Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین،  چند روز  پیش وزیر کشاورزی برزیل در سفر به ایران پیشنهاد تهاتر محصولات کشاورزی را داد، امروز سید فخرالدین عامریان، رییس اتاق بازرگانی ایران و برزیل، با دعوت از رسانه‌ها در نشست خبری از ظرفیت‌های این کشور برای توسعه تبادلات تجاری بین دو کشور سخن گفت.

به نظر می‌رسد، با شدت گرفتن جنگ روسیه و اوکراین برزیل به دنبال افزایش تبادلات تجاری در حوزه کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین ارتباط رییس اتاق بازرگانی در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصاد آنلاین درباره توانمندی‌های برزیل برای جایگزینی روسیه و اوکراین در این حوزه تجاری گفت: دو کشور روسیه و اوکراین نقش مهمی در تامین غلات کشور ما دارند، از جمله غلاتی که به صورت قابل توجه از کشورهای اوکراین و روسیه تامین می‌شود ذرت است.

وی ادامه داد: سالانه ۹ میلیون تن ذرت وارد کشور می‌شود که ۴۰ درصد آن از کشورهای اوکراین و روسیه و ۶۰ آن از کشور برزیل تامین می‌شود.

عامریان پیش بینی کرد که بحران در روسیه و اوکراین بازار خوبی برای صادرات اوره و محصولات پتروشیمی ما ایجاد کند زیرا روسیه رقیب اصلی ما در صادرات این گونه محصولات است.

وی با اشاره به سفر اخیرا وزیر کشاورزی برزیل به ایران سفر، اظهار کرد: این سفر فرصتی ایجاد کرده است که، تجارت محصولات کشاورزی را با برزیل همراه با سایر کشور گسترش دهیم.

عامریان همچنین از مذاکراتی با برزیل برای تهاتر کود اوره ایران با خوراک دام این کشور  خبر داد و افزود: قرار بر این است که در اولین اقدام برای تهاتر، هفته آینده محموله اوره به مقصد برزیل می‌رود و به جای آن ذرت وارد کشور شود.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر نیز ما صادرات کود اوره به برزیل را داریم، گفت: سالانه کود اوره به میزان ۴۰۰ هزار تن به برزیل صادر می‌شود که آغاز تهاتر میزان آن افزایش خواهد یافت.

به گفته عامریان، مشکل اصلی تجارت ایران با برزیل تعرفه‌ای نامتوازن است به نحوی که این کشور برای برخی از کالاهای ما عوارض گمرکی ۱۵۰ درصدی در نظر گرفته‌اند، در حالی که این رقم برای محصولات آنها ۴ درصد است.

عامریان میزان صادرات سالانه محصولات کشاورزی ایران به برزیل را ۱۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: میزان صادرات محصولات کشاورزی ایران قابلیت افزایش تا یک میلیارد دلار را داد.

وی از جمله محصولات صادراتی کشور به برای را  پسته، زعفران، خرما، کشمش و فرش برشمرد.

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار اقتصاد آنلاین درباره کشت فراسرزمینی در برزیل

گفت: هم اکنون سرمایه گذاران ایرانی ۶۰ هزار هکتار زمین در برزیل را به کشت سویا وذرت اختصاص داده‌اند که به زودی توسعه بیشتری پیدا خواهد کرد.

رییس اتاق بازرگانی ایران و‌برزیل همچنین از فعالیت فراسرزمینی سرمایه گذاران ایرانی در حوزه کشتارگاهی خبر داد و افزود: سالانه ۱۰۰ هزار تن گوشت منجمد در این کشتارگاه‌ها تولید و به ایران صادر می‌شود که از کیفیت بسیار خوبی بر اساس ضوابط داخلی دامپزشکی کشور برخوردار هستند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برزیل روسیه ذرت اوکراین محصولات کشاروزی جنگ اوکراین جنگ روسیه و اوکراین تامین ذرت محصولات کشاورزی روسیه و اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۳۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی در خصوص فعالیت های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • وزارت کشور روسیه، زلنسکی را در فهرست افراد تحت‌تعقیب قرار داد