Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@05:30:52 GMT

معیشت دشوار با حقوق زیر خط فقر

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۸۴۶۳۳

معیشت دشوار با حقوق زیر خط فقر

این سطور را می‌نویسم به امید اینکه منتشر کنید تا شاید توجهی به برخی اقشار حقوق بگیر بشود که پرداختی‌های بسیار پایین و ناچیزی دارند و در کمتر رسانه‌ای به این مشکل پرداخته می‌شود.

یکسال است ازدواج کرده‌ایم و هنوز در تأمین بدیهی‌ترین نیازهای زندگی و خرید مانده‌ایم. هر وقت می‌خواهیم برای منزل گوشت بخریم، همسرم نگران می‌شود و با فکری مشغول به گوشت‌فروشی می‌رود و خرید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از محل کار برخی اوقات بسته‌های حمایتی علاوه بر پرداخت می‌دهند؛ اما به هیچ عنوان کافی نیست. یک تصویری از اقشار کارمند در اذهان عمومی ایجاد شده که تصور می‌شود همه حقوق بگیران دولت و حاکمیت در بهشت هستند. در حالی که این‌طور نیست. همسر من همه حقوق و مزایایش به 10میلیون تومان هم نمی‌رسد. این درحالی است که خط فقر به حدود ده الی 11میلیون تومان در سال 1400 رسید.

خواهشمندم این حرف‌های من زن خانه دار را منتشر کنید که چقدر می‌خواهم بچه دار شوم و همسرم مقاومت می‌کند و نگران که این بچه هزینه دارد؛ خرج دارد؛ با این حقوق که کفاف خودمان را هم نمی‌دهد، چرا یکی دیگر را هم به دنیا بیاوریم؟ با این حقوق کم، حتی رفت و آمدهای ساده فامیلی ما هم محدود شده. مگر می‌شود فقط به منزل دیگران رفت و این دعوت را در جایی پاسخ نداد؟ اسمش "رفت و آمد" است و نه فقط "رفت".

سفر زیارتی مشهد رفتم؛ بدون همسرم؛ بهانۀ کار را اورد؛ ولی هزینه سفر نبود. من هم به رویش نیاوردم و با بغض از او خداحافظی کردم و دلگرمی دادم که ان شالله سفر بعدی. آقایان مسئول. درآمدهای نفت و مخابرات مالیات کشور را چرا عادلانه توزیع نمی‌کنید؟ چرا اقشار کارمند، یکسان حقوق و مزایا دریافت نمی‌کنند؟ چرا کارمندان و کارگران شهرستان‌ها پایین‌تر از تهران هستند؟ گناه کرده‌اند که در تهران مستقر نیستند؟ یا نخواستند مستقر شوند؟ مگر از این ناراحت نیستیم چرا تهران هر روز شلوغ تر و آلوده‌تر می‌شود؟ مسئولان! قانون گذران! دلسوزان نظام و شهدا! فکری برای این تبعیض‌های پرداختی کنید. حقوق بگیران را به سطح آبرومندی برسانید که دائم از هزینه های زندگی عقب نباشند.

شوهران ما، شرمنده ما و حتی خودشان هستند. وقتی دیگران مردان فامیل را می‌بینند که به مراتب از آنها جلوتر هستند، تصور می‌کنند کل زندگی را باخته‌اند. آقایان و خانم‌های مسئول. می‌دانید وقتی غرور مردی به خاطر مسائل مالی جلوی همسر و آشنایان و دوستان خدشه دار شود، دنیا برایش چقدر تیره و تار می‌شود؟ خواهش می‌کنم این حرف‌های من زن خانه دار با قلبی شکسته منتشر کنید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۴۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت

شرفی گفت: کمک های مردمی برای تامین معیشت خانوار‌های زیر پوشش و نیازمندان، خرید وسایل کمک توانبخشی، خرید جهیزیه، تامین وسایل ضروری زندگی، هزینه درمان و تجهیز مراکز بوده است.

وی استفاده از ظرفیت خیران و جلب مشارکت‌های مردمی را از اولویت‌های سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: بهزیستی استان در راستای ارتقای سطح زندگی و بهبود معیشت مددجویان با روش‌های گوناگون نسبت به جذب مشارکت‌های مردمی اقدام کرده و هر سال به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نیکوکاری جامعه برنامه‌ها، طرح‌ها و پویش‌های مختلف در زمان‌ها و مناسبت‌های گوناگون اجرا شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ماه رمضان امسال نیز هفت پویش برگزار شد که از جمله پویش افطاری ساده در حضور ولی نعمتان، خانوار‌های دارای سه معلول، ضیافت خانه خدا، میز خدمت در مساجد و پویش افطاری ساده در مراکز بوده است.

وی گفت: ۳۷ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان جنوبی وجود دارد که طرح پویش جلب مشارکت‌های مردمی در این مراکز برگزار شد و خیران از نزدیک با خدمات آن آشنا شدند.

شرفی تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی همچون یک اداره کل بهزیستی کوچک است که در مناطق و محله‌های استان تشکیل شده و خانوار‌های زیر پوشش بهزیستی از این مراکز خدمت دریافت می‌کنند.

وی گفت: کمک‌ها با حفظ شأن و کرامت انسانی در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکلات معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال افراد تحت پوشش از سوی این نهاد بین نیازمندان تحت پوشش توزیع می‌شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سازمان بهزیستی براساس وظایف قانونی، شبکه وسیع از خدمات متنوع حمایتی، مراقبتی و توانمندسازی را به طیف گسترده‌ای از افراد دارای معلولیت، نیازمندان و فرزندان آنان همچنین اقشار آسیب‌پذیر استان ارایه می‌دهد، از همین رو انجام و استمرار این کار حمایت و همراهی مردم خیراندیش، متعهد و نیکوکار را می‌طلبد.

وی با اشاره به حدود ۲۰ هزار معلول در خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد معلولان استان در مراکز شبانه روزی و ۹۰ درصد در خانواده نگهداری می‌شوند که معیشت، توانبخشی، درمان، اشتغال و مسکن از نیاز‌های اصلی معلولان است.

شرفی عنوان کرد: معیشت از مطالبات اصلی جامعه هدف بوده لذا با پیگیری‌های انجام شده، آمار پشت نوبتی دریافت مستمری صفر شده، اما زمینه برای توانمندشدن مددجویان نیز فراهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است
  • چرا تل آویو در جنگش شکست خورد؟/ نکته‌ای که هضمش دشوار است
  • انجام وظیفه در شورای شهر دشوار و دایره نظارت آن بسیار وسیع است
  • باید فورا در غزه آتش‌ بس برقرار شود
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • مسیر دشوار والیبال ایران برای المپیکی شدن
  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • سفر دشوار سایپا برای بازی جام حذفی