Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری گفت: بحث تعرفه گذاری و آن چیزی که برای پرستاران در خصوص پرداخت حق و حقوق درست آن‌ها، قابل لمس باشد، هنوز محقق نشده است.

امین کوهساریان رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: چیزی که ما به عنوان برنامه در سال آینده مدنظر خواهیم داشت که با نظر و مشارکت اعضای هیئت مدیره تهران و رابطین مراکز درمانی چیده خواهد شد، پیگیری اموری هست که پرستاران ما با آن‌ها درگیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از جمله مواردی که پرستاران در مراکز درمانی با آن درگیرند موضوعاتی چون تعرفه گذاری و مباحث مربوط به استخدام آن‌ها است که مورد تاکید مقام معظم رهبری هم بوده است و در کنار این موضوعات دیگر دغدغه‌های پرستاران مثل بحث فوق العاده خاص پرستاران است که باید مدنظر قرار بگیرد.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری خاطرنشان کرد: بحث تعرفه گذاری و آن چیزی که برای پرستاران در خصوص پرداخت حق و حقوق درست آن‌ها، قابل لمس باشد، هنوز محقق نشده است اما زحماتی کشیده شده است هم از طرف سازمان کل نظام پرستاری و هم از طرف معاونت پرستاری وزارت بهداشت در قالب کارگروههایی در حال پیگیری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کوهساریان در ادامه یادآور شد: دستورالعمل ها و روش اجرای تعرفه گذاری حقوق پرستاران در حال تشریح شدن است و رابطین به پرستارها، مدیران پرستاری دانشگاه ها اعلام می‌کنند و ردیف بودجه مورد نیاز از طرف دولت مصوب شده است اما در بحث اجرا همچنان مشکلاتی وجود دارد و باید کار با درایت بیشتری صورت گیرد.

وی اضافه کرد: با رایزنی‌هایی که بین بنیاد مسکن استان تهران و سازمان نظام پرستاری صورت گرفته است، هماهنگ شده تا تعدادی محدود واحد مسکونی با توجه به جمعیت ۴۰ هزار پرستاری که در تهران داریم به پرستارها ارائه شود و شرایط آن اعلام شده است.

 

اولویت مسکن پرستاری با چه کسانی است؟

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تاکید کرد: متقاضی برای مسکن پرستاری زیاد است و باید طبق اولویتها مسکن‌های فوق را به پرستاران واگذار کنیم و خانواده شهدای سلامت پرستاری و پرستاران سرپرست خانوار در اولویت قرار دارند و پس از آن زوجهای پرستار در اولویت هستند.

کوهساریان خاطرنشان کرد: در حال حاضر پرستارها در مراکز درمانی شهر تهران و به دلیل نیاز این مراکز اضافه کاری می‌کنند و قانون بهره‌وری هم در بسیاری از جاها اجرا نمی‌شود و به همین دلیل اگر بخواهیم آماری از پرستاران حاضر در مراکز درمانی دریافت کنیم، آمار متقن و صحیحی ارائه نمی‌دهند و یک جورهایی هر پرستار جای دو پرستار کار می‌کند.

وی اضافه کرد: ضریب استاندارد پرستار به تخت بیمارستانی عدد کشور ما پایین‌تر از استاندارد دیگر کشورها است و از استاندارد تعیین شده وزارت بهداشت هم پایین‌تر است و با توجه به بیماری کرونا که تخت‌های بیمارستانی افزایش پیدا کرده است، این اقدام بدون توجه به زیرساخت نیروی انسانی مشکلات حوزه پرستاری را بیشتر می‌کند.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تصریح کرد: در بسیاری از مراکز درمانی و بیمارستانی با کمبود پرستار مواجه هستیم و پرستارها به جای دو نفر کار می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نظام پرستاری وزارت بهداشت کرونا مراکز درمانی تعرفه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۴۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات


به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین جلسه شورای هماهنگی نظام پزشکی استان‌ها با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، معاونین و برخی از مدیران این سازمان و نیز با دعوت ۳۰ تن از روسای شورای هماهنگی نظام پزشکی استان ها، روسا و هیات رئیسه مجمع عمومی و شورای عالی نظام پزشکی به صورت مجازی برگزارشد.

در این جلسه، مطالب مهمی در خصوص تعرفه‌های پزشکی و ادامه رایزنی‌ها درباره مباحث قضایی از جمله حبس زدایی از پزشکان مطرح شد.

