Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، تامین قطعات و تجهیزات کاربردی در صنایع مختلف از جمله نیازهای زیرساختی است که تامین داخلی آنها می تواند کشور را از وابستگی به بازار واردات رها کند.

صنایع مختلفی در کشور فعالیت می‌کنند که برای ادامه حیات خود نیازمند تامین قطعات و تجهیزاتی هستند که خرید آنها از بازار جهانی پرهزینه و سخت است؛ اما حمایت از تولید داخلی و باور به توانمندی‌های دانشی و تخصصی جوانان و متخصصان ایرانی، مهم‌ترین کاری است که می‌تواند به کاهش سهم بازار واردات و تامین نیازها به شکلی بومی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال تامین نیازهای فناورانه سازمان هواشناسی می‌تواند به دقت و کیفیت تشخیص‌ها با هزینه کمتر و به کمک محصولات داخلی منجر شود. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز به عنوان حامی محصولات ایران‌ساخت در تلاش است تا با اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های گوناگون به تحقق این موضوع کمک کند.

پروژه‌هایی چون «طراحی و پیاده سازی سامانه یکپارچه اطلاعات مکانی-زمانی تحت وب برای پیش‌بینی و پایش برخط هواشناسی»، «تجهیز و ساخت ایستگاه خودکار هواشناسی»، «تجهیز و ساخت سنجنده اندازه‌گیری ذرات و گازها»، «تجهیز و ساخت دیدسنج روی باند»، «تجهیز و ساخت سیلومتر»، «رادار هواشناسی باند x با برد ۱۵۰ کیلومتر»، «رادیو سوند هواشناسی»، «رادار هواشناسی باند c با برد ۲۵۰ کیلومتر» و «رادار موج ساحلی» در این زمینه با همکاری ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال اجرا است.

کد خبر 5435583 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان هواشناسی شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اوکراین حمله روسیه به اوکراین روسیه شرکت دانش بنیان فناوری فضایی آخرین اخبار اوکراین تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی جنگ اوکراین اینترنت ایرانسل باکتری شرکت ارتباطات زیرساخت تجهیز و ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۱۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری روح الله دهقانی در بخشی از حکم انتصاب میرآبادی آورده است: با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می‌رود علاوه بر انجام کلیه مأموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذیربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام نمائید.

کد خبر 6096937 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان