Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@19:00:17 GMT

نقش آفرینی تخصصی بسیج دانشجویی در حوزه هنر

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۸۱۰۵۰

نقش آفرینی تخصصی بسیج دانشجویی در حوزه هنر

معاون فرهنگی هنری بسیج دانشجویی استان اصفهان گفت: هشت انجمن در بسیج دانشجویی فعالیت دارند که انجمن های فیلم، تئاتر، ادبیات داستانی، شعر و عکس مهم ترین انجمن ها است.

به گزارش خبرنگار ایمنا؛ مرادی، معاونت فرهنگی هنری بسیج دانشجویی استان اصفهان در نشست خبری انجمن ملی فیلم ققنوس بسیج دانشجویی استان اصفهان که امروز _دوشنبه نهم اسفندماه_ برگزار شد با بیان اینکه انجمن ملی فیلم ققنوس بسیج دانشجویی استان اصفهان فعالیت خود را از ابتدای امسال با طراحی خاص در هریک از استان‌ها و با توجه به استعداد هر استان آغاز کرد، گفت: با ورود ادبیات مسئله محور و پرداختن بسیج دانشجویی به مقوله مسئله محوری، اهمیت پرداختن به نقش آفرینی تخصصی در حوزه هنر بسیج بیش از پیش احساس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرادی افزود: انجمن‌های هنری بسیج دانشجویی چند سال با عنوان جشنواره سراسری هنری ققنوس در وسعت وسیع فعالیت می‌کردند، یعنی بسیج دانشجویی هر استان در تمام ابعاد هنری فعالیت می‌کرد و برآیند این اتفاقات و رخدادهای مختلف در جشنواره ققنوس منعکس می‌شد.

وی اظهار کرد: هشت انجمن در بسیج دانشجویی فعالیت دارد که ازجمله مهم ترین این انجمن ها می توان به انجمن های فیلم، تئاتر، ادبیات داستانی، شعر و عکس اشاره کرد.

جهاد هنری در مناطق محروم

امین جواهری، دبیر کشوری انجمن ملی فیلم ققنوس بسیج دانشجویی نیز در این نشست با بیان اینکه استقبال دانشجویان از جشنواره ققنوس، ما را به این فکر واداشت که به صورت جدی تر ورود پیدا کنیم و انجمن‌های تخصصی راه بیندازیم، گفت: کلمه تخصص برای ما در حوزه بسیج بسیارمهم و حائز اهمیت است و همیشه به حضور هنرمند متعهد متخصص تاکید داشته ایم.

وی بابیان اینکه یکی از اهداف ایجاد انجمن تخصصی دانشجویی فیلم ققنوس، وجود ژست‌های سازمانی نسبت به بچه‌های انقلابی بود، ادامه داد: مهم ترین مسئله‌ای که به دنبال آن هستیم جهاد هنری است که در مناطق محروم در زمینه فرهنگی به آن پرداخت نشده است. جهاد هنری یکی از کارکردهای اصلی انجمن فیلم ققنوس است و باید مناطق محروم شناسایی شود و فعالیت های فرهنگی در حوزه فیلم، تئاتر، ادبیات و سایر حوزه های مرتبط در مناطق محروم اتفاق بیفتد.

ماندگاری هنر بر اساس اصل هنر

امین علویان، دبیر انجمن فیلم ققنوس بسیج دانشجویی استان اصفهان نیز با اشاره به اهداف این انجمن اظهار کرد: قصد این است که کشف استعدادیابی هنری و فرهنگی به صورت عملی انجام شود که دراین خصوص سازمان دهی و سامان دهی به این افراد از طریق آموزش، توانمندسازی اعضای انجمن و معرفی به دستگاه‌های مرتبط با بسیج صورت می گیرد. ضمن اینکه تولید آثار از مبتدی تا پیشرفته و تقویت دانشجویان هنرمند به عنوان یکی از بازوهای انجمن و الگوسازی در همه ابعاد هنری مورد تاکید انجمن ملی فیلم ققنوس بسیج دانشجویی استان است.

