Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از پلیس راهور، سردار سید کمال هادیانفر در تشریح این خبر اظهارداشت: پلیس در اجرای قانون مُصِر است اما به طرفیت مردم یعنی تلاش داریم در اجرای مقررات شرایط را برای مردم تسهیل کنیم.

وی ادامه داد: ناگزیر هستیم برای اعمال و اجرای قانون و به منظور جلوگیری از تردد وسایل نقلیه‌ای که دستور قضائی و توقیف دارند یا سرقتی هستند، کنترل‌هایی را در سطح معابر انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور افزود: به همین منظور خودروهایی هم که تخلف دارند، توقیف می‌شوند اما از سال ۹۹ با دستور سردار اشتری فرمانده کل انتظامی تلاش کردیم توقیف‌ها را به حداقل برسانیم.

وی بیان کرد: تا جایی که امکان داشت هیچ خودرویی را برای تخلفات راهبری توقیف نکردیم حتی برخلاف اینکه در قانون تصویب شده خودرویی که بالای یک میلیون تومان جریمه دارد، توقیف شود این میزان را افزایش دادیم و به دو میلیون تومان رساندیم.

به گفته سردار هادیانفر، در سال ۹۹ حدود ۹۷ درصد از خودروهایی که توقیف شده بودند، ترخیص و ۷۵.۵ درصد هم موتورسیکلت‌هایی که توقیف بودند، ترخیص شدند.

وی با اشاره به پیش‌رو بودن مبعث پیامبر(ص) و همچنین نیمه شعبان گفت: به مناسبت این اعیاد بزرگ ابلاغ کردیم در سراسر کشور تمامی خودروها و موتورسیکلت‌هایی که توقیف هستند، با شرایط ویژه ترخیص شوند.

رئیس پلیس راهور اظهارداشت: برای این مهم تسهیلات ویژه‌ای گذاشته‌ایم؛ به عنوان مثال یکی از موانعی که با آن روبرو بودند، میزان بدهی جریمه بود که در این طرح ویژه ابلاغ کرده‌ایم در سراسر کشور افرادی که نمی‌توانند مبلغ جریمه‌شان را پرداخت کنند، برایشان تقسیط شود و هیچ پیش‌پرداختی نگیرند.

وی ادامه داد: این تقسیط یکساله است و مالک وسیله نقلیه می‌تواند در طول یک سال هر میزان که توان دارد، مبلغ جریمه را پرداخت کند. همچنین به اقل رسیدن هزینه پارکینگ یکی دیگر از شرایط این طرح ویژه است.

رئیس پلیس راهور با اشاره به اینکه ۵۶ درصد از وسایط نقلیه‌ای که در پارکینگ‌ها هستند، پرونده قضائی دارند، گفت: بخشی از وسایط نقلیه‌ای که در پارکینگ‌ها هستند، مربوط به تصادفات جرحی و فوتی و بخشی دیگر مربوط به مسائل ارثی و بدهی‌های مربوط به مهریه است. من از همین جا از قضات محترم و همکاران انتظامی تقاضا دارم تا در صورت امکان مراتب ترخیص را برای این وسایط نقلیه فراهم کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای بهره‌مند شدن از این شرایط ویژه ترخیص باید به کجا مراجعه کرد؟ گفت: افراد می‌توانند به ۱۲۰۰ دفاتر پلیس+10 و اپلیکیشن پلیس من مراجعه کنند.

سردار هادیانفر با اشاره به اینکه ساعت کار پلیس راهور برای این طرح ویژه افزایش پیدا کرده است، گفت: این طرح تا آخرین روز کاری سال ۱۴۰۰ یعنی ۲۹ اسفند ادامه دارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در حال حاضر در پارکینگ‌ها چه تعداد خودرو و موتورسیکلت توقیف هستند؟ گفت: در حال حاضر ۲۲۰ هزار خودرو و ۴۶۰ هزار موتورسیکلت در پارکینگ‌ها توقیف و ۵۶ درصد از ۲۲۰ هزار خودرو دارای پرونده قضائی هستند.

رئیس پلیس راهور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا بخشودگی دو برابری جرایم هنوز هم ادامه دارد یا خیر؟ گفت: این بحث با تصویب مجلس شورای اسلامی بوده که تا پایان دی ماه ۱۴۰۰ زمان داشت. فعلاً این مدت تمدید نشده و برنامه‌ای هم برای تمدید آن وجود ندارد.

سردار هادیانفر یادآور شد: اگر بنا باشد این طرح مجدد در مجلس مطرح شود، برای سال ۱۴۰۲ یا ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود. از هموطنان درخواست می‌کنم به امید این طرح، پرداخت جرایم خود را به تعویق نیندازند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تقسیط جریمه توقیف ترخیص رئیس پلیس راهور پارکینگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی

 

به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما،دوربین‌های هوشمند زیادی در سطح شهرها است  که راننده متخلف را شناسایی می‌کنند. 

برخی از رانندگان شاکی هستند که چرا وقتی خودروشان در محل تخلف حضور نداشته،  توسط دوربین ها جریمه شده‌اند.

رییس پلیس راهور فراجا  به تازگی گفته : ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی ارسال می‌شود که برای رفع این خطا باید دوربین‌ها نوسازی شود.

سردار تیمور حسینی افزود : دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرایم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

سردار حسینی گفته : سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:

متاسفانه پلیس راهور به دوربین ها نظارت ندارد سرعت مجاز روی تابلو نرسیده به دوربین راهنمای و رانندگی در پمپ بنزین افتخاری در اتوبان شهید کسایی در تبریز  ۸۰ کیلومتر بر ساعت می باشد ولی  با هر سرعتی عبور کنیم  توسط دوربین ها جریمه می شویم. 

دیگر خبرها

  • ۵۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد توقیف شد
  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها
  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • استفاده از «چراغ زنون» و «استیکر تزئینی» روی خودرو مطلقاً ممنوع است
  • ورود موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور در معابر
  • موتورسیکلت های دوربین دار راهور وارد معابر می شود!
  • برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران/ موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور وارد معابر می‌شود
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​