به اتحادیه‌های مرتبط و واحدهای صنفی اطلاع‌رسانی کنند و نظارت کافی برای استفاده نشدن از گاز نیتروژن در واحدهای صنفی داشته باشند.

 گاز هلیوم، گازی است بی‌خطر و غیرقابل اشتعال که به علت سبکتر بودن از هوا، در بالن‌ها و بادکنک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما در حال حاضر به دلیل افزایش قیمت این گاز، عده‌ای از گاز خطرناک نیتروژن استفاده می‌کنند.

حدود دو ماه پیش هم رئیس اتحادیه کشوری گازهای طبی و صنعتی از فوت دو نفر به دلیل حادثه ناشی از استفاده از گاز هیدروژن در بادکنک در روزهای اخیر خبر داده و هشدار داده بود که افزایش قیمت گاز هلیوم باعث شده تا عده‌ای سودجو برای شارژ بادکنک و بالن‌ها در مراسم‌های تولد و مناسبت‌ها از گاز هیدرژون به جای گاز هلیوم استفاده کنند که ممکن است منجر به آتش سوزی یا انفجار شود.

در همان زمان قیمت هر سیلندر ۵۰ لیتری گاز هلیوم هشت میلیون و هر سیلندر ۴۰ لیتری گاز هیدروژن حداکثر ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده بود.
منبع: ایسنا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: گاز هلیوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۹۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره ترویج و امور تشکل‌های سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی و به خصوص برگردان کردن خاک است.

محمد تقی یداللهی ۱۲ اردیبهشت در بازدید از مزرعه کشت مستقیم و حفاظتی علی عسکری در روستای ثمرجان بخش مرکزی نیشابور اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی دولت، تأمین محصولات استراتژیک به خصوص گندم است.

وی در ادامه به نقش تشکل‌های قوی و حضور نمایندگان کشاورزان اشاره کرد و افزود: علی‌رغم اینکه از سال ۱۳۸۶ بحث کشت حفاظتی در کشور مطرح شده، ولی متأسفانه هنوز تولید و استفاده از گاو آهن برگردان دار ادامه دارد.

رئیس اداره ترویج و امور تشکل‌های سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اذعان کرد: با برگردان کردن خاک، موجودات مفید خاک و بقایای آلی در معرض تابش و حرارت از بین خواهند رفت تا جایی که ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی به خصوص برگردان کردن خاک است.

وی ایجاد لایه سخت کفه شخم در عمق ۲۵ سانتی‌متری خاک، عدم حفظ رطوبت خاک، مصرف بالای بذر، عدم سبز یکنواخت در سطح مزرعه، ایجاد بانک علف‌های هرز را، از سایر معایب روش شخم برگردان دار عنوان کرد.

یداللهی تصریح کرد: وضعیت کشاورزی با توجه به بحران آب و قطعی‌های برق و افزایش قیمت نهاده‌ها و ادوات کشاورزی، ما را به سمت کشاورزی کم نهاده و اقتصادی که بازدهی مناسبی داشته باشد سوق داده است.

علی عسکری مالک مزرعه در این بازدید ترویجی با اشاره به اینکه در این نوع کشت با صرف کمترین وقت و انرژی، نتایج خوبی برای وی به ارمغان آمده، یادآور شد: کشاورزی بدون عملیات خاک‌ورزی و مستقیم چهار اصل را دنبال می‌کند که کاهش خاک ورزی و حذف شخم برگردان با روش‌های کشت مستقیم و کشت روی پشته‌های دیم، تردد کمتر و کنترل ترافیک و مشخص شدن ترددها، مدیریت بقایای گیاهی و رعایت تناوب زراعی و تنوع محصول با عمق‌های مختلف و ریشه‌های متفاوت جهت استفاده بهتر از عناصر غذایی از مهمترین این اصول می‌باشند.

در پایان این بازدید ترویجی، کشاورزان ضمن بازدید از مزرعه با نحوه کار دستگاه کاملاً آشنا شدند و به سؤالات آنها در این خصوص پاسخ داده شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • قیمت سکه امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • وعده رییس اتحادیه بارفروشان برای قیمت پیاز/یک کیلو پیاز چند؟
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • قیمت سکه امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