علویان بااشاره به شعار انجمن ملی فیلم ققنوس بسیج دانشجویی استان اصفهان باعنوان "ماندگاری هنر بر اساس اصل هنر"، گفت: اصل هنر از دیدگاه ما، هنری است که در راه پیشرفت جمهوری اسلامی ایران استفاده شده و هنری متعهد باشد و سیاه نمایی نکند.

وی اظهار کرد: افتتاحیه انجمن ملی فیلم ققنوس بسیج دانشجویی استان اصفهان سه شنبه دهم اسفندماه از هفت ونیم صبح در گلستان شهدا برگزار خواهد شد و همزمان آیین گرامیداشت شهید عبدالرسول زرین نیز برگزار می شود.

ساعت ٩: ٣٠‬ تا ۱۲ ورکشاپ فیلم نامه نویسی باحضور مهدی عظیمی میرآبادی و ساعت ۱۴ تا ۳۰:‏۱۶ ورک شاپ کارگردانی باحضور امین جواهری برگزار خواهد شد.

همچنین چهارشنبه یازدهم اسفندماه نشیت هم‌اندیشی بازیگری با حضور سیاوش چراغی پور تشکیل خواهد شد و ساعت ١٨: ٣٠ تا‬ ٢١: ٣٠ نیز اکران دو فیلم "زندگی در شمال" ساخته امین جواهری و "فشن" از فردین انصاری در سالن سیتی سنتر شماره شش به نمایش درخواهد آمد.

کد خبر 558681

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بسیج دانش آموزی جشنواره فیلم هنر انقلابی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فيلمسازي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۱۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدعیان آزادی بیان استاد دانشگاه را به زمین می‌اندازند!

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، اولین نشست قرارگاه علم و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور با حضور معاونین علمی و پژوهشی، معاونین فناوری و نوآوری در مراکز بسیج اساتید استانی، دفاتر هماهنگی و تهران بزرگ با موضوع تشریح برنامه‌ها و ماموریت‌های سال ۱۴۰۳ با حضور رئیس سازمان بسیج اساتید کشور برگزار شد.

در این نشست محمدرضا مردانی رییس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن تبریک روز معلم و روز استاد و هفته معلم از تلاش‌ها و زحمات مخلصانه اساتید بسیجی تشکر و قدردانی کرد.

وی گفت: خدمت در بسیج خدمت در مدرسه عشق و لشکر مخلص خداست. ان‌شاءالله این خدمات اساتید در لوح محفوظ پروردگار ثبت شده و ما همگی جزو یاران امام زمان در دوره آخرالزمان باشیم.

مردانی در ادامه از تلاش‌های معاونین علمی و پژوهشی و فناوری و نوآوری سازمان تشکر کرده و افزود: از مهم‌ترین بخش‌های سازمان بسیج اساتید حوزه علم و فناوری است. بسیج اساتید در بستر نهاد علم شکل گرفته است و در آئین‌نامه اجرایی این سازمان نوشته شده «بسیج اساتید در دانشگاه تشکیل می‌شود برای کمک به نهاد علم، کسب مرجعیت علمی و کمک به نظام حکمرانی در مواقع حساس».

وی اسلامی شدن دانشگاه‌ها را از اهداف و برنامه‌های بسیج اساتید عنوان کرده و گفت: بسیج اساتید همواره با دانشگاه است و برخی تعبیر می‌کنند بسیج اساتید بر دانشگاه است و یا در دانشگاه اما ما همواره گفتیم بسیج اساتید با دانشگاه و همراه دانشگاه است. حضور اساتید اثرگذار در بسیج اساتید هم جایگاه علمی و اندیشه‌ای و تاثیر علمی شاخصی دارد و باید بهترین استادها در بالاترین مقام‌ها در بسیج اساتید در مباحث علمی پرچم‌دار باشند. آنان که میدان دار و تلاش‌گرند و مرزهای علمی را می‌پیمایند از بسیج اساتید باشند.