اعضای مدعو در این جلسه همچنین نگرانی‌ها و دغدغه‌های خودشان را در موضوع تشدید مالیات و رفع ابهامات الزام به عقد قرارداد با بیمه‌ها مطرح کردند و خواستار پیگیری از طریق شکایات به دیوان عدالت مبنی بر قوانین موجود که به ضرر جامعه پزشکی است، شدند.

در ادامه، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با بیان اینکه رشد جزء حرفه‌ای تعرفه‌های پزشکی در مقایسه با سایر اجزاء تعرفه همیشه مورد غفلت واقع شده بود، گفت: امسال شاهد افزایش ۴۵ درصدی جزء حرفه‌ای بودیم که میزان افزایش این جز کم سابقه است یعنی جزء حرفه‌ای که میانگین رشد آن در ۱۴ سال اخیر ۹ و ۶ دهم درصد بود، تقریباً ۵ برابر میانگین رشد سال‌های اخیر، یعنی ۴۵ درصد رشد کرده است.

وی افزود: با این حال رشد تعرفه‌های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است و جداول موجود نشان می‌دهد دستاورد‌ها و رایزنی‌های انجام شده در شورای عالی بیمه نسبت به دوره‌های قبل قابل قبول‌تر بوده است.

رئیس زاده با اشاره به فعالیت کارگروه اقتصاد سلامت با اولویت مالیات، عوارض و تعرفه‌ها عنوان کرد: این کارگروه بلافاصله پس از اعلام تعرفه‌های پزشکی در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ تشکیل جلسه داد که پیگیری‌های این کارگروه در اعلام زمان تعرفه‌های پزشکی نیز قابل توجه است.

وی با اشاره به بازه زمانی ابلاغ تعرفه‌های پزشکی در سه سال اخیر نیز گفت: تعرفه‌های پزشکی در سال ۱۴۰۱ در ۱۲ اردیبهشت، سال ۱۴۰۲ در ۲۹ فروردین و سال جاری ۲۶ فروردین ابلاغ شد که نشان می‌دهد تعرفه‌های پزشکی با حداقل تاخیر زمانی از آغاز سال ابلاغ شد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در ادامه به پیگیری مباحث قضایی اعضای سازمان نظام پزشکی و تلاش‌های سازمان در حبس زدایی برای جامعه پزشکان اشاره کرد و افزود: برخی مباحث تعزیرات و بازرسی در جلسه‌ای با رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح شد و پس از بیان مسائل مربوط به مشکلات تعرفه ای، مقرر شد جلسه‌ای پیرامون حل مشکلات و بیان نقطه نظر‌ها تشکیل شود.

وی درباره مسائل اخیر مربوط به جامعه پزشکی نیز اظهار داشت: سازمان نظام پزشکی از حداکثر ظرفیت خود برای حل مشکلات اعضای سازمان استفاده می‌کند و معاونت‌های مختلف سازمان، شورای عالی، هیات رییسه شورای عالی نظام پزشکی و هیات رییسه مجمع در شهرستان‌ها که بدون چشم داشت وقت می‌گذارند و کار‌های مثبت و ارزشمندی هم انجام شده است. از جمله آنکه در حوزه آموزش، تقریباً یک روز در میان برنامه بازآموزی برگزار شده و نزدیک به ۲۳۶ برنامه در سال گذشته برگزار شده است که همه اینها زحمات دوستان است که در سراسر کشور انجام می‌دهند.

رئیس زاده در ادامه ارائه گزارش عملکرد سازمان نظام پزشکی به ایمن سازی ساختمان نظام پزشکی کل اشاره کرد و درباره برخی از این جزئیات گفت: تعویض آسانسور‌های ساختمان و تعمیرات در جهت ایمنی ساختمان نظام پزشکی کل بوده و همکاران ما در تعطیلات نوروز به منظور تسهیل پایان کار و مباحث مربوط به مالیات ساختمان شبانه روز تلاش کردند.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیک قضایی در معاونت انتظامی و هیات‌های انتظامی نظام پزشکی، اظهار داشت: راه اندازی سامانه جامع انتظامی تنها مراجعات حضوری اعضای جامعه پزشکی و مردم را پس از ثبت شکایت کاهش خواهد داد و تغییری در فرایند شروع ثبت شکایات رخ نداده و فقط اطلاع رسانی‌ها به شکل الکترونیک اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • تمرین نارنجی‌پوشان با حضور رئیس هیئت مدیره باشگاه مس رفسنجان
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است