این استاد دانشگاه به پیشرفت‌های دانش فضایی، هسته‌ای، نانوتکنولوژی، پزشکی اشاره کرده و از لزوم جذب اساتید تلاشگر با روحیه جهادی که با تفکر الهی گام برمی‌دارند سخن گفته و افزود: به عنوان مهم‌ترین اولویت‌ها باید سراغ جذب و محوریت قرار دادن این اساتید رفت. اساس حرکت علمی در راهبرد بسیج اساتید را نباید فراموش کرد. اگر بخواهیم منویات امامین انقلاب را در دانشگاه به نتیجه برسانیم باید با نگاه علمی، نگاهی که رهبری در پیامشان می‌فرمایند همه در حوزه علم راهبردی و نرم و بحث‌های کاربردی علاوه بر استفاده از تازه‌های علمی دنیا اهل اجتهاد باشیم، حرکت کنیم.

رییس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین تاکید کرد: باید دوگانه‌ها را توجیه کرد و موضوعات اصلی را در دستور کار قرار دهیم که تحقق منویات مقام معظم رهبری در این بستر انجام شود. ماموریت‌محوری و مسئله‌محوری آموزش عالی دغدغه نظام و مقام معظم رهبری است. استاد بسیجی در صیانت از دستاوردها مشکل مردم را حل کنند. مشکل اساسی مردم امروز معیشت، اقتصاد، رفاه و مسکن است. چه کسی باید این‌ها را حل کند؟ موضوع عدالت، مسئله شناسی و مسئله‌یابی و یافتن راهکار برای کمک به مسئولان در حل مسائل کشور و مطالبه‌گری از جمله نکاتی است که باید در دستور کار جدی بسیج اساتید باشد. این مهم وقتی نتیجه می‌دهد که عالمانه بررسی شده و به راهکارهای پیاده سازی توجه شود.

وی در ادامه به شعار سال اشاره کرده و گفت: شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» است. چه کسی این نسخه را باید بدهد؟ چه کسی بهتر از استاد می‌تواند در این موضوع مطالعه کرده، نسخه نوشته و مشارکت نماید؟ باید در زیست بوم راهکارها بررسی شده و به مسئولان ارائه شود تا این فرمان ولی امر مسلمین محقق شود.

مردانی سپس از لزوم تشکیل کارگروه شعار سال و پیدا کردن راهکارهای تحقق آن در هر زیست بوم، در سطح استانی و ملی خبر داد و در کنار برنامه‌های تخصصی سالانه بر بررسی این مهم تاکید کرده و از اساتید خواست میدان دار کار علمی باشند. در بسیج علمی یا معاونت علمی استان اساتید میدان دار و محور باشند.

وی به ظرفیت‌های خوب دانشگاه در موضوع مرجعیت علمی اشاره کرده و افزود: باید از ظرفیت اساتید بر اساس رشته و گرایش تخصصی‌شان استفاده کرد و برای اساتید ماموریت تعریف کرد. تعیین وظیفه و ماموریت برای استاد برای او مسئولیت سازمانی و شرعی ایجاد می‌کند. اساتید یک وظیفه عمومی دارند در عمل به واجبات دینی و رفع نیازهای انقلاب اسلامی برای دفاع از آرمان‌های انقلاب به عنوان یک مسلمان که در صحنه جهاد تبیین گره‌های ذهنی را حل کنند. در تبیین و امید آفرینی در حوزه عمومی و هم و در موضوعات تخصصی اساتید می‌توانند نقش آفرین باشند و با تخصص خود در علوم مختلف و فناوری‌های جدید و نو در حل مشکلات و برای تحقق تمدن‌سازی نوین اسلامی و اهداف بیانیه گام دوم اثرگذار باشند.

مردانی عنوان کرد: هر استاد بر اساس رشته خود وظیفه‌ای را انجام دهد. کتاب یا پایان نامه‌ها را هدایت کند، ۳۶ هزار عضو هیات علمی حتی اگر ۱۰ هزار نفرشان پایان نامه‌ای را در راستای آرمان‌های انقلاب اسلامی جهت‌دهی کرده و فعالیت‌های دانشجویان را به سمت و سوی اهداف انقلاب هدایت کنند حرکت عظیمی شکل خواهد گرفت. هر استادی با ۵۰ شاگرد که دارد می‌تواند تشکیل حلقه علمی دهد و با این ظرفیت‌ کارهای خوبی انجام خواهد شد.

رییس سازمان بسیج اساتید کشور همچنین بر تقویت جنبه تربیتی و شاگرد پروری در بسیج اساتید و توجه اساتید به موضوعات دانشجویان و حل گره‌های ذهنی آنان، پاسخ به ابهامات و رفع شبهات در شرایط کنونی که دشمن مدام شبهه فراکنی می‌کند تاکید کرده و گفت: استادان تخصصی اگر یک جمله بگویند از زاویه تخصص خود دانشجویان بیشتر از هر کسی می‌پذیرند. استاد تخصصی اگر در موضوعی ورود کند با توجه به رتبه عالی علمی که دارد، سخنش را دانشجو پذیراست چون جایگاه فرهیختگی علمی دارد. در حوزه جهاد تبیین با نگاه به تخصص و دیپلماسی علمی و ارتباط با دانشگاه‌های جهان همزمان با خیزش دانشجویی در دنیا و آمریکا و اروپا فرصت مغتنمی است که این ارتباط را تقویت کنیم.

وی افزود: در موضوع خیزش دانشجویان جهان به صورت فراگیر ما در دانشگاه و در سطح ملی دو وظیفه داریم یکی حمایت از این خیزش و حرکت آزادی‌خواهانه و دیگری استفاده از آن برای روشنگری در میان جوانان خودمان. کسانی که با لعاب و روکش حقوق بشر و آزادی بیان، به قرآن سوزی و اهانت به مقدسات دینی می‌پرداختند امروز برای جلوگیری از هر گونه روشنگری نسبت جنایات رژیم صهیونیستی، استاد و پروفسور دانشگاه را روی زمین پرت می‌کنند!

مردانی در ادامه به جشنواره علمی شهید چمران پرداخته و هدف این جشنواره را تقویت رویکرد تخصصی و علمی اساتید عنوان کرد و افزود: در حوزه علمی این بحث در کنار جهاد تبیین دنبال شود. انتظار از جشنواره علمی چمران آن است که از جشنواره‌های فارابی و خوارزمی هم بالاتر رود. این جشنواره ۲سال دیگر باید بین‌المللی گردد، چون تراز شهید چمران تراز بین المللی بودن است.

تشکیل حلقه‌های علمی از دیگر مطالبات مردانی از اساتید بود. وی گفت: حلقه علمی با گروه‌های مسئله محور متفاوت است، حلقه‌های علمی گروه‌های استاد دانشجو در موضوعات علمی مشخص هستند تا رابطه استاد شاگردی شکل بگیرد. کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی با حضور متخصصین از دیگر موضوعات صحبت مردانی در این نشست بود.

وی ضمن اینکه مسئولین کارگروه‌های قرارگاه کمک به ارتقای حکمرانی را معرفی کرد که برخی از روسای دانشگاه‌های مطرح هستند، افزود این حرکت نمی‌تواند موفق باشد مگر با شکل‌گیری و تقویت حلقه‌های میانی در کمیته‌های استانی. باید اندیشکده‌ها و گروه‌های مسئله محور کنار هم قرار گیرند و شبکه علمی تقویت شود، شبکه سازی در دستور کار بسیج اساتید است. مسئله کمک به نظام حکمرانی یعنی اینکه مشکل کشور را بدانیم و با گروه مسئله محور به سراغ آن رفته و بسته سیاستی تهیه کنیم، همه این کارها با ظرفیت‌های کانون‌های بسیج اساتید در دانشگاه‌های سراسر کشور که به صورت شبکه‌ای عمل کرده و با دانشگاه و رئیس آن ارتباط گرفته و منابع را از طریق معاونین پژوهشی کمیته‌ها دریافت کرده در اختیار اساتید قرار دهند، میسر خواهد شد.

مردانی همچنین گفت باید منابع نیروهای مسلح و سپاه برای انجام حرکت علمی را هدایت کرده با نگاه به جایگاه استادی در حوزه نظری و تئوری و تخصصی میدان دار باشیم، این مسئولیت را عهده دار بوده و به آن توجه کنیم.

کد خبر 6094319

دیگر خبرها

  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • مدعیان آزادی بیان استاد دانشگاه را به زمین می‌اندازند!
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان